Sziasztok! Párokat, illetve nőket keresek, akik kifejezetten szeretik az extra nagy és vastag intimet! 23/6cm
Sziasztok,
fiatal sportos srác vagyok, párral ismerkednék Pest megyén belül. Szép napot!
fiatal sportos srác vagyok, párral ismerkednék Pest megyén belül. Szép napot!
Szép Estét! Orál centrikus Párral ismerkednék!
ma estére nőt vagy párt keresek, Kecskemét, Kiskunfélegyháza, Lajosmizse , részletek privátban.
Sziasztok. Bp-i Párral ismerkednék ahol a kipróbálhatnám az enyhe bisex játékokat, Teljesen kezdő de nagyon kíváncsi vagyok
sziasztok bekes megyi helyel rendelkezo igenyes bi pasi vagyok,keresek not part ,van helyem de utazni is tudok arckepet emailben kuldok
Szép napot. Bp pasiként kedves pár barátja lennék. Utazni tudok de persze nálam is meg oldható
Napközbeni szabadidővel és hellyel rendekező hölgy esetleg? Mrztelen kvzásnál minden kiderül...
Sziasztok, szabad esetleg?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 02. 18. szombat 08:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 18. szombat 08:12

Törölt felhasználó (4294812)
VIP

Üresedés miatt kiadó házi barát állás .Kellemes , kitartó , kemény méret feltétel .A diszkréció fontos . Fizetés helyben és természetben .
Enyhe bi pár házibarátja lennék!
Keressetek privátban!
Keressetek privátban!
Szép napot. Bp pasiként hölgy és párt keresek. Utazok is de nálam is meg oldható
Sziasztok!
Párt,lányt keresek diszkrét de akár rendszeres szexre!
Utazni tudok,normális kereteken belül!
Adatlapon email is van!!!
Párt,lányt keresek diszkrét de akár rendszeres szexre!
Utazni tudok,normális kereteken belül!
Adatlapon email is van!!!
Sziasztok, rendszeres szexpartnerem keresem. Kitartó, kemény és többlövetű farokkal. Képeim az adatlapomon, helyem is van. szívesen lennék házibarát is!
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!

Sziasztok!
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Sziasztok

Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok ! Párokat vagy hölgyeket keresek minden jóra ! Spermás , pisis punci nyalás a kedvencem ! Vagy aktus közbeni nyalás / a fiút is meg a lányt is izgatni = fuck licking/. +/ láb szex / Olvass adatlapot // házibarát is lehetek - hosszútávra csak !!! //Csak a közelből keresek !!!?!?!!?! / Párokat kukkolnék szex közben /!!!??!.!.!.!
Szép Napot! Budapest és környékén Párral ismerkednék az adatlapom alapján!