Sziasztok! 43- éves hölgytagunk örömére keresünk hetero 40-55 év közötti,kisebb méretü férfit. Csak az írjon akinek van fent kép is. Bp- i hely van.
Sziasztok.Van Győrben házaspár akik házibarátot keresnek.Ha a párod nem tud kielégíteni vagy izgatja ha mással van.Akár hosszútávon is.Hely megoldható.Írj.
Sziasztok érett ápolt vidám hazibaratott keresünk a hölgy részére
Tata -Szfv környékén ismerkednék. Akt uni val.
Sziasztok
Én egy 35 éves tetovált fiú vagyok, lányt, párokat keresek. Fogadni is tudok Várpalotán de bizonyos km belül utazni is tudok!
Én egy 35 éves tetovált fiú vagyok, lányt, párokat keresek. Fogadni is tudok Várpalotán de bizonyos km belül utazni is tudok!
Sziasztok.Van Győrben házaspár akik házibarátot keresnek.Ha a párod nem tud kielégíteni vagy izgatja ha mással van.Akár hosszútávon is.Hely megoldható.Írj.
Szegeden keresek párt hosszútávú kapcsolatra.
Sziasztok! 34 éves fiatal életvidám srác vagyok, aki szereti megélni az élet apró örömeit. Szívesen ismerkedem párokkal tanuljunk egymástól, tudjunk örömeit adni egymásnak!
Miskolc és vonzáskörzetèben keresnèk házibarát szerepre helyet !
szfvár és környékén lennék pár házibarátja...
Szia , sziasztok !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

sziasztok . házibarátot keresünk csak a cicis tagunk részére részletek az adatlapon ,
Dugható feleséget keresek! Ha szereted nézni, ahogy basszák a nejed, keress bizalommal!
Kecskemét-Solt. Nagyfarkú jópasit keresünk. Autód, vibered legyen! Vibered ird meg, csak ott válaszolunk. Fotós bemutatkozót kérünk, viszonzás csak ha tetszel. Ennek tudatában keress! Bisex előny. Feleség BDSM kedvelő
Nyíregyházán kedves párokat keresek.Ápolt vékony fiúka vagyok.

Budapesti nem független ápolt pasi,házi barátnak szegődne,adatlapomon mindent meg találsz.
Párhoz csatlakoznék 26 vagyok. Pest megye -Kecskemét
Sziasztok keresünk egy ápolt sármos pasit lecci csak komoly érdeklődők koszonjuk
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Szívesen maszíroznék hetero hölgyet vagy urat ,srácot !Laza jófej emberekkel ismerkedem!Csak olyan írjon aki el is tud jönni,helyem van Pestmegyében!Elérhetőséget írj!Igényes ápolt srác vagyok!Elérhetőséget írj!Budapestiekhez elmegyek!