Sziasztok! Az ország középső részén töltenék be, házibarát állást.
Barátnővel, feleséggel szeretkeznék! Cuckold, wifesharing izgat, de kukkolás is érdekel!
Keress üzenetben
Keress üzenetben
Szép napot.
Elég közel lennék?
(Ez egy válasz Otyik 66 üzenetére (2021. 12. 08. szerda 09:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Elég közel lennék?

Persze,és aki érti a fogalmat,annak a közelében,meg nem keres senki..
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 12. 07. kedd 18:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 12. 07. kedd 18:55
Törölt felhasználó (4637682)

szia szerintem itt a férfiak egy része nem érti a házibarát fogalmát , sajnos . sok sikert nektek .
Hazibaratot keresünk hosszú távon. Lehetőleg Baja vagy környékéről. Kis intimmel.
Sziasztok!
Ha adatlapom alapján megfelelő vagyok írjatok. (Ez egy válasz Otyik 66 üzenetére (2021. 12. 08. szerda 09:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha adatlapom alapján megfelelő vagyok írjatok. (Ez egy válasz Otyik 66 üzenetére (2021. 12. 08. szerda 09:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok állandó házibarát lennék baranya megyében ha van olyan pár .aki komolyan gondolja .irjon privibe .
Sziasztok.Győri idősebb házaspár házibarátja lennék.Akár hosszútávon is.
Budapesten bi párt keresek.Ha van helyed meglátogatlak
Mennyire közelről?
(Ez egy válasz Otyik 66 üzenetére (2021. 12. 08. szerda 09:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Párhoz,hölgyhöz csatlakoznék! Miskolc,és környéke.
Sziasztok! Olyan pasi írjon nekünk aki szeretne házi barát lenni. Csak a közelben lévők írjanak!
Sziasztok!
Párral ismerkednék az adatlapom alapján. 37 éves sportos srác.
Párral ismerkednék az adatlapom alapján. 37 éves sportos srác.
Mi se szeretjük...
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 12. 08. szerda 07:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 12. 08. szerda 07:04
Törölt felhasználó (4637682)

sziasztok . jó olvasni hogy ez a mostani trendinek kikiálltott arc szőr divat nem csak nekem nem jön be . sok sikert nektek és szép napot

Sziasztok valaki "befogadna"?
Sziasztok
Hármasban tapasztalt pasi párral ismerkedne,Veszprém megye és környéke..
Moto
Hármasban tapasztalt pasi párral ismerkedne,Veszprém megye és környéke..

Moto
Sziasztok!Fejér megyei párt keresek,aki házibarátotr keres!!Én Székesfehérvári vcagyok4
Barátot keresünk a közelünkben.
Fiút keresünk ma estére harmadiknak . Hosszabb távon is Olvasd el az adatlapunk es csak utanna irj ha valóban téged keresünk. Baja vagy környékéről.