Nyalást kedvelő,szerető, házibarát lennék hölgynél, párnál.
Baja és környéke
Baja és környéke
Sziasztok én egy 36 éves pasi vagyok!Lányt, párt keresek minden jóra!Helyem van várpalotán utazni sajnos nem nagyon tudok de fogadni igen!
sziasztok szabad házibarát állás betölthető. részletek az adatlapon .
Szopni imádo párt keresek Gyöngyös vagy környékén diszkréció adot és elvárt
Sziasztok.Van Győrben házaspár akik házibarátot keresnek.Ha a párod nem tud kielégíteni vagy izgatja ha mással van.Akár hosszútávon is.Hely megoldható.Írj.
Sziasztok! Pàrokhoz csatlakoznék a mai nap folyamàn! 36 éves normàlis pasi vagyok! Utazni és fogadni is tudok!
Kecskemét- Solt.jóképű méretes pasit keresünk cuckoldra. Férj csak néző. Viberen vállald az arcod.autód legyen. Tali nálunk napközben
Sziasztok. Megbizható,diszkrét férfiként ,szivesen ismerkednék házaspárokkal a hölgy örömére. fazonirozott,23/5 cm mérettel. Ápoltság ,óvszer alap. Búvóhely van,de utazok is ha szükséges. Tartós barátságban reménykedek.
Sziasztok! Lányok? Párok? Hölgyek? Referenciáim már vannak az oldalról....komolyan ismerkednék! Részletek az adatlapomon!
Sziasztok.Van Győrben házaspár akik házibarátot keresnek.Ha a párod nem tud kielégíteni vagy izgatja ha mással van.Akár hosszútávon is.Hely megoldható.Írj.
Hello lányokal hőlgyekel camozék beszélgetnék mindenben benne vagyok skype rodger.rodger2
Hazibaratot keresünk hosszú távon Bajara. ha erdekel irj rank
Gyönyörű ennivalok a lábaid....

Sziasztok! Most hétvégére keresek pàrokat kellemes időtöltésre! Utazni és fogadni is tudok!
Kölcsönös élvezetekre keresem partnereim, hölgyek,párok személyében! Csak, ha találkozni is szeretnétek!!!
Sziasztok!
Hölgyek!
Yoni masszázs vagy nyelvel kényeztetés!
Esetleg a kettő együtt!?
Hatvan és környéke!
Keressetek bizalommal!
Hölgyek!
Yoni masszázs vagy nyelvel kényeztetés!
Esetleg a kettő együtt!?
Hatvan és környéke!
Keressetek bizalommal!

Sziasztok! Házibarát szerepet vállalnék, tapasztalattal, egyedülállóként. Békés,Csongrád,Bács Kiskun megyében. Fogadni és utazni is tudok.
Szép napot mindenkinek!
Szép napot mindenkinek!
Pest megyében párt keresek sportos kan privi.
Sziasztok
Még mindig keresnénk part vagy pasit.
Csak olyanok jelentkezzenek akiknek a komunikáció és utazás nem gond!
Sajnos idáig,mind olyan ember jelentkezett akiben csalodni kellet!!
Olvassatok és értsetek!
Az olyanok is hanyagoljanak akik irnak egy üzit aztán eltünnek!
Még mindig keresnénk part vagy pasit.
Csak olyanok jelentkezzenek akiknek a komunikáció és utazás nem gond!
Sajnos idáig,mind olyan ember jelentkezett akiben csalodni kellet!!
Olvassatok és értsetek!
Az olyanok is hanyagoljanak akik irnak egy üzit aztán eltünnek!
Sziasztok! Házibarát szerepet vállalnék, tapasztalattal, egyedülállóként. Békés,Csongrád,Bács Kiskun megyében. Fogadni és utazni is tudok.
Szép napot mindenkinek!
Szép napot mindenkinek!