Sziasztok,
Átlagos férfiként, Debrecen vagy Szolnok vonzásában keresem partnerem.
Átlagos férfiként, Debrecen vagy Szolnok vonzásában keresem partnerem.
szia mi komolyan gondoljuk csak te nem veszed észre hogy mi nem illünk az elvárásaidba és TE sem a miénkbe
(Ez egy válasz VVviktor23 üzenetére (2021. 12. 26. vasárnap 11:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Írjatok ha komolyan gondoljátok a dolgokat
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 12. 26. vasárnap 11:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 12. 26. vasárnap 11:08
Írjatok ha komolyan gondoljátok a dolgokat

Törölt felhasználó (4637682)

sziasztok heteró férfit keresünk aki barátkozna velünk heteró alapon .és a szilvesztert is velünk tölteni .elő és utószilveszter is szóba jöhet
sziasztok heteró férfit keresünk aki barátkozna velünk heteró alapon .és a szilvesztert is velünk tölteni .elő és utószilveszter is szóba jöhet
Sziasztok!
Hàrmashoz keresünk 35èv alatti Bpesti helyel rendelkező heteró fèrfit arckèpel teltebb hölgy örömere.Üzi privatba.
Hàrmashoz keresünk 35èv alatti Bpesti helyel rendelkező heteró fèrfit arckèpel teltebb hölgy örömere.Üzi privatba.
Sziasztok!
Bp.-ti 39 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Bp.-ti 39 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok

Sziasztok!
Figyelmes,értelmes,határozott férfivel ismerkednék.
Figyelmes,értelmes,határozott férfivel ismerkednék.
Sziasztok Budapest és környékén párral ismerkednèk!!
Sziasztok! Pár hölgytagjával csókolóznék miután szopott vagy nyalnék miközben férje / párja dolgozik rajta.
Szeretnénk egy pasit házi barátnak hosszú távra a közelből.Csak közelből
Sziasztok párral ismerkednék akár hosszabb távon is én egy 35 éves határozott magára adó férfi vagyok, nagy szexuális életvágyal rendelkezek, nagyon szex centrikus vagyok, szeretnék találni egy hasonló gondolkodású párt akár idősebbet is, akikkel kellemes órákat, hétvégéket tölthetünk együtt. Előre is köszönöm, eredményes keresést kívánok mindenkinek Győr megyei srác vagyok!

Sziasztok! Hármasban és többesben is tapasztalt 42 éves igényes, ápolt budapesti férfi vagyok.
Intim 21/6... Szimpatikus nyitott párt keresek akikkel kellemesen el lehet tölteni az időt! Privát üzenetben keressetek!
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok mindenkinek!
Intim 21/6... Szimpatikus nyitott párt keresek akikkel kellemesen el lehet tölteni az időt! Privát üzenetben keressetek!
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok mindenkinek!
Sziasztok.Győri idősebb házaspár házibarátja lennék.Ha a párod nem tud kielégíteni vagy izgatja ha mással van.Akár hosszútávon is. Írj.
Sziasztok! Tatabányáról valaki? Ismerkednék... smile
Sziasztok. Ismét házibarát lennék
Hosszú távú kapcsolat lenne a legjobb! Adatok,képek az adatlapomon. Köszi, hogy elolvastad.

Sziasztok
Budapesten valakik keresnek házibarátot? jó a farkam ,a nyelvem, és sok mindenre vevő vagyok
Budapesten valakik keresnek házibarátot? jó a farkam ,a nyelvem, és sok mindenre vevő vagyok
Ápolt Bpesti pasi házi barátnak be állna,adatlapomon mindent meg találsz.
Pest megyében 42 éves sportos férfi házibarát lenne privi
Minden kedves valós regisztráltnak, továbbá a kamu regisztráltaknak is boldog karácsonyi ünnepeket kívánok!