Budapest 11 kerületében ma délutánra estére holnapra párt keresek kukkolásra minden jóra diszkrét 35 éves srác vagyok
Sziasztok! Betöltendő házibarát állást keresnék...
Sziasztok.Van Győrben házaspár akik házibarátot keresnek.Ha a párod nem tud kielégíteni vagy izgatja ha mással van.Akár hosszútávon is.Hely megoldható.Írj.
Sziasztok! Aktív/uni, helyes-férfias srác/pasi? Hely van! Nyíregyháza - Debrecen
Sziasztok, tabuk nélküli szexre keresek szimpatikus nyitott párt Bp-Pest megye illetve Kecskemét között.
Az idő kérdésében rugalmas vagyok, utazni tudok.
17/6 méretű, szőrtelen nagyon potens, sportos srác vagyok!
Az idő kérdésében rugalmas vagyok, utazni tudok.
17/6 méretű, szőrtelen nagyon potens, sportos srác vagyok!
Sziasztok! Lányok? Párok? Hölgyek? Referenciáim már vannak az oldalról....komolyan ismerkednék! Részletek az adatlapomon!
Sziasztok.Van Győrben házaspár akik házibarátot keresnek.Ha a párod nem tud kielégíteni vagy izgatja ha mással van.Akár hosszútávon is.Hely megoldható.Írj.
Idősebb Monor,Üllő Gyál környéki pár házibarátja lennék hosszabb távra.
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések , simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések , simogatások !
Sziasztok! Budapesti, hetero kapcsolatban élő, de hármasban vagy többesben sokmindenre nyitott 40 éves jóképű férfiként keresem partnereim minden földi jóra.
Azok akik ismerik az alábbi fogalmakat lehet, hogy pontosabb képet kapnak:
MMF, BI MMF, Cummkiss, Fucklick, wifesharing, dogging, spermlick, DP,
Ha a fentiek vonzanak akkor kezdjünk el ismerkedni.
Azok akik ismerik az alábbi fogalmakat lehet, hogy pontosabb képet kapnak:
MMF, BI MMF, Cummkiss, Fucklick, wifesharing, dogging, spermlick, DP,
Ha a fentiek vonzanak akkor kezdjünk el ismerkedni.
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Házibarátot keresünk hosszú távra, rendszeres találkákra. Gyorstüzelők, átutazók és az ország túlsó felén élők lehetőleg boldogítsanak másokat!
sziasztok,lányt asszonyt keresek Rotterdamban szexre. hosszu távra.
sziasztok . házibarátot keresünk csak a cicis tagunk részére részletek az adatlapon
Sziasztok!
Hereto férfiként keresgélek. Szexuálisan nyitott vagyok, természetesen vannak kivételek az én életemben is,de azt az ingerküszöböt nehéz átlépni!
Számomra a legfontosabb a kölcsönös tisztelet, az igényesség ,a higiénia és a diszkréció. Továbbá fontos számomra az, hogy akikkel megismerkedek nyitottak, tudatosak legyenek.Tudok domináns lenni és irányítani, de a "házibarát" szerep is vonzó számomra.
Alapvetően minden érdekel, ami új, ingerküszöböt elérő és vonzó lehet.
Utazni és fogadni is tudok Székesfehérváron, szabadidőm a munkámból kifolyólag sok van.
Hereto férfiként keresgélek. Szexuálisan nyitott vagyok, természetesen vannak kivételek az én életemben is,de azt az ingerküszöböt nehéz átlépni!
Számomra a legfontosabb a kölcsönös tisztelet, az igényesség ,a higiénia és a diszkréció. Továbbá fontos számomra az, hogy akikkel megismerkedek nyitottak, tudatosak legyenek.Tudok domináns lenni és irányítani, de a "házibarát" szerep is vonzó számomra.
Alapvetően minden érdekel, ami új, ingerküszöböt elérő és vonzó lehet.Utazni és fogadni is tudok Székesfehérváron, szabadidőm a munkámból kifolyólag sok van.
Sziasztok! Helyes-férfias, aktív/uni srác-pasi? Hely van! Nyíregyháza-Debrecen
Nyíregyházán kedves párokat keresek.Ápolt vékony fiú vagyok.
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Mosonmagyaróvár és kőrnyékén keresek párt. Házibarát lennék hosszú távon. Igényes 40-es pasi vagyok.

LEZ38
Kelly White