Sziasztok! A napjait, vagy estéit rendszeresen egyedül töltő hölgy barátja/virtuális társa lennék. Ha felkeltettem érdeklődésed lszi írj. Én egy 60 körüli, normális férfi vagyok. Diszkréció természetesen adott és elvárt.
Sziasztok!
Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni tabumentes szexhez. 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Szívesen leveleznék swinger, cuckold, gloryhole, dogging, gangbang, erotikus filmek témákban... Tapasztalatok, fantáziák, izgalmas történetek, stb... Mindenevő vagyok...
Szókimondó levelek sem riasztóak számomra, sőt.
Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni tabumentes szexhez. 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Szívesen leveleznék swinger, cuckold, gloryhole, dogging, gangbang, erotikus filmek témákban... Tapasztalatok, fantáziák, izgalmas történetek, stb... Mindenevő vagyok...
Szókimondó levelek sem riasztóak számomra, sőt.

Sziasztok,
fiatal sportos srác vagyok, ismerkednék idősebb párral.
fiatal sportos srác vagyok, ismerkednék idősebb párral.
Jóképű, intelligens és igényes fiatal férfiként csatlakoznék szintén igényes párhoz harmadiknak hetero alapon csak a hölgy örömére Budapesten vagy közvetlen vonzáskörzetében!
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Üresedés miatt kiadó házi barát állás .Kellemes , kitartó , kemény méret feltétel .A diszkréció fontos . Fizetés helyben és természetben .
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Sziasztok. Ápolt ,igényes házaspár házibarátja lennék. Távolság, alkat mellékes. Diszkréció,higiénia fontos. szex csak gumiban. Olyan párt keres aki találkozni is mer.
Sziasztok! Debreceni fiatal srác idősebb pár házibarátja lenne. Hely van, utazni is tudok bizonyos távolságon belül:P
Sziasztok! Idősebb 50-70év körüli hölgyet keresek! párokhoz is szívesen csatlakozom,cuckold. olyanokat is keresek akik kedvelik a harisnyát, combfixet
51/180/81 megbízható, diszkrét, független, jó mérettel rendelkező soproni férfiként ismerkednék intelligens, lehetőség szerint hellyel rendelkező partnerekkel (párral, hölggyel) közös erotikus vagy más programokra. (privire)
Sziasztok
Sziasztok! Pasit keresünk most hétvégére! (18-19.) Olvasd el az adatlapunk, hogy pontosan kit is keresünk, ha érdekel várjuk a jelentkezőket!

Sziasztok.
Igényes, higiénikus, intelligens középkorú párhoz csatlakoznék, diszkréten a hölgy örömére. Teljesen hetero vagyok!
Ha gondoljátok, írjatok!
Igényes, higiénikus, intelligens középkorú párhoz csatlakoznék, diszkréten a hölgy örömére. Teljesen hetero vagyok!
Ha gondoljátok, írjatok!
Sziasztok! Ha gondoljátok, én szívesen ismerkedem veletek. Keressetek nyugodtan! Köszönöm!
(Ez egy válasz Hópihe79 üzenetére (2023. 02. 12. vasárnap 20:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Hetero, igényes, intelligens, megbízható, odaadó férfiként lennék hölgy örömére.
Sziasztok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok! Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció!
Autós kaland is érdekelne!
Írj, írjatok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok! Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció!
Autós kaland is érdekelne!
Írj, írjatok!
Sziasztok!
diszkrét szexre keresek hölgye vagy párt!
Utazni tudok!
diszkrét szexre keresek hölgye vagy párt!
Utazni tudok!
Sziasztok! Betöltetlen házibarát “állást” keresek!
Sziasztok. Ápolt igényes férfiként keresek házaspárt ,kellemes kikapcsolódásra.
sziasztok házibarátot keresünk hosszabb távra . beszélgetés . képcsere telefon . kötetlen találkozó és utána több ha mindenki megfelel egymásnak és nem fejest ugrani az ágyba egy ismeretlennel.Aki ezt elfogadj annalk várjuk a jelentkezését . többi infó az adatlapon.