Akar csak nyalasra is jo lenne egy parral talalkozni kor alkat nem számít nagymacko vagyok
Sziasztok!
Budapesten kielégitetlen, hölgy alkalmi jatszótársa lennék, ill. heteró alapon párhoz csatlakoznék!
Budapesten kielégitetlen, hölgy alkalmi jatszótársa lennék, ill. heteró alapon párhoz csatlakoznék!
Szentendrén keresünk 40-es, 50-es sportos, enyhén bi pasit, vagy párt... csak fotóval!
Üdv Hölgyeim!
Olyan pasit kerestek aki mer is találkozni,aki nem kamu,aki nem csak szavakban juttat a fellegekbe hanem tényleg orgazmust okoz és érzékiséget ad?!
Írjatok rám,mindent megbeszélünk!
Olyan pasit kerestek aki mer is találkozni,aki nem kamu,aki nem csak szavakban juttat a fellegekbe hanem tényleg orgazmust okoz és érzékiséget ad?!
Írjatok rám,mindent megbeszélünk!
sziasztok . Ápolt házaspárnál lennék házibarát. BP +100km
Sziasztok ! Párokat vagy hölgyeket keresek minden jóra ! Spermás , pisis punci nyalás a kedvencem ! Vagy aktus közbeni nyalás / a fiút is meg a lányt is izgatni = fuck licking/. +/ láb szex / Olvass adatlapot // házibarát is lehetek - hosszútávra csak !!! //Csak a közelből keresek !!!!!!
Privátba írtam

Köszi szépen hogy így gondolod ezt!szimpatikus vagy pedig
Sziasztok feleségemmel férfi partnert keresünk hosszú távon és fixen rendszeresen és olyan aki komolyan gondolja. Köszönjük
Sziasztok
Hármasban tapasztalt pasas,házibarát ‘állást’ keres…
Moto
Hármasban tapasztalt pasas,házibarát ‘állást’ keres…

Moto
Hazibarat lennék kor alkat nem számít
Sziasztok! Kisfarokkal keres valaki?
Viszonzás nélkül nyalnék puncit, kor nem számít, hármasban is benne vagyok

Sziasztok ismerkednék adatlapom szerint.

Sziasztok! 43 éves, többesben tapasztalt Magyar férfi vagyok, nyitott párokkal ismerkednék. Fogadni tudok a 13.kerületben. Intim 21/6
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Sziasztok.. Egymást szerető pàrként,igényes fiatal férfit keresünk Miskolc vonzàskörzetében!
Nyalnék hosszú ideig !!!!!!
Szentendrén keresünk 40-es, 50-es sportos, enyhén bi pasit... csak fotóval!