Szép napot ☀️ ma este keresnék kalandozni vágyó hölgyet ,párt hármas élmény élvezetére hely megoldott csak bátran
Ma este nagyon nagy szél és vihar lesz.
Nő vagy hetero pár érdekel.
Komolyan fogadnék vagy mennék ma este vagy egész hétvégén bámikor.
Nem szórakozom és valós vagyok.
De érdekel az is, ha nő vagy pár nővel barákozni, kimozdulni, bulizni szeretne
Nő vagy hetero pár érdekel.
Komolyan fogadnék vagy mennék ma este vagy egész hétvégén bámikor.
Nem szórakozom és valós vagyok.
De érdekel az is, ha nő vagy pár nővel barákozni, kimozdulni, bulizni szeretne

Biszex pár házibarátja lennék akár már ma este!
Sziasztok ! Középkorú pár vagyunk, molett hölgyel. Vidámak fiatalosak. Első alkalommal keresünk férfit hármasra. Férj kiprobálná az enyhe Bi dolgokat pl szopást.
Nagyfarkú + 20cm igényes pasit keresünk , Nyiregyhazan Csinos 22/150/40 borotvált lányhoz CUCKOLDRA ma estére 20h-24h ig ráérünk
Sziasztok PÁPAI csajok hölgyek,asszonyok. Ha egy kis kikapcsolódásra vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg párokhoz is csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! Írj, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Szép Napot! Budapest és környékén Bi Párral ismerkednék!
Nagyfarkú + 20cm igényes pasit keresünk , Nyiregyhazan Csinos 22/150/40 borotvált lányhoz CUCKOLDRA ma estére 20h-24h ig ráérünk
Ma lenne kedve egy masszázshoz? Kecskeméten helyem van,Férfiak,párok,hölgyek jelentkezését várom. Anyagiaktól mentes
Szivesen ismerkednek hazibaratnak holggyel, parral. Helyem is van, Eger kozeleben
Sziasztok.Bi férfi tagu párt keresek.Nyíregyháza és környéke.
Szép jó reggelt mindenkinek.
A környékemen szeretnék szexuálisan kielégíteni
hölgyet aki el van esetleg hanyagolva, vagy ki
próbálna valami ujjat, vagy esetleg nagy a szexuális étvágy
és kellene egy harmadik beszálló fiu én Hetero alapon.
(Házibarát jelleg)
Viszont meghalgatom kinek mi lenne a kívánsága Ilyes
téren velem kapcsolatba. Jelentkezzen bátran aki
a kielégüléseket szereti átélni.
Köszönöm a figyelmet.
Üdv. Albert
A környékemen szeretnék szexuálisan kielégíteni
hölgyet aki el van esetleg hanyagolva, vagy ki
próbálna valami ujjat, vagy esetleg nagy a szexuális étvágy
és kellene egy harmadik beszálló fiu én Hetero alapon.
(Házibarát jelleg)
Viszont meghalgatom kinek mi lenne a kívánsága Ilyes
téren velem kapcsolatba. Jelentkezzen bátran aki
a kielégüléseket szereti átélni.
Köszönöm a figyelmet.
Üdv. Albert
Sziasztok
Nagyméretű pasit keresünk feleség közös kényeztetésére. Nagyméret kb 20 cm...Győr környékéről..
Nagyméretű pasit keresünk feleség közös kényeztetésére. Nagyméret kb 20 cm...Győr környékéről..
sziasztok . Hosszabb távra keresünk fiatal heteró férfit aki normális egyszerű párhoz csatlakozna a cicis tagunk kényeztetésére részletek az adatlapon. kérjük olvasd el hogy kerüljük a felesleges köröket . szép napot és sok sikert mindenkinek.
Lányok, hölgyek és elhanyagolt feleségek ha szeretitek a Legot akkor gyertek ismerkedjünk és álljunk össze, mint 2 kicsi lego!
Bisex házibarátot keresünk. Korunkbeli nagyfarkú diszkrét fiúk jelentkezését várjuk hosszú távra. 420 Csongrád megye
Extrém nagy méretű 200 kg körüli hölgy házibarátja lennék. Bármit vállalnék,ami örömet jelent egy ekkora nőnek.
kis mérettel lennék házi barát mindenki örömére,,,,,
Nagyfarkú + 20cm igényes pasit keresünk , Nyiregyhazan Csinos 22/150/40 borotvált lányhoz CUCKOLDRA!
40es 50es házaspár házibarátja lennék kitartó nagy farokkal. Ápolt ,normális pasi vagyok aki imád gyönyört,örömöt szerezni a nőnek. Bp+100km