Sziasztok! Fiatal házibarát lennék párnál, Szombathely illetve Sopron környékén
fiatal fiú vagyok, férfi/nő örömére igény szerint beszállnék
Sziasztok. Házibarátja lennék korombeli párnak.
Sziasztok!
Fiatal sportos srác vagyok, házibarát szerepére jelentkezek Pest megyén belüli párhoz.
Fiatal sportos srác vagyok, házibarát szerepére jelentkezek Pest megyén belüli párhoz.
Állandó partnere lennék hölgynek, idősebb hölgynek.
Szeretek sokáig, többszörösen nyalni, kényeztetni.
Szeretek sokáig, többszörösen nyalni, kényeztetni.

Szép napot. Bp pasiként párhoz csatlakoznék. A héten bármikór és helyem is van. Szeretettel látok valakiket. Akár olajos masszázs is.
Sziasztok
Betöltendő házibarát lehetőséget keresek…
Moto
Betöltendő házibarát lehetőséget keresek…

Moto
52 éves mozgássérült férfi vagyok! Nagyon magányos, vagyok! Házi barátot keresek, megértő kedves hölgyet, Aki eltöltene velem pár órát, extrákkal! Az extra dolgot megbeszéljük!
Keresek 16 17 18ker környékén egy párt ahol a srác sportos nagyfarkú aktív a csaj pedig dögös. Ha magatokra ismertek dobjatok egy üzit a részletek miatt. Mindent megtudunk beszélni.
Sziasztok !
Most szombaton (2022.09.03.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Most szombaton (2022.09.03.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
sziasztok 37éves debreceni pár vagyunk lányt vagy párt keresünk estére helyünk van.
sziasztok.lányt.asszonyt keresek a szabad idő hasznos és kellemes eltöltésére Dordrechtben.
Nyíregyházán kedves párokat keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.

sziasztok 37éves pár vagyunk lányt vagy párt keresünk ma hajduböszörménybe a fürdön leszünk.
Üdv!
Állandó fix partnerem keresem közös élményekhez club látogatásokhoz hölgy vagy pár személyében. Budapest.
Állandó fix partnerem keresem közös élményekhez club látogatásokhoz hölgy vagy pár személyében. Budapest.
Sziasztok !
Budapesten elhanyagolt nő hosszú távú partnere lennék diszkréten
Budapesten elhanyagolt nő hosszú távú partnere lennék diszkréten
Sziasztok. Szabolcs megyében van pár, aki házibarátot keres?
Sziasztok
Mi is ismerkednénk ilyen pasival vagy párral !
Gyomaendrőd környékén.
Mi is ismerkednénk ilyen pasival vagy párral !
Gyomaendrőd környékén.
Szia, sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

Masszőr fiu keresi kellemes pár társaágát
Házibarát kedvenc masszőre lennék
Házibarát kedvenc masszőre lennék