Sziasztok,jó fej páros diszkrét partnere lennék ha lehet hosszabb távon.Bajai független pasi vagyok.
Szombathelyi pár keres házi barátot, hármasban gyakorlott potens pasi személyében.
Siófok környékén keresek kalandot. Írj priv.
Sziasztok.Csatlakoznék párhoz,Budapest és környéke.
Hölgy örömére csatlakoznék egy igényes párhoz Budapesten és környékén. 180cm feletti, vékony, szálkás, átlagtól nagyobb méretű, értelmiségi pasi vagyok. Nincsenek kimondott elvárásaim, ahogy a páros igényei kívánják, úgy beszéljük meg.
Szia, sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

Ma lenne kedve egy masszázshoz? Kecskeméten helyem van,Férfiak,párok,hölgyek jelentkezését várom. Anyagiaktól mentes
Sziasztok.Szabolcs megyei párt keresek.
Sziasztok!
Biszex pár házibarátja lennék.
Biszex pár házibarátja lennék.
Nyíregyházán kedves párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.

Sziasztok! Szívesen lennék házibarát, enyhe bi érdeklődésű (orális játékok) Párnál. Leginkább olyan Párt keresek, akik szintén hosszabb távon gondolkodnak, megadva az időt a kellő összhang kialakulásának. 1-1 alkalmi kapcsolatot nem szeretnék, nem vagyok független. A keresésem Borsod-Heves-Pest-Fejér-Somogy-Tolna-Baranya megyékre korlátozódik, munka miatt járok erre rendszeresen. Bízom benne, hogy megtalálom azt a Párt, akik engem keresnek. smile privátban elérhető vagyok.
Sziasztok. Igényes pár hàzibaratja lennék diszkréten. Olyan helyzetbe is ha kell mind két fél örömére is. Jó fiú vagyok. Szopok nyalok gombot varok. Mindenkit megmaszirzok. Ha kell a rabszolgàtok leszek .
Szolnok környéki kellemes,akár duci párral ismerkednèk.
Hetero alapon pár házibaratja lennék nagy mérettel.
Akár már ma este
Akár már ma este

Hölgy házibarátja lennék. Többszörös orális kényeztetés !

Sziasztok!
Ma estére szívesen csatlakoznék párhoz, Budapesten és környékén…
Nagyfarkú, helyes srác vagyok. Írjatok levelet, hogy továbbléphessünk…
Tamás
Ma estére szívesen csatlakoznék párhoz, Budapesten és környékén…
Nagyfarkú, helyes srác vagyok. Írjatok levelet, hogy továbbléphessünk…
Tamás
Sziasztok!
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Sziasztok! Miskolcon szívesen lennék házibarát, hetero, bi, vagy akár néző alapon is
ha ti is a normális kategóriát keresitek, akkor szívesen ismerkedem diszkrét párral.

Sziasztok
Középkorú Férfi párral ismerkedne!
Középkorú Férfi párral ismerkedne!