Sziasztok!
Fejèr megyèben lennèk hàzibaràt.
Fejèr megyèben lennèk hàzibaràt.
Sziasztok!
Barátot,szeretőt keresek,Dél Dunántúl.
Barátot,szeretőt keresek,Dél Dunántúl.
Sziasztok. Szarvason vagy közelben nagy fasz házibarátnak csak közelben 20 plusz
Holnap estére valaki keres pasit?
Sziasztok. Ma ,párok?. Szivesen kényeztetnék kedves pár feleségét. Olajos masszázs is és minden finomságok.
Kecskemét-Solt. Házibarátot keresünk. Aktív bi fiú előny! Max 40 évesig. Csak sármos jópasi érdekel! Szingli legyél! Autód vibefed legyen! Első üzenetben ha nincsen a viber szám nincsen válasz. Viberen publikus fotós bemutatkozót kérünk. Viszonzás csak ha tetszel. Ezek tudatában válaszólj. Találka csak nálunk. Feleség BDSM kedvelő
Szép napot.
A környékemen házibarát szerepre/kapcsolatra
nyitott vagyok.
Azért a környékemen, mert hogy rendszeres lehessen a dolog.
Nem szeretnék ágyról ágyra járni.
Ne habozz írj bátran, amennyiben megfelelek már ott is vagyok,
és a rendelkezésre állok.
További szép napot kívánok.
Üdv. Albert
A környékemen házibarát szerepre/kapcsolatra
nyitott vagyok.
Azért a környékemen, mert hogy rendszeres lehessen a dolog.
Nem szeretnék ágyról ágyra járni.
Ne habozz írj bátran, amennyiben megfelelek már ott is vagyok,
és a rendelkezésre állok.
További szép napot kívánok.
Üdv. Albert
Szerintem tök normális dolog.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 12. 12. vasárnap 17:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 12. 12. vasárnap 17:07

Törölt felhasználó (4637682)

Nem értem ha valaki szilveszterezni szeretne nálunk és velünk , akkor miért akkora probléma egy előzetes semleges találkozó , ? Esetleg nekünk nagyok az elvárásaink hogy tudni szeretnénk kit engedünk a házunkba és látunk vendégül?
Sziasztok!
Akár már ma kényeztetnék nőt, csatlakoznék párhoz, Pesten. Normális, egyedülálló pasi vagyok, nagyobb mérettel. Ha ismerősnek jelölsz látod a képeimet, privátban elérsz!
Szép napot!
Akár már ma kényeztetnék nőt, csatlakoznék párhoz, Pesten. Normális, egyedülálló pasi vagyok, nagyobb mérettel. Ha ismerősnek jelölsz látod a képeimet, privátban elérsz!
Szép napot!
Szegedi lakosú diszkrét 43éves férfiként pár házibarátja lennék.Ésszerű távolságon belül utazás meg oldható.
Sziasztok, holnap kedden Bükfürdő wellnessbe keresek párt lányt akiikkel szórakozhatnánk együtt
Sziasztok! Extra nagy mérettel, Keszthely környéki hölgyet kényeztetnék…
Sziasztok.Győri idősebb házaspár házibarátja lennék.Akár hosszútávon is.
Sziasztok! 40-es pár vagyunk és házi barátot keresünk de csak is a közelben. Aki messze lakik ne írjon felesleges!
Sziasztok! Lányok? Párok? Hölgyek? Referenciáim már vannak az oldalról....komolyan ismerkednék! Részletek az adatlapomon!
Sziasztok! Nagykanizsa-Keszthely környékén keresnék igényes hölgyet, vagy párhoz csatlakoznék. Részletek üzenetben…
Sziasztok 27 éves srác szívesen csatlakozni párhoz heteró alapon. Pest megye, és Budapest előny. Utazni tudok. Privátban keress bátran. Nagy cici előny...
Szia , sziasztok !
Szexi estét és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Szexi estét és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Nem értem ha valaki szilveszterezni szeretne nálunk és velünk , akkor miért akkora probléma egy előzetes semleges találkozó , ? Esetleg nekünk nagyok az elvárásaink hogy tudni szeretnénk kit engedünk a házunkba és látunk vendégül?
mi a közepén vagyunk lehet már nem is élek
. csak élvezek
(Ez egy válasz 750es üzenetére (2021. 12. 12. vasárnap 09:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 12. 12. vasárnap 09:16

Persze,ez érthető,mindenki fiatalt akar,meg ugye az ország közepe ki van halva..))