40 éves nem független férfiként keresek kedves és legfőképp intelligens partnert hármas kaland céljából.
Kedvelek mindent, ami mindhármunknak örömöt okoz, de tudom, hogy én vagyok a vendég, ezáltal a Pár szava a döntő.
MMF, BI MMF, Cuckold, Wifesharing, Dogging, kukkolás,
Ezek az érdeklődési körök.
Ha van olyan ami tetszik, vagy szimpatikus, akkor fussunk neki az ismerkedésnek.
Nem mindenáron keresek, nem potya dugás, de kedvelem az izgalmas kalandot, az izgalmas kikapcsolódást.
Tartós házibarát is szívesen lennék, vagy akár csábító férfi aki egy pohár ital mellett finoman megsimogat, és felkorbácsolja a vágyat...
Kedvelek mindent, ami mindhármunknak örömöt okoz, de tudom, hogy én vagyok a vendég, ezáltal a Pár szava a döntő.
MMF, BI MMF, Cuckold, Wifesharing, Dogging, kukkolás,
Ezek az érdeklődési körök.
Ha van olyan ami tetszik, vagy szimpatikus, akkor fussunk neki az ismerkedésnek.
Nem mindenáron keresek, nem potya dugás, de kedvelem az izgalmas kalandot, az izgalmas kikapcsolódást.
Tartós házibarát is szívesen lennék, vagy akár csábító férfi aki egy pohár ital mellett finoman megsimogat, és felkorbácsolja a vágyat...
Sziasztok
Még mindig keresnénk part vagy pasit.
Csak olyanok jelentkezzenek akiknek a komunikáció és utazás nem gond!
Sajnos idáig,mind olyan ember jelentkezett akiben csalodni kellet!!
Olvassatok és értsetek
Még mindig keresnénk part vagy pasit.
Csak olyanok jelentkezzenek akiknek a komunikáció és utazás nem gond!
Sajnos idáig,mind olyan ember jelentkezett akiben csalodni kellet!!
Olvassatok és értsetek
Sziasztok!
Biszex pasiként házibarát lennék.
Komárom-Esztergom megye előnyben, utazni tudok
Írjatok...
Biszex pasiként házibarát lennék.

Komárom-Esztergom megye előnyben, utazni tudok
Írjatok...
Sziasztok párt keresek 3 mas örömökre idöseb korosztájbol akik valoban akarnak szexelni.persze nem azonalra keresek. Diszkrécio nagyon fontoss! Ha valoban van it pár aki pasit keres és a diszkrécio és a higénia a fontos nektek is akor privátva keresetek
40 feletti vastag farkú pasi vagyok. Pár házibarátja lennék diszkréten. Ill elhanyagolt hőlgyet magányos anyukát keresek hosszú távon alkalmi kapcsolatra. Esetleg sexi nagymamát aki kívánja még a szexet.
Kedves normális pasit keresünk kizárólag csakis a hölgy kényeztetésére de nem minden áron

Sziasztok! 50-es pár biszex fiukat, férfiakat keres. Nagy mérettel előnyben.
interag@freemail.hu
interag@freemail.hu
Sziasztok. Érzéki páros akik akár egész estés, hosszútávú partnert keresnek közös élvezkedésekhez?

Aki házibarátot keres, az írjon

Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok. Párral ismerkednék! Légy intelligens,kedves és normális. Házibarátja lennék hosszú távra!
Sziasztok, van itt pár, akinek lenne kedve ismerkedni egy 40éves, normális pasival többes izgalmakhoz? : ) 186/95 szbarna, kék, 17/6... akár most hétvégi találkával is...
Sziasztok.Van Győrben házaspár akik házibarátot keresnek.Ha a párod nem tud kielégíteni vagy izgatja ha mással van.Akár hosszútávon is.Hely megoldható.Írj.
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Szívesen kukkolnék párokat, de igény esetén a számmal is besegítenék akár a hölgy, akár az úr örömére.
Magas testalkatú, kulturált férfi vagyok!I
Magas testalkatú, kulturált férfi vagyok!I
Sziasztok. Egymást szerető fiatalos pár vagyunk,keresünk egy (akár több) intelligens, értelmes,nemdohányzó,szőrtelen,fiatal tapasztalt bi-srácot MAX. 30 éves korig mindkettőnk örömére,Pécs és Dombóvár 50km-es körzetében!
A férfi enyhe bi.
Diszkréció és ápoltság adott és elvárt.Utazni és fogadni is tudunk..
Amennyiben a keresésnek nem felelsz meg,NE irj.Heteró fiút nem keresünk!!!
Ha odakerül a sor,hogy találkozzunk akkor ne tünj el légyszi,merj találkozni.
Köszönjük.
A férfi enyhe bi.
Diszkréció és ápoltság adott és elvárt.Utazni és fogadni is tudunk..
Amennyiben a keresésnek nem felelsz meg,NE irj.Heteró fiút nem keresünk!!!
Ha odakerül a sor,hogy találkozzunk akkor ne tünj el légyszi,merj találkozni.
Köszönjük.
sziasztok,lányt asszonyt keresek Rotterdamban szexre. hosszu távra.
20cm feletti nagyméretű padit keresünk hàzibarátnak! Debrecen
Vastag farkú pasit keresunk40 felett
Sziasztok.Van Győrben házaspár akik házibarátot keresnek.Ha a párod nem tud kielégíteni vagy izgatja ha mással van.Akár hosszútávon is.Hely megoldható.Írj.