Sziasztok! Akár már holnap napközben kényeztetnék nőt, csatlakoznék párhoz. Igényes, intelligens, friss egyedülálló 35 éves pasi vagyok, az átlagnál nagyobb mérettel. Olyat keresek aki valóban találkozna, Pesten és környékén. Ha ismerősnek jelölsz látod a képeimet, privát üzenetben pedig elérsz! Szép estét!
Sziasztok.Győri házaspárnak lennék a házibarátja hosszútávon ha szimpatikus vagyok.Masszázsban is jó vagyok.
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések , simogatások !
Felnőtt játékokhoz !

Sziasztok ! Házibarát lennék... De van egy régi álmom ! Egy párocskánál harmadikként.... Miközben a férj kutya pózban dugja a párját... Én 69-ben nyalnám a hölgytagot... És a ki-ki csusszanó farkat nyalnám...néha be is kapnám...Aztán a teleélvezett puncit teljesen kinyalnám ! Persze ezt is lehet fokozni... Mert ezt eltudnám képzelni egy lesötétített ,panoráma ablakos furgonban is egy nyilvános parkolóban ! Vagy akár egy swingers klubban is,ahol többen is láthatják,vagy be is szállhatnának... Ez csak megbeszélés kérdése !
Nagy farkú srácot keresünk feleségemnek.
Holnap (péntek) délelőttre keresünk férfi partnert, aki megnézné szeretkezésünket. Helyszín, időpont: budapesti szálloda, 10 óra után. Most olvass figyelmesen! 1. Csak akkor írj, ha ráérsz a jelzett időpontban legalább 1-2 órára. 2. Csak akkor írj, ha izmos, vastag/nagy farkú vagy, az alakodról és a farkadról van fent fotód, vagy ismerősnek jelölsz és utána látunk rólad. 3. Csak akkor írj, ha nem gond számodra, hogy hölgytagunkkal a szex tabu számodra, de kézzel veri neked, imádhatod a harisnyás lábát és szimpátia esetén nyalhatod is 4. Csak akkor írj, ha nem gond számodra, hogy mindketten csókolóznánk és szopnánk, tehát enyhe biszex is játszik. Köszönjük, hogy elolvastad, várjuk jelentkezésedet! Részletes bemutatkozás, ötletek, vágyak ismertetése előny.
.
.
Házibarát lennék 40 év feletti párnál akár mindkét fél örömére.Győr+80 km 55 éves diplomás férfi vagyok. Diszkréció adott és elvárt
Sziasztok 20-30 év közöti heteró fiut keresünk 3 as szexre Csak Budapesten. És csak egyedül állok nagy faszal!
Sziasztok!intelligens jokepu ffi barátságát keressuk 30-35!hetero alapon!-féleség oromere!szabolcs megye előny!
Kellemes estét, párral ismerkednék Budapest illetve Pest megyében
Szopnék vagy kiverném ma este Veszprémben, hely van

Gyulai férfiként keresnék párt, akikkel kölcsönös szimpátia esetén együtt élhetjük át a hármas együttlét minden izgalmas és élvezetes percét. Szabadidővel, saját hellyel rendelkezem, de az igényekhez igazodva akár mobil is vagyok.
Megpróbálom a lehetetlent. Sziasztok!Én egy ápolt,kedves normális,vastag,jó méretű férfi vagyok. Olyan ,kedves ápolt hölgyet, párt keresek,akik hétköznap napközben,ráérnek találkozni,és nem egy alkalomban gondolkodnak. A szimpátia nekem is fontos! Adatlapom képeim vannak fent. Aki komolyan gondolja,írjon,diszkréció adott,elvárt
Hello! Ha esetleg van olyan pasi aki csatlakozna az írjon! Max 40ig! borsod
Sziasztok. Soproni pár barátja lennék, sok minden érdekel, játszadozhatunk is akár szerep is lehet. Írjatok
Sziasztok Hajdubihari 50+ parnak lennek hosszutavra hazibarat
Eger-Miskolc környékén szívesen lennék házibarát.Mindenféle huncut ágban benne vagyok, hetero alapon. Ápolt, kulturált, hetero pasi vagyok.
Sziasztok.Győri házaspárnak lennék a házibarátja hosszútávon ha szimpatikus vagyok.Masszázsban is jó vagyok.
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt játékokhoz !
Felnőtt játékokhoz !

Házibarát lennék egy szimpatikus párnál! Helyet tudok biztosítani!