Sziasztok
Nagyméretű pasit keresünk feleség közös kényeztetésére. Nagyméret kb 20 cm...Győr környékéről..
Nagyméretű pasit keresünk feleség közös kényeztetésére. Nagyméret kb 20 cm...Győr környékéről..
sziasztok . Hosszabb távra keresünk fiatal heteró férfit aki normális egyszerű párhoz csatlakozna a cicis tagunk kényeztetésére részletek az adatlapon. kérjük olvasd el hogy kerüljük a felesleges köröket . szép napot és sok sikert mindenkinek.
Lányok, hölgyek és elhanyagolt feleségek ha szeretitek a Legot akkor gyertek ismerkedjünk és álljunk össze, mint 2 kicsi lego!
Bisex házibarátot keresünk. Korunkbeli nagyfarkú diszkrét fiúk jelentkezését várjuk hosszú távra. 420 Csongrád megye
Extrém nagy méretű 200 kg körüli hölgy házibarátja lennék. Bármit vállalnék,ami örömet jelent egy ekkora nőnek.
kis mérettel lennék házi barát mindenki örömére,,,,,
Nagyfarkú + 20cm igényes pasit keresünk , Nyiregyhazan Csinos 22/150/40 borotvált lányhoz CUCKOLDRA!
40es 50es házaspár házibarátja lennék kitartó nagy farokkal. Ápolt ,normális pasi vagyok aki imád gyönyört,örömöt szerezni a nőnek. Bp+100km
Sziasztok,
Zadar környékén most nyaraló párhoz szívesen csatlakozom a hölgy örömére.
Privátban írjatok!
Zadar környékén most nyaraló párhoz szívesen csatlakozom a hölgy örömére.
Privátban írjatok!
Sziasztok pár házibarátja lennék a hölgyörömére hosszabb távra . Intelligens ,magáradó , nem dohányzó átlagos 35 éves srác vagyok a többi az adatlapomon van . Komoly , határozott, nem kamus párok levelét várom ha felkeltettem érdeklődésetek írjatok , utazni tudok !!!
Igen

Sziasztok! Szívesen lennék házibarát, enyhe bi érdeklődésű (orális játékok) Párnál. Leginkább olyan Párt keresek, akik szintén hosszabb távon gondolkodnak, megadva az időt a kellő összhang kialakulásának. 1-1 alkalmi kapcsolatot nem szeretnék, nem vagyok független. A keresésem Borsod-Heves-Pest-Fejér-Somogy-Tolna-Baranya megyékre korlátozódik, munka miatt járok erre rendszeresen. Bízom benne, hogy megtalálom azt a Párt, akik engem keresnek. smile privátban elérhető vagyok.
Szia , sziasztok !
Szexi estét és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Szexi estét és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Extrém túlsúlyos elhanyagolt nő házibarátja lennék. Olyan hölgy is érdekel,aki nehezen mozdul ki otthonról a súlya miatt,esetleg segítségre szorul. Sportos,intelligens férfi vagyok,a hatalmas idomok rajongója.
Plusz két pasi... párhoz, vagy hölgy számára. Budapest és környéke.
Sziasztok!
A héten 40-es Dél-Dunántúli házaspárral találkoznék. Az estéim szabadok, helyem van Pécsett.
A héten 40-es Dél-Dunántúli házaspárral találkoznék. Az estéim szabadok, helyem van Pécsett.
Okolszex kedvelő novel ismerkednek 18/7 merettel imadok oklozes közben nyalni
duci telt hölgytagú párnál lennék házibarát.
Huuu bocs mindenkitől, nagyon gyorsan akartam le írni na szóval Egermen a malomárok úton maszekolok reggel 8 tól délután 3 ig kb esetleg hölgy vagy pár hoz csatlakoznék ez idő tájat abba hagyom a munkat ha esetleg lessz űzi
húúúú.... vazze... ehhez tényleg kell egy szótár...
(Ez egy válasz kanoska39 üzenetére (2022. 08. 15. hétfő 17:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 15. hétfő 17:35

Üdv egerbe a malomárok uton maszekolok nagyon szivesen abba haom a munkát porokhoz csatlakozása midt 8 tol kb delutan 3 4 ig vagyok ott ha esetleg valaklket érdekelne a dolog privátban meg beszélhetjük