Sziasztok!
Szolnok környékéről párral ismerkednék...
Privátban várom a megkeresését, vagy a felhasználó nevemmel azonos gmail-es címre.
Köszönöm szépen!
Szolnok környékéről párral ismerkednék...
Privátban várom a megkeresését, vagy a felhasználó nevemmel azonos gmail-es címre.
Köszönöm szépen!
Sziasztok! Ma ràérő pàrhoz csatlakoznék, érezzük jól magunkat és élvezzünk egy nagyot! Ha az adatlapom alapjàn felkeltettem az érdeklődéseteket, jelezzétek!
Utazni és fogadni is tudok!

Sziasztok! 43 éves, többesben tapasztalt Magyar férfi vagyok, nyitott párokkal ismerkednék. Fogadni tudok a 13.kerületben. Intim 21/6
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok!
Szívesen ismerkedem kortól,alkattól függetlenül hölgyekkel, párokkal.Kedvelem az idősebb hölgyeket.
Olyan hölgyeket is keresek akik szívesen hordanak harisnyát, combfixet.
Szívesen ismerkedem kortól,alkattól függetlenül hölgyekkel, párokkal.Kedvelem az idősebb hölgyeket.
Olyan hölgyeket is keresek akik szívesen hordanak harisnyát, combfixet.
Sziasztok párral ismerkednék ,barátkoznék hosszabb távon, voltam házibarát tudom milyen pl: közös programok, nudi ,szauna hasonlók .....stb előre is köszönöm !
sziasztok -. keresgélünk az adatlapon lerírtak szerint !csak heteró fiatalabb férfit édes hármashoz .köszönjük a megértést.sok sikert mindenkinek.
Sziasztok. Nyíregyházán keresek egy helyes, kedves párt.
Sziasztok,
Hosszú évek után ismét szeretnék kialakítani házibarátságot egy szexi igényes párral Budapesten vagy Pest megyében. Akinek a fotóim alapján szimpatikus vagyok írjon rám privátban.
Hosszú évek után ismét szeretnék kialakítani házibarátságot egy szexi igényes párral Budapesten vagy Pest megyében. Akinek a fotóim alapján szimpatikus vagyok írjon rám privátban.
NYIREGYHAZAN párt kerek ahol a pasi végignézné hogy a párját egy potens igényes pasi kényezteti , teleélvezi.
Hely van
Hely van
NYIREGYHAZAN párt kerek ahol a pasi végignézné hogy a párját egy potens igényes pasi kényezteti , teleélvezi.
Hely van
Hely van
Budapesten keresek heteró alapon !
Ha pont egy nagy és kemény cerka hiányzik , akkor keress bizalommal !
Ha pont egy nagy és kemény cerka hiányzik , akkor keress bizalommal !
Sziasztok,
Sziasztok párral ismerkednék határozott, intelligens , magáradó 35 éves Győri srác vagyok.
Komoly határozott , szenvedélyes párok levelét várom , akik szeretik a creampies, cuckold szexet ha magatokra ismertetek írjatok, de csak komolyan !!!
Komoly határozott , szenvedélyes párok levelét várom , akik szeretik a creampies, cuckold szexet ha magatokra ismertetek írjatok, de csak komolyan !!!
Sziasztok! 43 éves, többesben tapasztalt Magyar férfi vagyok, nyitott párokkal ismerkednék. Fogadni tudok a 13.kerületben. Intim 21/6
Sziasztok! Hosszabb távra keresünk heteró srácot egy 3-as kapcsolat kialakítása érdekében (30-50 év közötti Borsod vagy Szabolcs megyei) aki hellyel rendelkezik és van némi tapasztalata a 3-as szex terén. Fogadni jelenleg nem tudunk és hétvége esti találkozás a megfelelő számunkra.
Hely van
Hely van
Szia szivesen benne lenék
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 10. 20. csütörtök 16:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 20. csütörtök 16:38
Törölt felhasználó (4685313)

Szívesen venném videóra ahogy egy idegen farok jár a barátnőmminden lyukába

Törölt felhasználó (4674426)

Szép estét. Bp pasiként párhoz csatlakoznék a hölgy örömére. Ma ,holnap, holnap után és akár nálam is meg oldható és olajos masszázs is
Én még akár másra is.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 10. 20. csütörtök 21:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 20. csütörtök 21:17

Törölt felhasználó (4319962)

Sziasztok !
Házi barát lennék idősebb hölgynél, sok, sok nyalásra.
Házi barát lennék idősebb hölgynél, sok, sok nyalásra.