Szükség törvényt bont?
(Ez egy válasz 750es üzenetére (2022. 09. 08. csütörtök 16:16), amit ide kattintva olvashatsz)

Na jó.. kiterjesztem a keresést,nagyobb körben,hátha..))
(Ez egy válasz 750es üzenetére (2022. 09. 07. szerda 16:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok PÁPAI csajok hölgyek,asszonyok. Ha egy kis kikapcsolódásra vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg párokhoz is csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Bp.-i vagy Pest megyei, 50-65 év közötti hölgyet vagy hasonló korú biszex iránt érdeklödő férfitagú párt keresek mindkét fél örömére!
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Utazás nem gond, délelőtt is van szabadidőm.
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Utazás nem gond, délelőtt is van szabadidőm.
Sziasztok! Eljátszottatok a gondolattal, hogy az együttléteitekbe még egy férfi társaságát keresitek? Esetleg már tapasztalattal rendelkeztek, és tudjátok mekkora izgalmat és élvezetet okoz a hármas felállás? Ha éppen férfit kerestek az élvezetek halmozására, és egy 38 éves, sportos testalkatú férfi közeledésére gondoltatok, akkor az adatlapom szerint szívesen ismerkednék Veletek Békés megyében.
Többes felállásban kellő tapasztalatom van, így csalódást nem fogok okozni.
Szívesen olvasnám privát leveleteket, hogy aztán személyesen is bizonyítani tudjak
Többes felállásban kellő tapasztalatom van, így csalódást nem fogok okozni.
Szívesen olvasnám privát leveleteket, hogy aztán személyesen is bizonyítani tudjak
Nagyfarku sportos szortelen pasit keresunk
22/150/40 csinos holgytagunk reszere CUCKOLDRA.
Nyiregyháza
Vibered legyen es profilkeped.
Nyiregyháza
Barátnővel, feleséggel szeretkeznék! Cuckold, wifesharing izgat, de kukkolás is érdekel!
Keress üzenetben
Keress üzenetben
Sportos alkatú, potens pesti srácként, rèszletes adatlappal ismerkednék Hölgyekkel és Párokkal hetero alapon.
Szép Estét! Budapest és környékén Bi Párral ismerkednék!
Kukkolásra keresünk házibarátot lehetőleg hosszú távra, kortól és-nemtől függetlenül
Sziasztok ! Középkorú pár vagyunk, molett hölgyel. Vidámak fiatalosak. Első alkalommal keresünk férfit hármasra. Férj kiprobálná az enyhe Bi dolgokat pl szopást.
Sziasztok! Az ország középső részén keresek házibarát állást..
Sziasztok PÁPAI csajok hölgyek,asszonyok. Ha egy kis kikapcsolódásra vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg párokhoz is csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Pasit keresünk feleség közös kényeztetésére,nem cuckoldra,Győr környékéről..
Nem mára,vagy holnapra,adatlapot olvass..
Nem mára,vagy holnapra,adatlapot olvass..
Sziasztok 3. Pasi szívesen kényeztetné más feleségét barátnőjét. Ha izgat ha többen dugják a feleséged barátnőd előtted vagy akár veled. Irj Mi 45 48 éves pasik vagyunk átlagos testalkat.17 19 cm intim. Van tapasztalatunk.
Nyiregyháza
Nyiregyháza
Nyiregyháza
Nyiregyháza
Szolnok és környékén keresek nőt-férfit, párt.
Szép napot!
Budapesti független férfiként ismerkednék 50 feletti párral hosszabb távú baráti kapcsolat kialakítása reményében!
Ápolt ,barátságos diszkrét férfi vagyok !
Volt benne részem a volt feleségemmel ,és azóta is ezt kerestem minden kapcsolatomban egy idő után ,de nem találkoztam sajnos olyan hölggyel aki ezt felvállalta volna !
Diszkréció ,hely ,autó stb adott de szívesen utazok is !
Üdv Karcsi
Budapesti független férfiként ismerkednék 50 feletti párral hosszabb távú baráti kapcsolat kialakítása reményében!
Ápolt ,barátságos diszkrét férfi vagyok !
Volt benne részem a volt feleségemmel ,és azóta is ezt kerestem minden kapcsolatomban egy idő után ,de nem találkoztam sajnos olyan hölggyel aki ezt felvállalta volna !
Diszkréció ,hely ,autó stb adott de szívesen utazok is !
Üdv Karcsi
sziasztok.lányt.asszonyt keresek a szabad idő hasznos és kellemes eltöltésére Dordrechtben. kor testalkat nem szamit.