Sziasztok. Párt keresek(egyedülállóként, egyedül élek... esetleg egyedülálló Nőt/lányt is akivel akár bármi alakulhat
) akik harmadiknak potens, hiperaktív, többlövetű fiút keresnek...Nem csak 1 éjszakára...hanem akár tartós barátság...sok közös hosszú reggelig tartó élvezkedések...együtt bármit
...dupla punci...spermás cicik, punci, csókok...és sok sok játékosság, mocskosság, vágy, perverzió
Kitolni a határokat

Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet , hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet , hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok
Győri férfiként pár vagy bi ferfitagú pár házi barátja lennék
Akár teljes közös hetvégékre is
Győri férfiként pár vagy bi ferfitagú pár házi barátja lennék
Akár teljes közös hetvégékre is
Sziasztok.
Ha fotót vagy videófelvételt szeretnél akkor keress bátran. Nyíregyháza +150 km.
Ha fotót vagy videófelvételt szeretnél akkor keress bátran. Nyíregyháza +150 km.
Sziasztok. Bármikor készen állok Tolna megye Szekszárd és környékén ( utazni tudok ) hogy a farkammal kortól függetlenül nőket elégítsek ki. Párokhoz is szívesen csatlakozok. Nézetek meg a képeim és keressetek bizalommal.
2 fèrfi keres hölgyet, párt, tarsasàgot. Hely van.
Sziasztok hölgyet keresünk.
Üdv Urak!
Olyan 22-30!!! közötti sportos testalkatú urat keresünk harmadiknak, aki részt venne egy meglepi hármasban partnerem részére. Diszkréció adott és elvárt. Intelligencia nagy előny valamint a kulturált megkeresést részesítjük előnyben. Méreted 16-18 cm közötti legyen. Első ilyen élménye lenne partneremnek és tényleg meglepinek szánom. Mozgatja nagyon a gondolat. Várjuk a megkeresést üzenetben!
Amennyiben a kritériumoknak nem felelsz meg, nem fogunk válaszolni. Előre is köszönöm!
Olyan 22-30!!! közötti sportos testalkatú urat keresünk harmadiknak, aki részt venne egy meglepi hármasban partnerem részére. Diszkréció adott és elvárt. Intelligencia nagy előny valamint a kulturált megkeresést részesítjük előnyben. Méreted 16-18 cm közötti legyen. Első ilyen élménye lenne partneremnek és tényleg meglepinek szánom. Mozgatja nagyon a gondolat. Várjuk a megkeresést üzenetben!
Amennyiben a kritériumoknak nem felelsz meg, nem fogunk válaszolni. Előre is köszönöm!
Sziasztok! Debrecenben ismerkednék párokkal, vagy hölggyel. Fiatalos, egyedülálló férfi vagyok. Nem szeretek hosszasan levelezni, a személyes találkozás híve vagyok. Egy nyilvános helyen összefutunk és ott mindenki eldöntheti, legyen-e folytatás, vagy sem. Írjatok és tali akár már ma is!
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Sziasztok! Pàrokhoz szívesen csatlakoznék, utazni és fogadni is tudok!
Házi barátja lennék ,sok kellemes nyalakodásra hölgynek.
Párhoz is csatlakoznék !
Párhoz is csatlakoznék !
Házibarát lennék Pest megyében privi.
Gyakran kiírjátok, hogy kerestek valakit, de az üzenetekre sajnos mégsem válaszoltok...
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 29. csütörtök 00:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 29. csütörtök 00:59
Törölt felhasználó (4668852)

Sziasztok
Gyomaendrőd környékén
Gyomaendrőd környékén
Sziasztok !
Most szombaton (2022.10.01.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Most szombaton (2022.10.01.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Üdv Urak!
Olyan 22-30 közötti sportos testalaktú urat keresünk harmadiknak, aki részt venne egy meglepi hármasban partnerem részére. Diszkréció adott és elvárt. Intelligencia nagy előny valamint a kulturált megkeresést részesítjük előnyben. Méreted 16-18 cm közötti legyen. Első ilyen élménye lenne partneremnek és tényleg meglepinek szánom. Mozgatja nagyon a gondolat. Várjuk a megkeresést üzenetben!
Olyan 22-30 közötti sportos testalaktú urat keresünk harmadiknak, aki részt venne egy meglepi hármasban partnerem részére. Diszkréció adott és elvárt. Intelligencia nagy előny valamint a kulturált megkeresést részesítjük előnyben. Méreted 16-18 cm közötti legyen. Első ilyen élménye lenne partneremnek és tényleg meglepinek szánom. Mozgatja nagyon a gondolat. Várjuk a megkeresést üzenetben!

Szép estét.
A környékemen lennék rendszeres házibarát.
Adatlapom nem titkos.
A környékemen lennék rendszeres házibarát.
Adatlapom nem titkos.
Sziasztok!
Érdeklődnék a hirdetésetek kapcsán. Laza, alkalmi szexkapcsolatot keresek. Szívesen becsatlakoznék hozzátok harmadik félként, afféle barátság extrákkal jellegű viszonyhoz. Budapesti(3. kerület) 30 éves(ne tévesszen meg a profilom, a 32 éves kor csak beállítási hiba), szőkésbarna hajú, zöld szemszínű, sportos-vékony(75 kg, 179 cm), hetero srác vagyok, kisebb szakállal. Magas a libidóm, az adatlapotok pedig eléggé felkeltette az érdeklődésemet
Szeretek domináns lenni az ágyban, imádok új és izgalmas szexuális dolgokat kipróbálni.
Jelezzetek vissza, ha én is felkeltettem Nálatok az érdeklődést!
Ha esetleg nem tudtok itt visszaírni, írjatok nyugodtan a harmaspajti@gmail.com címre részletekert/bizonyos képekért
Azon keresztül tudok majd küldeni részleteket.
Üdv
Dávid (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 29. csütörtök 15:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 29. csütörtök 15:48
Érdeklődnék a hirdetésetek kapcsán. Laza, alkalmi szexkapcsolatot keresek. Szívesen becsatlakoznék hozzátok harmadik félként, afféle barátság extrákkal jellegű viszonyhoz. Budapesti(3. kerület) 30 éves(ne tévesszen meg a profilom, a 32 éves kor csak beállítási hiba), szőkésbarna hajú, zöld szemszínű, sportos-vékony(75 kg, 179 cm), hetero srác vagyok, kisebb szakállal. Magas a libidóm, az adatlapotok pedig eléggé felkeltette az érdeklődésemet

Szeretek domináns lenni az ágyban, imádok új és izgalmas szexuális dolgokat kipróbálni.
Jelezzetek vissza, ha én is felkeltettem Nálatok az érdeklődést!
Ha esetleg nem tudtok itt visszaírni, írjatok nyugodtan a harmaspajti@gmail.com címre részletekert/bizonyos képekért

Üdv
Dávid (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 29. csütörtök 15:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4558842)

Pár hàzibaratja lennék diszkréten. Igényes 40es pasi vagyok. Elhanyagolt férj inkább. Szexpartnert keresek illetve házikedvenc lennék párnak.
sziasztok.oktober 8.a utáni héten idősebb holgyeket kényeztetnék Zalakaroson.a MenDanban leszek.imádok puncit nyalni jeligére.
Sziasztok. Hajdú - Bihar megyei párnak lennék házibarátja. Igényes, diszkrét vagyok.