Somogyban lennék párbak a házibarátja. Magara igenyes,kaposvári 25eves ffi vagyok,tobbszor volt mar reszem tobbes felallasban a holgy oromere,privatban kuldok kepet is,barmire valaszolok!

Vastag méretes normális ápolt jóképűnek tartott (bár ez relatív kinek mi az ideálja) férfiként keresek kedves nyitott párt kellemes hármas együttlétekre nem egy alkalomra! 30-év fölött,mert azt vallom a megfelelő szexuális kultúra ilyenkor alakul ki. Volt már ilyen kapcsolatom,tehát tudom mi az amit keresek. A szimpátia normális viselkedés alap és persze diszkréció,hiszen egy bizalomra épül,egy pártól,aki megtisztel azzal,hogy beenged egy harmadik felet a szexuális életébe. Képeim adatlapom van fent írjatok bátran ismerkedjünk.
Sziasztok ismerkednék adatlapom szerint.

Sziasztok, írtam nektek.
(Ez egy válasz Kiváncsik üzenetére (2022. 12. 01. csütörtök 22:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 01. csütörtök 22:31

Sziasztok! Párként keresünk hetero fiút harmadiknak! A folytatást privátban!
Sziasztok!
Győrből keresek párt aki házibarátot szeretne! Igényes, izmos, diszkrét pasi vagyok!!
Írjatok
Győrből keresek párt aki házibarátot szeretne! Igényes, izmos, diszkrét pasi vagyok!!
Írjatok
Igényes , tiszta ápolt PASIT keresünk CUCKOLDRA!
23/150/50 partneremmel
Nyiregyhazan
23/150/50 partneremmel
Nyiregyhazan
Sziasztok, barátkoznék normális párral akik komolyan is gondolják. Privátba irjatok. Szép napot mindenkinek.
Sziasztok ki csatlakozna?van hely
sziasztok
41 eves aktiv bi ferfi vagyok,bi parokkal ismerkednek
magas,ferfias az alkatom,apolt es egeszseges vagyok
farkam 18cm,borotvalt
van kello tapasztalat,nem vagyok kamus
irjatok,ismerkedjunk
41 eves aktiv bi ferfi vagyok,bi parokkal ismerkednek
magas,ferfias az alkatom,apolt es egeszseges vagyok
farkam 18cm,borotvalt
van kello tapasztalat,nem vagyok kamus
irjatok,ismerkedjunk
Mosonmagyaróvár s környékén házibaràt lennék diszkréten. Igényes pasi elhanyagolt férj vagyok. Ha kell lelki szellemi és testi megtisztulás. Mazsàzs órákon át.
Sziasztok! Idősebb 50-70év körüli hölgyet keresek! párokhoz is szívesen csatlakozom,cuckold. olyanokat is keresek akik kedvelik a harisnyát, combfixet.
Orál centrikus Párral ismerkednék!
Sziasztok. Nyíregyházán keresnék egy helyes, kedves párt.
Sziasztok!
Borsodból, illetve a környező megyékből keresek egy párt, ahol nem gond a fiús játszadozás.
Borsodból, illetve a környező megyékből keresek egy párt, ahol nem gond a fiús játszadozás.
Sziasztok,
Hosszú évek után ismét szeretnék kialakítani házibarátságot egy szexi igényes párral Budapesten vagy Pest megyében. Akinek a fotóim alapján szimpatikus vagyok írjon rám privátban.
Hosszú évek után ismét szeretnék kialakítani házibarátságot egy szexi igényes párral Budapesten vagy Pest megyében. Akinek a fotóim alapján szimpatikus vagyok írjon rám privátban.
Szombaton, dec.3-án, Tatán töltünk egy délutánt,estét,éjszakát. Szállásunk 3főre van, ezért szeretnénk ha csatlakozna hozzánk egy BISZEX uni pasi! Tartalmas, izgalmas napot szeretnénk eltölteni! Korhatár nem kőbevésett de úgy 35-50 közöttiek megkeresése előnyt jelent. Emellett persze IQ,EQ!
...a többit privátban...

Sziasztok.Budapesti Párt keresek hosszabb kapcsolatra.
Hello . Budapesti párt keresek . Vagy masszázst
Szopni szeretnék Nyiregyen, délután 5 órakor állomás vagy környéke.
Sziasztok! Párként keresünk hetero fiút harmadiknak! A folytatást privátban!