Sziasztok
Betöltendő házibarát ‘állást’ keresek…
Moto
Betöltendő házibarát ‘állást’ keresek…

Moto
Házibarát lennék párnak diszkréten. Kor alkat nem számít. Igényes 40-es pasi vagyok. Az a baj hogy a jó fiúk hoppon maradnak. Meg mindenki az ország tulfelén keres partnert.
sziasztok . Hosszabb távra keresünk fiatal heteró férfit aki normális egyszerű párhoz csatlakozna a cicis tagunk kényeztetésére részletek az adatlapon. kérjük olvasd el hogy kerüljük a felesleges köröket . szép napot és sok sikert mindenkinek
Sziasztok !
Ma este párhoz csatlakoznák heteró alapon ! Valóban nagy méretű pasi vagyok !
Csak budapest , csak heteró !!!!
Ma este párhoz csatlakoznák heteró alapon ! Valóban nagy méretű pasi vagyok !
Csak budapest , csak heteró !!!!
Ma estere keresunk fiut harmadiknak Bajara hosszú távon is
Dunaharaszti környékén ,szivesen maszíroznék hölgyeket,párok hölgy tagját... Természetesen happy finish befejezéssel. Pár esetén a férj nézheti vagy be is szállhat. Akár fotózhatja is. Házhoz megyek ! Minden külön kérés nálam megbeszélhető !
Hosszú távra keresünk potens, írni tudó, értő olvasást ismerő, értelmes férfiakat, kimondottan a közelünkből.
Átutazók, gyorstüzelők, ebédidőben ráérők nem érdekelnek bennünket.
Átutazók, gyorstüzelők, ebédidőben ráérők nem érdekelnek bennünket.
Házibarát lennék egy diszkrét Párnál!
Sziasztok.Holnap, Csinos párt keresek, Budapesten délután.
Hölgyek,Lányok,Párok!!!
Tekintsétek meg az adatlapom!
Keressetek bátran!!!
Tekintsétek meg az adatlapom!
Keressetek bátran!!!
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Párral ismerkednék akiknek teljesíthetném a vágyaikat. Értelmes , intelligens pasi vagyok Bajáról. Írjatok rám ha úgy gondoljátok. köszönöm
Sziasztok
Nagyon szívesen ismerkednék veletek
Moto (Ez egy válasz mindig011 üzenetére (2022. 03. 23. szerda 11:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 23. szerda 11:32
Nagyon szívesen ismerkednék veletek

Moto (Ez egy válasz mindig011 üzenetére (2022. 03. 23. szerda 11:32), amit ide kattintva olvashatsz)

Veszprém megyei 45-48 éves pár vagyunk. Házibarátot keresünk....18-40 ig,légy csupasz,min..17cm...max 80kg...ált hétköznap este érünk rá,ésszerű km-ről akarj jönni.
Sziasztok!
Zalai, Somogy, Veszprém vagy Vas megyei pár házibarátja lennék!
Zalai, Somogy, Veszprém vagy Vas megyei pár házibarátja lennék!
Nagyfarkú fiatal fiút keresünk (Lány 36 , Fiú 37). Helyünk van, autónk is, utazni tudunk...fiatal legyél és kitartó, egyedülálló és nagyon kanos

Sziasztok! Lányok? Párok? Hölgyek? Referenciáim már vannak az oldalról....komolyan ismerkednék! Részletek az adatlapomon!
Sziasztok.Van Győrben házaspár akik házibarátot keresnek.Ha a párod nem tud kielégíteni vagy izgatja ha mással van.Akár hosszútávon is.Hely megoldható.Írj.
Sziasztok Hajdubihari erett par hazibaratja lennek hosszutavon
Budapesten, holnap valaki? Helyem van . Azaz csütörtökre
Sziasztok.erett csinos part keresek tabuk nelkuli kapcsolatra.