Pestmegyei pár aki ápolt, normális ffit keres? Privát?
Szép napot,most szombaton pót szülinapoznánk barátainkal. Szivesen látok párt akik párt keresnek vagy 2 tiszteletudó barátom is persze csatlakozna. Ital, üditő rágcsa kis beszélgetés és persze tartalmas szex . Masszázs is

Törölt felhasználó (4625612)

Mi írtunk nektek, fületek botját sem mozgattátok, egy "nemet" nem tudtatok válaszolni. Komolytalanok vagytok.
Igényes jóméretű potens NYÍREGYHÁZI pasi ismerkedne párokkal , nőkkel!
Helyem van
Helyem van
Masszázs! Érettebb hölgyeket szívesen masszírozok otthonukban, kizárólag a hölgy örömére, elsősorban Szigetszentmiklósi régióban. Keressetek bizalommal!
Mi írtunk nektek, fületek botját sem mozgattátok, egy "nemet" nem tudtatok válaszolni. Komolytalanok vagytok.
Sziasztok! Budapesti párt keresek, akivel lehet ismerkedni, barátkozni. Akik nyitottak arra, hogy pasiként nézzem ahogy szexelnek

Sziasztok! Biszex pasiként házibarátoznék mindenki örömére Kom-Egom megyéből elsősorban, de utazni is tudok ha érdemes
Sziasztok. Nőt vagy párt keresek.
Igényes, ápolt 24 éves srác vagyok.
Átlagnál kicsivel nagyobb intimmel, a szex minden formáját szeretem és elég sokmindenre nyitott is vagyok.
Legfőképp Szeged és vonzáskörzete de ha megéri szívesen utazok is!
Igényes, ápolt 24 éves srác vagyok.
Átlagnál kicsivel nagyobb intimmel, a szex minden formáját szeretem és elég sokmindenre nyitott is vagyok.
Legfőképp Szeged és vonzáskörzete de ha megéri szívesen utazok is!
Hazibarat lennék
196/110/40 igényes potens sportos testalkatu Nyiregyhazi ferfi ismerkedne
Zala megyei eret nőt okloznem házaspárt szopatnek 18/7 borotvált intim
NYIREGYHÁZI nőt , párt , aktiv pasit keresem. Hely van belvarosi ujjépitésű lakásban.
Igényes 196cm magas sportos igényes pasi vagyok.
Sziasztok PÁPAI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Sziasztok!
30 éves pasi vagyok, Sárvár 100km környékén keresek párt vagy hölgyet, akár mai nap is, minden jóra nyitott vagyok, nyalni azt nagyon imádok jó hosszan finoman ☺️
30 éves pasi vagyok, Sárvár 100km környékén keresek párt vagy hölgyet, akár mai nap is, minden jóra nyitott vagyok, nyalni azt nagyon imádok jó hosszan finoman ☺️
Sziasztok!
Győrből hölgyet, párt keresek! Igényes, izmos, kopasz, nagyobb méretű pasi vagyok!
Írj & Írjatok!
Győrből hölgyet, párt keresek! Igényes, izmos, kopasz, nagyobb méretű pasi vagyok!
Írj & Írjatok!
Pasit keresünk feleség közös kényeztetésére Győr környékéről.
Akit már elutasítottunk kérjük ne írjon..
Kamusok kíméljenek abból rengeteg van..
Állandó házibarátot keresünk,akivel néha jól érezhessük magunkat..Méret is számít...
Ilyenek hogy arra járok fuvarba,kíméljenek..
³
Akit már elutasítottunk kérjük ne írjon..
Kamusok kíméljenek abból rengeteg van..
Állandó házibarátot keresünk,akivel néha jól érezhessük magunkat..Méret is számít...
Ilyenek hogy arra járok fuvarba,kíméljenek..
³
NYIREGYHÁZI nőt , párt , aktiv pasit keresem. Hely van belvarosi ujjépitésű lakásban.
Sziasztok!
Fiatal sportos srác vagyok, házibarát szerepére jelentkezek Pest megyén belüli párhoz.
Fiatal sportos srác vagyok, házibarát szerepére jelentkezek Pest megyén belüli párhoz.
Fiatal androgün fiu vagyok.
Nagy BIMBOUDVARos lanyt vagy part keresek. Pest megye
Nagy BIMBOUDVARos lanyt vagy part keresek. Pest megye