Pécsi férfit keresek cuckoldra feleségem élveztetéséhez
Sziasztok házibarát lennék ápolt normális pasi vagyok többesben van tapasztalat
Sziasztok! Párként keresünk a hölgy örömére nem egy fél órára szolgát, házibarátot a hétvégére, aki mer is találkozni. Ha megvan a szimpátia, akár több is lehet!... Hely megoldható privát üzenetet várunk!
Szép napot mindenkinek!
Szép napot mindenkinek!

Szia, sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

Sziaszok. Egri pár vagyunk, környékbeli házibarátot keresünk.
Magányos hölgyeket,feleségeket kényeztetnék akár a férj elött is!
Sziasztok.Nyíregyházán keresek egy helyes,kedves párt.Igényes,potens férfi vagyok sok szabadidővel.Napközben is ráérek.
Szép Estét! Középkorú Férfi párral ismerkedne lehetőleg Budapest és környékén!
sziasztok. nagy farkú házibarát lennék egy kedves párnál. Bp+100Km
Sziasztok
Fiatalos párhoz szívesen lennék házibarát/harmadik.
Eddig még nincs ebben tapasztalatom, de nagyon kíváncsi vagyok és gyorsan alkalmazkodom.
28 éves férfi, 174cm, átlagos testalkat

Fiatalos párhoz szívesen lennék házibarát/harmadik.
Eddig még nincs ebben tapasztalatom, de nagyon kíváncsi vagyok és gyorsan alkalmazkodom.
28 éves férfi, 174cm, átlagos testalkat
Sziasztok diszkrét ápolt roma pasi vagyok szintén ápolt diszkrét megbizhato roma lányt iletve párt keresek smile
Sziasztok.Van Győrben házaspár akik házibarátot keresnek.Ha a párod nem tud kielégíteni vagy izgatja ha mással van.Akár hosszútávon is.Hely megoldható.Írj.
Hölgyeket basznám a párjuk elött!
Nyíregyházán kedves bevállós párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.

Sziasztok!
Hölgyekkel, párokkal esetleg bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!
Képeim és galériám is van fent az oldalon és komolyan gondolom a keresést. Már több lánnyal és párral is találkoztam innen az oldalról és mindig nagyon jól éreztük magunkat
Budapesten belül szívesen utazom, de Óbudán van saját csendes lakásom, így itt is szívesen látnálak téged/titeket!
Hölgyekkel, párokkal esetleg bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!

Képeim és galériám is van fent az oldalon és komolyan gondolom a keresést. Már több lánnyal és párral is találkoztam innen az oldalról és mindig nagyon jól éreztük magunkat

Budapesten belül szívesen utazom, de Óbudán van saját csendes lakásom, így itt is szívesen látnálak téged/titeket!
Sziasztok
36 éves vagyok, 17/5-6 mérettel.
Keresem azt a hölgyet vagy párt akikkel kalandozhatnék.
Képeket privátban tudok mutatok, vagy kapcsolatra jeloléssel.
Általában napkozben érek rá.
Amennyiben felkeltettem az érdeklődéseteket írjatok
36 éves vagyok, 17/5-6 mérettel.
Keresem azt a hölgyet vagy párt akikkel kalandozhatnék.
Képeket privátban tudok mutatok, vagy kapcsolatra jeloléssel.
Általában napkozben érek rá.
Amennyiben felkeltettem az érdeklődéseteket írjatok
Sziasztok!
Holnap délelőttre keresünk férfit harmadiknak.
Írj üzenetet, ha érdekel.
Csak akkor jelentkezz, ha valóban ott leszel!
Holnap délelőttre keresünk férfit harmadiknak.
Írj üzenetet, ha érdekel.
Csak akkor jelentkezz, ha valóban ott leszel!
Sziasztok
Én egy 37 éves tetovált srác vagyok Várpalotáról! Lányokat, párokat keresek minden jóra! Csak hetero alapon! Fogadni tudok de bizonyos távon utazni is!Miden jóság érdekel!
Több tetoválás, szakál, kék szem, rövid haj, pocak akad!
Én egy 37 éves tetovált srác vagyok Várpalotáról! Lányokat, párokat keresek minden jóra! Csak hetero alapon! Fogadni tudok de bizonyos távon utazni is!Miden jóság érdekel!
Több tetoválás, szakál, kék szem, rövid haj, pocak akad!
196cm magas sportos potens pasi igényes nőt , párt keres
Nyiregyháza
Nyiregyháza
Sziasztok.Van Győrben házaspár akik házibarátot keresnek.Ha a párod nem tud kielégíteni vagy izgatja ha mással van.Akár hosszútávon is.Hely megoldható.Írj.