Sziasztok!
Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni tabumentes szexhez. 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Szívesen leveleznék swinger, cuckold, gloryhole, dogging, gangbang, erotikus filmek témákban... Tapasztalatok, fantáziák, izgalmas történetek, stb... Mindenevő vagyok...
Szókimondó levelek sem riasztóak számomra, sőt.
Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni tabumentes szexhez. 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Szívesen leveleznék swinger, cuckold, gloryhole, dogging, gangbang, erotikus filmek témákban... Tapasztalatok, fantáziák, izgalmas történetek, stb... Mindenevő vagyok...
Szókimondó levelek sem riasztóak számomra, sőt.
Szívesen csatlakoznèk hozzátok
(Ez egy válasz lola_mia üzenetére (2023. 02. 25. szombat 09:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 25. szombat 09:29

Sziasztok!
Hosszú távra keresünk férfiakat, lehetőleg a közelünkből.
Sziasztok!

Barátnővel, feleséggel szeretkeznék! Cuckold, wifesharing izgat, de kukkolás is érdekel!
Keress üzenetben
Keress üzenetben
Sziasztok!
Hölgyet, párt keresek Borsod megyéből.
Szívesen kényeztetnèk 18 cm farokkal
Hölgyet, párt keresek Borsod megyéből.
Szívesen kényeztetnèk 18 cm farokkal
Házibarat lennèk hosszabb távra Eger és környékén.Ha komolyan gondolod,írj.Csak hetero!
Érett hölgyet kényeztetnék

Érett hölgyet kényeztetnék

sziasztok házibarátot keresünk hosszabb távra . beszélgetés . képcsere telefon . kötetlen találkozó és utána több ha mindenki megfelel egymásnak és nem fejest ugrani az ágyba egy ismeretlennel.Aki ezt elfogadj annalk várjuk a jelentkezését . többi infó az adatlapon.
Barátnővel, feleséggel szeretkeznék! Cuckold, wifesharing izgat, de kukkolás is érdekel!
Keress üzenetben
Keress üzenetben
sziasztok.
Szívesen csatlakoznék párhoz 27 év úrként a hölgy örömére. Utazni tudok, diszkréció adott, ezért privátban légyszíves. 30- 40 es korosztályú pár is szóba jöhet ;
Szívesen csatlakoznék párhoz 27 év úrként a hölgy örömére. Utazni tudok, diszkréció adott, ezért privátban légyszíves. 30- 40 es korosztályú pár is szóba jöhet ;

Jóképű, intelligens és igényes fiatal férfiként csatlakoznék szintén igényes párhoz harmadiknak hetero alapon csak a hölgy örömére Budapesten vagy közvetlen vonzáskörzetében!
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Sziasztok Gyál környékén keresek kedves hetero párt vagy nőt!
Sziasztok.
Izgalmas, és nagy vágyamnak érzem,hogy ismerkedjem egy kedves párral,kik számára szintén izgalmas lenne egy plusz férfi közeledése.43 éves heves megyében élő sportos,fejben is egészséges férfi vagyok.
Szívesen ismerkednék párral.Minden megoldás érdekes lehet nekem.
Izgalmas, és nagy vágyamnak érzem,hogy ismerkedjem egy kedves párral,kik számára szintén izgalmas lenne egy plusz férfi közeledése.43 éves heves megyében élő sportos,fejben is egészséges férfi vagyok.
Szívesen ismerkednék párral.Minden megoldás érdekes lehet nekem.
Pest megyei pár házibarátja lennék, van tapasztalatom benne és a hosszú beszélgetések helyett hamar a tettek mezejére lépnék.
Sziasztok
Péntek vagy Szombat estére programot keresnék
Vagy már meglévő társasághoz csatlakoznák
Péntek vagy Szombat estére programot keresnék
Vagy már meglévő társasághoz csatlakoznák
Értelmes partnerekkel ismerkednék Sopronban, kortól, alkattól függetlenül. akik szeretik a közös meztelenkedést, lazább vagy akár kissé extrémebb szexuális játékokat. Szívesen volnék házibarát, (Ha lehet, priviben válaszoljatok!)
Yepp
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 02. 22. szerda 22:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 22. szerda 22:28

Törölt felhasználó (4408062)

Sziasztok.Cegléd környékén van valaki?
Én 1 merevedéssel két orgazmust is végig lövöldözök ! KB -2 perces különbséggel. Olyan 1/2-dl egy orgazmus álltalában ! Szoktak hívni párok,ha a cuckold szex a kedvtelésük ! Imádják !
Sziasztok . Párt keresek cuckold vagy csak orálra.