Sziasztok.Győri idősebb házaspár házibarátja lennék.Akár hosszútávon is.
Kezthely környékén ismerkednék, teljesen testközelből Párral, hölgyel... Minden megoldás érdekel

Hazibaratot keresünk hosszú távon Bajara. Ha erdekel irj rank
Sziasztok!! Párt házaspárt keresnék akár csak nézném őket de igény ész szimpátia esetén bármi…….. diszkrét, igényes, nem független ffiként!!!

Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok.Győri idősebb házaspár házibarátja lennék.Akár hosszútávon is.
Irtam privátba
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 12. 17. péntek 16:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 12. 17. péntek 16:14
Törölt felhasználó (4650737)

kis faszú pasit vagy ilyen tagú párt keresünk akik szeretnek bulizni is nem csak szex hanem beszélgetés -iszogatás és alkuljon az este jól
Fotót kérünk meztelent is,viszonozzuk
Fotót kérünk meztelent is,viszonozzuk
Üdv ha van it valoban pár aki normális és diszkrét házibarátot keres heves megyében és megfelel nekik az adatlapom az irjon privátba

Olyan párt/hölgyet keresek, akikkel tartalmas beszélgetés, esetleg iszogatás mellett, erotikus, masszázzsal fűszerezett légkörben jutunk el a közös, szexuális együttlétig.
Sziasztok estere keresek hazaspart akik fogadnanak 27 eves fiatal sracot hetero alapon. Utazni tudok. Nagy cicik elonyben, Budapest , Pest megye elony
Heteró 30-as srácként szívesen csatlakoznék párokhoz, legfőképp nyugat M.o.
Sziasztok!Párokhoz szívesen csatlakoznék a hölgy örömére Csongrád megyéből.Idősebb hölgyet is keresek 50-70év körülit. Olyan hölgyet is keresek aki szereti a harisnyát és combfixet. Kortól függetlenül is szívesen ismerkedem.38éves pasi vagyok .
Sziasztok!Párokhoz szívesen csatlakoznék a hölgy örömére Csongrád megyéből.Idősebb hölgyet is keresek 50-70év körülit. Olyan hölgyet is keresek aki szereti a harisnyát és combfixet. Kortól függetlenül is szívesen ismerkedem.38éves pasi vagyok .
Kecskemét-Solt. Házibarátot keresünk. Aktív bi fiú előny! Max 40 évesig. Csak sármos jópasi érdekel! Szingli legyél! Autód vibefed legyen! Első üzenetben ha nincsen a viber szám nincsen válasz. Viberen publikus fotós bemutatkozót kérünk. Viszonzás csak ha tetszel. Ezek tudatában válaszólj. Találka csak nálunk. Feleség BDSM kedvelő
Sziasztok!
Bp.-ti 38 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos
Bp.-ti 38 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos
Szivesen lennék biszex párnak házibarátja! Helyem van, tudok fogadni is!
Hazibaratot keresünk hosszú távon Bajara

Törölt felhasználó (4637682)

Budapesten nem kamus párnak a házibarátja lennék,hetente meglátogatnálak