Sziasztok kedves párok. Bp-Tatabánya vonalon és körzetében szívesen csatlakozom egy fix párhoz (férj-feleség), hosszú távra is. Némi tapasztalatom van, de nem vagyok csapongó.
Középkorú párok érdekelnének, ahol szeretnének nyitni az effajta örömök felé.
Ideiglenes, alkalmi párok, nagyképűek, nagyon kövérek kérem ne írjatok.
Köszi, és jó keresgélést mindenkinek!
Középkorú párok érdekelnének, ahol szeretnének nyitni az effajta örömök felé.
Ideiglenes, alkalmi párok, nagyképűek, nagyon kövérek kérem ne írjatok.
Köszi, és jó keresgélést mindenkinek!
Budapesti ápolt nem független pasi,házi barátnak szegődne,ápolt hölgyhöz, párhoz,a hölgy örömére,kor alkat nem számit,szeresd a földi örömöket,adatlapomon mindent meg találsz,keres.
Nyíregyházán házibarát lennék
.
.
Esztergom és környékén házibarát lennék
Sziasztok,
Kedves 50+ párhoz csatlakoznék, szimpátia eseten hosszútávú kapcsolatra. 44 éves sportos alkatú biszex vagyok. Privátban fényképet és minden adatot szívesen megadok. Utazás nem gond, de hely szükséges.
Laci
Kedves 50+ párhoz csatlakoznék, szimpátia eseten hosszútávú kapcsolatra. 44 éves sportos alkatú biszex vagyok. Privátban fényképet és minden adatot szívesen megadok. Utazás nem gond, de hely szükséges.
Laci
Sziasztok. Szívesen lennék házbarát elhanyagolt hölgynek, párnál enyhe jó hajlammal. Írj privátban. Köszi!
Beszéljünk
(Ez egy válasz peeternyh üzenetére (2022. 02. 14. hétfő 11:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 14. hétfő 11:01

Sziasztok! Olyan hölgyet keresek beszélgetni, flörtölni, aki párkapcsolatban él, de sokat van a párja távol, pl.külföldön dolgozik. Ezért rendszeresen élnek át egyedül izgalmakat, de ezt szeretnék feldobni, amit nem szégyellnek. Nem feltétlenül személyes találkozásokra gondoltam, de ez sem kizárt idővel. Én egy sportos ötvenes vagyok. Nyíregyháza-Debrecen-Tiszaújváros és környéke, a virtuális izgalmaknál viszont nem lényeges a távolság.
Sziasztok! Nyíregyházán aktív/uni srác-pasi? Hely van!
Házibarát lennék egy kedves párnál.50+ korosztály előny.Normális,kedves és megbízható vagyok.Utazás sem gond,ha komolyak vagytok!Keressetek nyugodtan.Somogy-Zala-Baranya-Tolna-Fejér megyék.
196cm igényes pasi , Nyiregyházán Házibarát lenne!
Sziasztok. Hétvégére partnert, partnereket keresek! Hosszútávban gondolkodom!

Sziasztok
Még mindig keresnénk part vagy pasit.
Csak olyanok jelentkezzenek akiknek a komunikáció és utazás nem gond!
Sajnos idáig,mind olyan ember jelentkezett akiben csalodni kellet!!
Olvassatok és értsetek
Olvassatok és értsetek
Sziasztok. Nyíregyházi pasi vagyok, ha gondoljátok beszéljünk róla
(Ez egy válasz geneve üzenetére (2022. 02. 13. vasárnap 14:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 13. vasárnap 14:39

Kedves normális pasit keresünk kizárólag csakis a hölgy kényeztetésére de nem minden áron

Sziasztok! Olyan hölgyet keresek beszélgetni, flörtölni, aki párkapcsolatban él, de sokat van a párja távol, pl.külföldön dolgozik. Ezért rendszeresen élnek át egyedül izgalmakat, de ezt szeretnék feldobni, amit nem szégyellnek. Nem feltétlenül személyes találkozásokra gondoltam, de ez sem kizárt idővel. Én egy sportos ötvenes vagyok. Nyíregyháza-Debrecen-Tiszaújváros és környéke, a virtuális izgalmaknál viszont nem lényeges a távolság.
40 éves nem független férfiként keresek kedves és legfőképp intelligens partnert hármas kaland céljából.
Kedvelek mindent, ami mindhármunknak örömöt okoz, de tudom, hogy én vagyok a vendég, ezáltal a Pár szava a döntő.
MMF, BI MMF, Cuckold, Wifesharing, Dogging, kukkolás,
Ezek az érdeklődési körök.
Ha van olyan ami tetszik, vagy szimpatikus, akkor fussunk neki az ismerkedésnek.
Nem mindenáron keresek, nem potya dugás, de kedvelem az izgalmas kalandot, az izgalmas kikapcsolódást.
Tartós házibarát is szívesen lennék, vagy akár csábító férfi aki egy pohár ital mellett finoman megsimogat, és felkorbácsolja a vágyat...
Kedvelek mindent, ami mindhármunknak örömöt okoz, de tudom, hogy én vagyok a vendég, ezáltal a Pár szava a döntő.
MMF, BI MMF, Cuckold, Wifesharing, Dogging, kukkolás,
Ezek az érdeklődési körök.
Ha van olyan ami tetszik, vagy szimpatikus, akkor fussunk neki az ismerkedésnek.
Nem mindenáron keresek, nem potya dugás, de kedvelem az izgalmas kalandot, az izgalmas kikapcsolódást.
Tartós házibarát is szívesen lennék, vagy akár csábító férfi aki egy pohár ital mellett finoman megsimogat, és felkorbácsolja a vágyat...
Sziasztok
Olvassatok és értsetek
Olvassatok és értsetek
Sziasztok!
Biszex pasiként házibarát lennék.
Komárom-Esztergom megye előnyben, utazni tudok
Írjatok...
Biszex pasiként házibarát lennék.

Komárom-Esztergom megye előnyben, utazni tudok
Írjatok...
Sziasztok párt keresek 3 mas örömökre idöseb korosztájbol akik valoban akarnak szexelni.persze nem azonalra keresek. Diszkrécio nagyon fontoss! Ha valoban van it pár aki pasit keres és a diszkrécio és a higénia a fontos nektek is akor privátva keresetek
40 feletti vastag farkú pasi vagyok. Pár házibarátja lennék diszkréten. Ill elhanyagolt hőlgyet magányos anyukát keresek hosszú távon alkalmi kapcsolatra. Esetleg sexi nagymamát aki kívánja még a szexet.
Kedves normális pasit keresünk kizárólag csakis a hölgy kényeztetésére de nem minden áron