Jó napot
Házibarátot kerestek?
Lehet pont engem?
Írjatok rám és meglátjuk.
Házibarátot kerestek?
Lehet pont engem?
Írjatok rám és meglátjuk.

Nyíregyházán kedves párokat keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.

sziasztok.lányt.asszonyt keresek a szabad idő hasznos és kellemes eltöltésére Dordrechtben. kor testalkat nem szamit.
Extrém túlsúlyos, nehezen mozgó hölgy házibarátja lennék. Minden vágyát teljesíteném egy ilyen testalkatú hölgynek.
Üdv! Mackós ffi-ként keresnék párt vagy egyedülálló hölgyet Sopron és környékén.
Csak hetero!
Csak hetero!
Szép napot ma esti huncutkodásra keresnék bevállalós hölgyet illetve párt esetleg több párt mivel megfelelő hellyel rendelkezem egy ilyen bulira csak bátran írj egyszer kell elkezdeni Gyöngyös Jászberény Hatvan körzete
sziasztok
Betöltendő házibarát pozíciót keresek.....
Moto
Betöltendő házibarát pozíciót keresek.....

Moto
Sziasztok! Ápolt jóképű kultúrált vastag intímű férfi ápolt hölgyet párt keres nem egy alkalomra extra perveziók nélkül. Képeim adatlapom van fent írjatok és beszéljünk!
Barátnővel, feleséggel szeretkeznék! Cuckold, wifesharing izgat, de kukkolás is érdekel!
Keress üzenetben
Keress üzenetben
sziasztok
41 eves aktiv bi ferfi vagyok,bi parokkal ismerkednek
magas,ferfias az alkatom,apolt es egeszseges vagyok
farkam 18cm,borotvalt
van kello tapasztalat,nem vagyok kamus
irjatok,ismerkedjunk
oxigen80@gmail.com
41 eves aktiv bi ferfi vagyok,bi parokkal ismerkednek
magas,ferfias az alkatom,apolt es egeszseges vagyok
farkam 18cm,borotvalt
van kello tapasztalat,nem vagyok kamus
irjatok,ismerkedjunk
oxigen80@gmail.com
Gödöllőn és környéken házibarát lennék 42 éves sportos férfi privi
Üdv! Mackós ffi-ként keresnék párt Sopron és környékén,a hölgy örömére.
Csak hetero!
Csak hetero!
Sziasztok,jó fej páros társasága lennék ha lehet hosszabb távon rendszeres randikon.Bajai független,diszkrét pasi vagyok.
Sziasztok hellyel rendelkező pár vagyunk és hölgyet keresünk mára kis huncutkodásra.

sziasztok.lányt.asszonyt keresek a szabad idő hasznos és kellemes eltöltésére Dordrechtben. kor testalkat nem szamit.
Szép estét ma esti huncutkodásra keresnék bevállalós hölgyet illetve párt esetleg több párt mivel megfelelő hellyel rendelkezem egy ilyen bulira csak bátran írj egyszer kell elkezdeni Gyöngyös Jászberény Hatvan körzete
Sziasztok Tatabányai åtlagos 45 éves férfiként szìvessen lenék pár házi barátja.Komolyan gondolom nem vagyok kamus.
Házi barát lennék olyan párnál ahol domináns férfi keresnek a nőnek házi barátnak, aki gondoskodik a a pár női tagjának az ilyen jellegű élvezetéről! ..... címem: vlad71111@freemail.hu
Sziasztok!
Van hölgy vagy pár aki/akik lazulnanak velem MA??Meztelenkedés, beszélgetés,maszti...stb ahogy alakul!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!!
Email :silver.janti@gmail.com
Van hölgy vagy pár aki/akik lazulnanak velem MA??Meztelenkedés, beszélgetés,maszti...stb ahogy alakul!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!!
Email :silver.janti@gmail.com
Szia, sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !