Nagyfarku sportos szortelen pasit keresunk
22/150/40 csinos holgytagunk reszere CUCKOLDRA.
Nyiregyháza
Vibered legyen es profilkeped.
Nyiregyháza
Szolnok és környékén keresek nőt-férfit, párt.
Szép napot!
Budapesti független férfiként ismerkednék 50 feletti párral hosszabb távú baráti kapcsolat kialakítása reményében!
Ápolt ,barátságos diszkrét férfi vagyok !
Volt benne részem a volt feleségemmel ,és azóta is ezt kerestem minden kapcsolatomban egy idő után ,de nem találkoztam sajnos olyan hölggyel aki ezt felvállalta volna !
Diszkréció ,hely ,autó stb adott de szívesen utazok is !
Üdv Karcsi
Budapesti független férfiként ismerkednék 50 feletti párral hosszabb távú baráti kapcsolat kialakítása reményében!
Ápolt ,barátságos diszkrét férfi vagyok !
Volt benne részem a volt feleségemmel ,és azóta is ezt kerestem minden kapcsolatomban egy idő után ,de nem találkoztam sajnos olyan hölggyel aki ezt felvállalta volna !
Diszkréció ,hely ,autó stb adott de szívesen utazok is !
Üdv Karcsi
sziasztok.lányt.asszonyt keresek a szabad idő hasznos és kellemes eltöltésére Dordrechtben. kor testalkat nem szamit.
Sziasztok!
Idősebb 50-70év körüli hölgyet,párt vagy fiatalabb 20év körüli lányt keresek Csongrád megyébő.! Párokhoz is szívesen csatlakozom.olyanokat is keresek akik kedvelik a harisnyát, combfixet.
Idősebb 50-70év körüli hölgyet,párt vagy fiatalabb 20év körüli lányt keresek Csongrád megyébő.! Párokhoz is szívesen csatlakozom.olyanokat is keresek akik kedvelik a harisnyát, combfixet.
Vidám, jó fej szexpajtásaimat keresem lányok, párok személyében lehetőleg hosszabb távra.
Sziasztok.bisex ferfikent csinos part keresek.tabuk nelkul

Sziasztok!
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Plusz két pasi... párhoz, vagy hölgy számára. Budapest és környéke.
sziasztok 37éves debreceni pár vagyunk lányt vagy párt keresünk estére helyünk van.
Sziasztok,
érett házaspárt fogadnék a héten. Helyem van. Privátban tudunk elérhetőséget cserélni, ha komolyan gondoljátok.
érett házaspárt fogadnék a héten. Helyem van. Privátban tudunk elérhetőséget cserélni, ha komolyan gondoljátok.
Üdv . mindenkinek !u
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések , simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések , simogatások !

Nagyfarku sportos szortelen pasit keresunk
Nyiregyháza
Nyiregyháza
Párral ismerkednék,csatlakoznék hölgy örömére,átlagos ápolt szolid heteró Ffi
Sportos alkatú, potens pesti srácként ismerkednék Hölgyekkel és Párokkal hetero alapon. Rèszletes adatlappal vàrom az érdeklődőket. ☺️
Sziasztok! Hosszú idő után vagyok egyedül, Solymár mellett élek. Mindig izgalmasnak tartottam a többes, illetve cuckold felállásokat, ezek mozgatják meg a fantáziám... Is... Ha lenne rá lehetőség, kipróbálnám, mikor ha nem most☺️
Sziasztok!
Ne keressetek tovább, itt vagyok!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 04. vasárnap 13:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 04. vasárnap 13:58
Ne keressetek tovább, itt vagyok!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 04. vasárnap 13:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4680535)

Sziasztok.
Hazibaratot keresunk havi egyszeri talalkozokra.
Diszkret,apolt,potens 36-50-kozotti 16-19 cm kozotti ferfi szemelyeben!
Kizaro ok: Arcszorzet,szoros intim!
Eger-Miskolc kornyekerol keresunk!
Helyunk van!
Hazibaratot keresunk havi egyszeri talalkozokra.
Diszkret,apolt,potens 36-50-kozotti 16-19 cm kozotti ferfi szemelyeben!
Kizaro ok: Arcszorzet,szoros intim!
Eger-Miskolc kornyekerol keresunk!
Helyunk van!
sziasztok.lányt.asszonyt keresek a szabad idő hasznos és kellemes eltöltésére Dordrechtben. kor testalkat nem szamit.
Plusz két pasi... párhoz, vagy hölgy számára. Budapest és környéke.
Szép napot. Bp pasiként hölgy vagy párhoz csatlakoznék. Pénteki napra keresek. Akár nálam vagy utazni is tudok.