Sziasztok! Szívesen lennék házibarát, enyhe bi érdeklődésű (orális játékok) Párnál. Leginkább olyan Párt keresek, akik szintén hosszabb távon gondolkodnak, megadva az időt a kellő összhang kialakulásának. 1-1 alkalmi kapcsolatot nem szeretnék, nem vagyok független. A keresésem Borsod-Heves-Pest-Fejér-Somogy-Tolna-Baranya megyékre korlátozódik, munka miatt járok erre rendszeresen. Bízom benne, hogy megtalálom azt a Párt, akik engem keresnek. smile privátban elérhető vagyok.
Sziasztok. Ma szívesen talàlkozom pàrral, pàrokkal, egy kis kikapcsolódàsra. Helyemen is tudunk lazulni.
Szentendrén keresünk 40-es, 50-es sportos bi pasit... fotóval!
Szentendrén keresünk 40-es, 50-es sportos bi pasit... fotóval!
Sziasztok. Szivesen lennék házibarát ,házaspároknál.
Sziasztok ! Párokat vagy hölgyeket keresek minden jóra ! Spermás , pisis punci nyalás a kedvencem ! Vagy aktus közbeni nyalás / a fiút is meg a lányt is izgatni = fuck licking/. +/ láb szex / Olvass adatlapot // házibarát is lehetek - hosszútávra csak !!! //Csak a közelből keresek !!!!!!!!
Sziasztok !
Szombaton (2022.11.19.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Szombaton (2022.11.19.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Sziasztok ismerkednék adatlapom szerint.

196cm magas igényes pasi ismerkedne
NYIREGYHAZA
NYIREGYHAZA
Diszkrét kukkolóként, jelen lennék pár szeretkezése közben.
A többi megbeszélés kérdése természetesen.
Pest megyén belül!
A többi megbeszélés kérdése természetesen.
Pest megyén belül!
Sziasztok. Szeged környékén keresünk uni biszex pasit , házibarátnak.
sziasztok.lányt.asszonyt keresek a szabad idő hasznos és kellemes eltöltésére Dordrechtben. kor testalkat nem szamit. hely van.
Sziasztok lányok hőlgyek kamozás vagy csak képcsere video csere esetleg csak beszélgetnél szexről vagy bármiről.
Mindenben benne vagyok csak mond a vágyad. skype: rodger.rodger2
Mindenben benne vagyok csak mond a vágyad. skype: rodger.rodger2
Gyengém a nagy szemérem ajkakkal rendelkező Punci. Keresem azt a hölgyet aki nagy szemérem ajkaival elkápráztatna vagy párt ahol a hölgy tagjának ilyen puncija van. Csatlakoznák hozzájuk Kizárólag hetero alapon.
Sziasztok ismerkednék adatlapom szerint.

Igényes hàzaspàr keres fiút Miskolc, Barcika környékén
....csak fotóval
Szentendrén keresünk 40-es, 50-es sportos bi pasit...
Sziasztok,
Hasonló tapasztalattal keresnék értelmes, szexi párokat hosszútávú kapcsolatra házibarát szerepben. Írjatok, beszéljünk, ismerkedjünk és lássuk meg én vagyok-e a megfelelő számotokra.
Hasonló tapasztalattal keresnék értelmes, szexi párokat hosszútávú kapcsolatra házibarát szerepben. Írjatok, beszéljünk, ismerkedjünk és lássuk meg én vagyok-e a megfelelő számotokra.
Sziasztok! 43 éves, többesben tapasztalt Magyar férfi vagyok, nyitott párokkal ismerkednék. Fogadni tudok a 13.kerületben. Intim 21/6