Sziasztok! Pàrokhoz szívesen csatlakoznék, 36 éves, mindenre nyitott pasi vagyok! Utazni és fogadni is tudok!
Sziasztok,
40-es házaspárral ismerkednék. Az estéim szabadok, helyem van Pécsett a keleti városrészben. Vibert privátban adok.
Köszönöm
40-es házaspárral ismerkednék. Az estéim szabadok, helyem van Pécsett a keleti városrészben. Vibert privátban adok.
Köszönöm
Sziasztok. 40-es férfiként,nagy szerszámmal hetero házaspárt keresek tartós barátságra. Bp+100km
Kor és alkat mellékes, Ápoltság ,diszkréció fontos . Helyem van ,de szivesen utazok is.
Norbi
Kor és alkat mellékes, Ápoltság ,diszkréció fontos . Helyem van ,de szivesen utazok is.
Norbi
35éves srácként keresnék lányt, párt vagy többes bulit a következő két hétben minden nap ráérek éjjel-nappal. Komárom-Esztergom megye, Pest megye és Fejér megye is belefér, szóval az utazás nem gond, kukkolástól a gangbang-ig minden megoldás érdekel.

Csinos igényes PÁRT keresek hosszútávú HÁZIBARÁT szerepre! 196cm igényes sportos szolis pasi vagyok.
Nyíregyháza
Nyíregyháza
Ma estére keresünk fiatal hetero férfit hölgytagunk örömére...arcos ill. intim kép szükséges.Csak az írjon aki el tud jönni diszkréció adott és elvárt.
Sziasztok! Komoly párokat keresek Miskolcról... Hiszem, hogy vagytok

Sziasztok!
Bp.-ti 39 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Bp.-ti 39 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Plusz két pasi... párhoz, vagy hölgy számára. Budapest és környéke.
Szentendrén keresünk 40-es, 50-es, sportos, bi házibarátot!
Csak fotóval... kis méret előny!
Csak fotóval... kis méret előny!
Szia.Hosszú távra Párral ismerkednék!
Sziasztok Lányok hőlyhegy kamerázás vagy csak egykis beszélgetnés mindenre nyitotvagyok? skype:rodger.rodger2
Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkedni, huncutkodni...
Párokkal szeretnék ismerkedni, huncutkodni...

Sziasztok! Sajnos a ma délutáni találkozót lemondta a kiválasztott BI srácunk, így ha valakinek lenne kedve a lakásunkon délután élvezni a test adta örömöket, az jelentkezzen privibe... talán készíthetnénk egy pár jó videót is... (a diszkréció adott és alap)
Sziasztok! Dél Pesten bi párral ismerkednék!
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Sziasztok! Holnap párommal Dunakeszi- Vác között leszünk a Duna-parton . Fiatal ( még mindig max30-32 ) adatlappal és képpel rendelkező fiút -illetve hölgyet -keresünk hármas játékhoz . Csak komolyak , profik ne. Üzit küldjetek !
Sziasztok! Ma este Békés megyében igényes pár partnere lennék!
Sziasztok!
Tatabányához közeli CSAK párokhoz csatlakoznék harmadinak, akár mindkét fél örömére.
Az sem probléma ha nálam idősebbek, a kor csak egy szám!
Vannak feltöltve képeim, videóim ha azok alapján elnyertem a tetszéseteket várom leveleteket!
Tatabányához közeli CSAK párokhoz csatlakoznék harmadinak, akár mindkét fél örömére.

Vannak feltöltve képeim, videóim ha azok alapján elnyertem a tetszéseteket várom leveleteket!

35éves srácként keresnék lányt, párt vagy többes bulit ma és holnap egésznap, egész éjjel. Komárom-Esztergom megye, Pest megye és Fejér megye is belefér, szóval az utazás nem gond, kukkolástól a gangbang-ig minden megoldás érdekel.