Budapesten nem kamus párnak a házibarátja lennék,hetente meglátogatnálak
Autóval rendelkező cimbimet( házibarát ) keresem , aki kukkolna engem és a barátnőm miközben szopatom a hátsó ülésen.
Pest-megye keleti részén,vagy J-N-Sz-megye.
Diszkrét kedves jófej pasi írjon!
Nem egyszeri alkalomra !
Pest-megye keleti részén,vagy J-N-Sz-megye.
Diszkrét kedves jófej pasi írjon!
Nem egyszeri alkalomra !
Keresünk olyan férfit aki udvarolni is tud a feleségnek.
Nagyon fontos a kémia, mert nálunk csak úgy müködik a dolog.
Ápolt igényes, középkorú hellyel rendelkezőt keresünk, hosszabb távon.
Ha magadra ismersz írj.
Köszönöm
Nagyon fontos a kémia, mert nálunk csak úgy müködik a dolog.
Ápolt igényes, középkorú hellyel rendelkezőt keresünk, hosszabb távon.
Ha magadra ismersz írj.
Köszönöm
42 éves sportos férfi házibarát lenne utazni igen fogadni nem tudok privi
kis faszú pasit vagy ilyen tagú párt keresünk akik szeretnek bulizni is nem csak szex hanem beszélgetés -iszogatás és alkuljon az este jól
Fotót kérünk meztelent is,viszonozzuk
Fotót kérünk meztelent is,viszonozzuk
Sziasztok! Ma estére keresem hölgy partnerem
Pár hölgytagjának kényeztetésében is szívesen benne lennék, akár hosszútávon is 40-es ápolt hetero ffi személyében. Részleteket privátban!

Hazibaratot keresünk hosszú távon

“ A nő olyan mint a macska, csak annak dolomból, aki simogatja. “

Sziasztok.Győri idősebb házaspár házibarátja lennék.Akár hosszútávon is.
“ A nő olyan mint a macska, csak annak dolomból, aki simogatja. “

Sziasztok! Házi barát lennék akár menni is tudok! 36 éves sportos ápolt férfi vagyok

Szép jó reggelt.
Felszabadult házibarát szerepemet fel ajánlanám,
hiszen sajnos külföldre költözött a pár akik igényeltek
engem itt a közelbe.
Így személyem újból szabad lett.
Közelben keresnék olyan megtisztelő feladatot hogy
házibarát lehessek.
Nos, házibarát szó jelentése lehet többeknek mást mást jelent.
A téma leírásában foglaltaknak megfelelően keresek, kérlek
olvassátok el, és am annyi én meg is felelnének a felemlített dolgok,
És az adatlapom álltál nyilvános adatok, akkor jelentkezést várok
hogy létre jöhessen egy csodás házibarát kapcsolat ahogy ez az elmúlt
közel 2 évem volt.
Köszönöm a figyelmet.
További szép napot mindenkinek.
Üdvözlettel: Albert
Felszabadult házibarát szerepemet fel ajánlanám,
hiszen sajnos külföldre költözött a pár akik igényeltek
engem itt a közelbe.
Így személyem újból szabad lett.
Közelben keresnék olyan megtisztelő feladatot hogy
házibarát lehessek.
Nos, házibarát szó jelentése lehet többeknek mást mást jelent.
A téma leírásában foglaltaknak megfelelően keresek, kérlek
olvassátok el, és am annyi én meg is felelnének a felemlített dolgok,
És az adatlapom álltál nyilvános adatok, akkor jelentkezést várok
hogy létre jöhessen egy csodás házibarát kapcsolat ahogy ez az elmúlt
közel 2 évem volt.
Köszönöm a figyelmet.
További szép napot mindenkinek.
Üdvözlettel: Albert
Sziasztok!intelligens jokepu ffit keresunk 30-35!csinos felesegem oromere!hetero alapon!szabolcs megye előny!(első alkalomnal xekx nincs!csak beszelgetes ismerkedes!szakál bajusz pocak kizáró ok!legyél fuggetlen)
Helyet tudnék biztosítani saját házban párok részére.
Szex közben szívesen kukkolnálak benneteket, esetleg be is szállnék.Mosonmagyarovár környékén lenne a ház.Pár orára is kölcsönadóm a házat ,ha nincs buvohely szexre! Akár szexbuli tartására is!
Szex közben szívesen kukkolnálak benneteket, esetleg be is szállnék.Mosonmagyarovár környékén lenne a ház.Pár orára is kölcsönadóm a házat ,ha nincs buvohely szexre! Akár szexbuli tartására is!
Nem profi, szerény, ápolt hölgyet keresek titkos kapcsolathoz akinek vannak elképzelései fantáziálásai vágyai a szex területén, új dolgokat szeretne kipróbálni. Vagy nem működik a szexuális élete, elhanyagolja a párja. Nem kapja meg a megfelelő odafigyelést, gyengédséget. A család vagy az egzisztencia miatt azonban nem tud, illetve nem akar ezen változtatni, viszont szeretne néhány kellemes órát eltölteni. Esetleg független és nem akar elköteleződni.
sok sikert nektek . és persze mindenkinek
(Ez egy válasz kéjlavina üzenetére (2021. 12. 16. csütörtök 23:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 12. 16. csütörtök 23:43

Sziasztok!
A házibarát keresésre szeretnék reagálni, hogy ha szeretnétek egy nyitott és kezdeményező partnert megismerni!
Így boldogan és büszkén az elfogadás , bizalmat a személyem felé megtiszteltetés volna ha lehetnék én!
Ha van kérdésed várom!
Sziasztok: Én .
A házibarát keresésre szeretnék reagálni, hogy ha szeretnétek egy nyitott és kezdeményező partnert megismerni!
Így boldogan és büszkén az elfogadás , bizalmat a személyem felé megtiszteltetés volna ha lehetnék én!
Ha van kérdésed várom!
Sziasztok: Én .
Sziasztok!
Ha van kérdésed várom!
Sziasztok: Én . (Ez egy válasz X üzenetére (2021. 12. 07. kedd 06:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 12. 07. kedd 06:06
Ha van kérdésed várom!
Sziasztok: Én . (Ez egy válasz X üzenetére (2021. 12. 07. kedd 06:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4580032)

Kedves Mindenki! Jó reggelt!
A fent említett pozíció még betöltetlen.
Jó kávézást ebben a korai órában!

A fent említett pozíció még betöltetlen.
Jó kávézást ebben a korai órában!

Keresek 16 17 18ker környékén egy párt ahol a srác sportos nagyfarkú aktív a csaj pedig dögös. Ha magatokra ismertek dobjatok egy üzit a részletek miatt. Mindent megtudunk beszélni.
Keresünk aktív bi fiatal (max 25) vékony/sportos srácot méretesebb (min18) szerszámmal . Helyünk megoldható a 17kerben.
Keresünk aktív bi fiatal (max 25) vékony/sportos srácot méretesebb (min18) szerszámmal . Helyünk megoldható a 17kerben.