Sziasztok !
Hu de szívesen ismerkednék !
Puszi (Ez egy válasz lola_mia üzenetére (2022. 03. 23. szerda 06:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Hu de szívesen ismerkednék !
Puszi (Ez egy válasz lola_mia üzenetére (2022. 03. 23. szerda 06:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Van itt olyan hölgy Belváros környékén aki egy igényes házaspárhoz csatlakozna ?! Csak hölgy, egyedul nem párban és nem férfi!
Van itt olyan hölgy Belváros környékén aki egy igényes házaspárhoz csatlakozna ?! Csak hölgy, egyedul nem párban és nem férfi!
Egyedülálló.
(Ez egy válasz sanya 10 üzenetére (2022. 03. 26. szombat 22:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok !
Szívesen ismerkednék veletek !
Puszi (Ez egy válasz cincogi üzenetére (2022. 03. 22. kedd 13:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 22. kedd 13:25
Szívesen ismerkednék veletek !
Puszi (Ez egy válasz cincogi üzenetére (2022. 03. 22. kedd 13:25), amit ide kattintva olvashatsz)

Dunaharaszti környékén ,szivesen maszíroznék hölgyeket,párok hölgy tagját... Természetesen happy finish befejezéssel. Pár esetén a férj nézheti vagy be is szállhat. Akár fotózhatja is. Házhoz megyek ! Minden külön kérés nálam megbeszélhető !
Sziasztok, ma párt hölgyet keresek akár nálam is. Masszázs is .
Sziasztok
37 èves pár vagyunk, házibarátot keresünk első sorban Csongrád megyében
37 èves pár vagyunk, házibarátot keresünk első sorban Csongrád megyében
Házi barátot keresünk borsod megyéből max. 23 éves korig nagy intim mérettel (min.20/5)a hölgy örömére.
Sziasztok! Házbarát lennék,még ha csak orális kényeztetés erejéig is..
Párral ismerkednék Bajáról vagy környékéről. Bízom benne, hogy megtaláljuk egymásban amit keresünk szem előtt tartva a ti vágyaitokat.
/Házas/pár szeretkezésében gyönyörködnék passzívan és teljesen zavartalanul, alkat mellékes.
Ha a hölgy szeretné, és izgatná, akkor szeretkezés közben végigcsókolnám a testét, de ez nem feltétel.
Nagyon ápolt és intelligens férfi vagyok.
Teljesen kulturált és tiszta lakás van hmvhelyen.
Privit várok.
Ha a hölgy szeretné, és izgatná, akkor szeretkezés közben végigcsókolnám a testét, de ez nem feltétel.
Nagyon ápolt és intelligens férfi vagyok.
Teljesen kulturált és tiszta lakás van hmvhelyen.
Privit várok.
Sziasztok
Betöltendő házibarát ‘állást’ keresek…
Moto
Betöltendő házibarát ‘állást’ keresek…

Moto
Házibarát lennék párnak diszkréten. Kor alkat nem számít. Igényes 40-es pasi vagyok. Az a baj hogy a jó fiúk hoppon maradnak. Meg mindenki az ország tulfelén keres partnert.
sziasztok . Hosszabb távra keresünk fiatal heteró férfit aki normális egyszerű párhoz csatlakozna a cicis tagunk kényeztetésére részletek az adatlapon. kérjük olvasd el hogy kerüljük a felesleges köröket . szép napot és sok sikert mindenkinek
Sziasztok !
Ma este párhoz csatlakoznák heteró alapon ! Valóban nagy méretű pasi vagyok !
Csak budapest , csak heteró !!!!
Ma este párhoz csatlakoznák heteró alapon ! Valóban nagy méretű pasi vagyok !
Csak budapest , csak heteró !!!!
Ma estere keresunk fiut harmadiknak Bajara hosszú távon is
Dunaharaszti környékén ,szivesen maszíroznék hölgyeket,párok hölgy tagját... Természetesen happy finish befejezéssel. Pár esetén a férj nézheti vagy be is szállhat. Akár fotózhatja is. Házhoz megyek ! Minden külön kérés nálam megbeszélhető !
Hosszú távra keresünk potens, írni tudó, értő olvasást ismerő, értelmes férfiakat, kimondottan a közelünkből.
Átutazók, gyorstüzelők, ebédidőben ráérők nem érdekelnek bennünket.
Átutazók, gyorstüzelők, ebédidőben ráérők nem érdekelnek bennünket.
Házibarát lennék egy diszkrét Párnál!
Sziasztok.Holnap, Csinos párt keresek, Budapesten délután.
Hölgyek,Lányok,Párok!!!
Tekintsétek meg az adatlapom!
Keressetek bátran!!!
Tekintsétek meg az adatlapom!
Keressetek bátran!!!