Nyíregyházán kedves párokat keresek.Ápolt vékony fiúka vagyok.

Budapesti nem független ápolt pasi,házi barátnak szegődne,adatlapomon mindent meg találsz.
Párhoz csatlakoznék 26 vagyok. Pest megye -Kecskemét
Sziasztok keresünk egy ápolt sármos pasit lecci csak komoly érdeklődők koszonjuk
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Szívesen maszíroznék hetero hölgyet vagy urat ,srácot !Laza jófej emberekkel ismerkedem!Csak olyan írjon aki el is tud jönni,helyem van Pestmegyében!Elérhetőséget írj!Igényes ápolt srác vagyok!Elérhetőséget írj!Budapestiekhez elmegyek!
Sziasztok.Van Győrben házaspár akik házibarátot keresnek.Ha a párod nem tud kielégíteni vagy izgatja ha mással van.Akár hosszútávon is.Hely megoldható.Írj.
Sziasztok.Győri házaspár házibarátja lennék.Ha a párod nem tud kielégíteni vagy izgatja ha mással van.Akár hosszútávon is. Írj.
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Igen mi keresünk de Pesti és ne legyen nös. Helye legyen.
(Ez egy válasz 750es üzenetére (2022. 01. 15. szombat 16:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Erősen orál pártiak vagyunk mindenki mindenkivel. Diszkréció ,ápoltság intelligens viselkedés adott és elvárt.Egyedülálló pasi csak uni bi alapon.Bi csaj és bi pár is írhat természetese. Max. Átlagos (15cm) szerszámmal az adatlapon leírtak alapján.Fénképes leveleket várunk az arctic2021bt@gmail.com címre
Sziasztok! esetleg keres valaki házibarátot?

Sziasztok! Normális, valós párral szívesen ismerkednék. Korábban voltam már párnál házibarát (3 évig), így tudom miről szól ez a felállás és szeretem, amikor ketten kényeztetjük a nőt, ő meg így élvezkedik közöttünk
.
Hosszabb táv lenne a cél, de nyilván mindig van egy első alkalom
.
Írjatok, hogy mielőbb megejthessük azt a bizonyos elsőt (amit aztán remélhetőleg követ még sok hasonlóan kellemes élmény ;P))

Hosszabb táv lenne a cél, de nyilván mindig van egy első alkalom

Írjatok, hogy mielőbb megejthessük azt a bizonyos elsőt (amit aztán remélhetőleg követ még sok hasonlóan kellemes élmény ;P))
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések , simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések , simogatások !

Sziasztok.
Rendszeres kapcsolatra keresek egy BISZEX párt, mindhármunk örömére. Nyitott, sportos férfi vagyok. Helyem van, vagy utazni is tudok. Lehetek érett pár is, plusz kilók se gond.
Rendszeres kapcsolatra keresek egy BISZEX párt, mindhármunk örömére. Nyitott, sportos férfi vagyok. Helyem van, vagy utazni is tudok. Lehetek érett pár is, plusz kilók se gond.
sziasztok,lányt asszonyt keresek Rotterdamban szexre. hosszu távra.
Gödöllői 42 éves sportos férfi párt keres utazni tudok
Privi.

Privi.
sziasztok . házibarátot keresünk csak a cicis tagunk részére részletek az adatlapon ,

Sziasztok!
Párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk.
Szeretném egyszer kipróbálni azt, hogy milyen úgy puncit nyalni, miközben azt dugják.
Írjatok bátran!
Párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk.
Szeretném egyszer kipróbálni azt, hogy milyen úgy puncit nyalni, miközben azt dugják.
Írjatok bátran!