Sziasztok!
Párhoz csatlakoznék harmadiknak, akár hosszú távra is keresek partnereket. 42 éves, többesben tapasztalt férfi vagyok. Intim 21/6
Párhoz csatlakoznék harmadiknak, akár hosszú távra is keresek partnereket. 42 éves, többesben tapasztalt férfi vagyok. Intim 21/6
Sziasztok.Győrből vagy a környékről házaspárnak lennék a házibarátja.Sok mindenre nyitott vagyok.Masszírozni is elég jól tudok.Az adatlapom alapján ha szimpatikus vagyok várom a privit.
Párként keresünk szimpatikus nem dohányzó bi vagy "hetero" férfit hosszabb távra,lehetőleg nagyobb mérettel. Hetvégi szabad esténk olykor megosztanánk. Adatlap szerint.
sziasztok
biszex part keresek,ahol mindketten szeretnek szopni es akar a ferfi is dughato
40 eves aktiv biszex ferfi vagyok 18cm-es formas farokkal
helyem van,de utazni is tudok
irjatok,ismerkedjunk
oxigen80@gmail.com
biszex part keresek,ahol mindketten szeretnek szopni es akar a ferfi is dughato
40 eves aktiv biszex ferfi vagyok 18cm-es formas farokkal
helyem van,de utazni is tudok
irjatok,ismerkedjunk
oxigen80@gmail.com
Sziasztok szívesen ismerkednèk pàrral akik szeretik a többes èlvezeteket is,jó mèretes intimmel rendelkező vékony alkatú srác vagyok.
Veszprémben kiverném valakinek és akár szopnék is, akár ma este is.. hely van

50 es hetero pár 40 év feletti független motoros motorozást kedvelő férfit keres közös programokra és természetesen szex re is..Találkozás a Balaton déli partján vagy ha van helyed ami előnyt jelent! A válaszban telefonszámot írj Légyszíve
Sziasztok! Párt keresek, akik fogadnának szívesen 27 éves srácot, hetero alapon. Pest megye, Budapest, Tata környéke. Utazni tudok, telt alkat előny.
Többit privátban. Utazni tudok.
letenyegergo@gmail.hu
Udv Gergo
Többit privátban. Utazni tudok.
letenyegergo@gmail.hu
Udv Gergo
Sziasztok! Akár már holnap kényeztetnék nőt, csatlakoznék párhoz, Pesten és vonzáskörzetében. 35 éves, egyedülálló, normális, igényes pasi vagyok, nagyobb mérettel. Ha ismerősnek jelölsz látod a képeimet, privátban pedig elérsz, viber is van. Szép napot!
Finom masszázsra, erotikára keresek hölgyet, párt.
Sziasztok,
Szombaton napközben keresek ápolt-igényes partnereket. PM
Szombaton napközben keresek ápolt-igényes partnereket. PM

Valós Hölgyet vagy Párt keresnék lehetőleg hosszútávra!
Barátnővel, feleséggel szeretkeznék! Cuckold, wifesharing izgat, de kukkolás is érdekel!
Keress üzenetben
Keress üzenetben
Kiverném valakinek vagy leszopnám ma Veszprémben, írj bátran, hely van

SZIASZTOK ,HETERÓ PÁRKÉNT NÉZELŐDÜNK (DE NEM KÉPEKET) KERESGÉLÜNK ........FÉRFIT . !!!!!!!!
20-35- ÉV KÖZÖTT.
PEST MEGYÉBEN VAGYUNK MEGYÉN BELÜLIT KERESÜNK.
Aki ma esti rapid kalandját keresi az ne is írjon.Köszönöm.
Oldalunk kitöltés alatt .
20-35- ÉV KÖZÖTT.
PEST MEGYÉBEN VAGYUNK MEGYÉN BELÜLIT KERESÜNK.
Aki ma esti rapid kalandját keresi az ne is írjon.Köszönöm.
Oldalunk kitöltés alatt .
Ma este veszpŕém környékén nagyobb méretű pasit fogadnánk.
Sziasztok.Győrből vagy a környékről házaspárnak lennék a házibarátja.Sok mindenre nyitott vagyok.Masszírozni is elég jól tudok.Az adatlapom alapján ha szimpatikus vagyok várom a privit.
Sziasztok! XXL mérettel keresek párt, hölgyet

Sziasztok!Normális,Kedves Párral ismerkednék hosszú távra!Bárati alapon házi barát lennék!!Igényeség elvárt!!Utazni tudok! Ne a farkamról kérj képet rögtön....
Sziasztok! Ápolt, független, Miskolci pasiként párokkal ismerkednék. Saját lakással, autóval és némi szabadidővel is rendelkezem. Sokminden érdekel, írd meg a vágyaidat és meglátjuk mit tudnánk kezdeni egymással! Privát üzeneteket várok