Budapest és környékén Párral ismerkednék az adatlapom alapján!
Sziasztok!
Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni tabumentes szexhez. 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Szívesen leveleznék swinger, cuckold, gloryhole, dogging, gangbang, erotikus filmek témákban... Tapasztalatok, fantáziák, izgalmas történetek, stb... Mindenevő vagyok...
Szókimondó levelek sem riasztóak számomra, sőt.
Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni tabumentes szexhez. 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Szívesen leveleznék swinger, cuckold, gloryhole, dogging, gangbang, erotikus filmek témákban... Tapasztalatok, fantáziák, izgalmas történetek, stb... Mindenevő vagyok...
Szókimondó levelek sem riasztóak számomra, sőt.
sziasztok házibarátot keresünk hosszabb távra . beszélgetés . képcsere telefon . kötetlen találkozó és utána több ha mindenki megfelel egymásnak és nem fejest ugrani az ágyba egy ismeretlennel.Aki ezt elfogadj annalk várjuk a jelentkezését . többi infó az adatlapon.
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Írtam !
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 02. 28. kedd 19:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 28. kedd 19:18

Törölt felhasználó (4697610)

Sziasztok! Most hétvégére keresünk (03.03-05.) olyan intelligens pasit, aki szívesen találkozna velünk és végig nézné ahogy kényeztetjük egymást, esetleg ha úgy adódik, be is száll közénk. Türelmes, kommunikatív férfit keresünk 27-45 éves kor között! Köszi ha elolvastad és jelentkezel!
A nagy méret nem előny.

Sziasztok! Most hétvégére keresünk (03.03-05.) olyan intelligens pasit, aki szívesen találkozna velünk és végig nézné ahogy kényeztetjük egymást, esetleg ha úgy adódik, be is száll közénk. Türelmes, kommunikatív férfit keresünk 27-45 éves kor között! Köszi ha elolvastad és jelentkezel!
A nagy méret nem előny.

Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

írtam
(Ez egy válasz AdventureCouple üzenetére (2023. 02. 28. kedd 13:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 28. kedd 13:01

Sziasztok !
Pénteken (2023.03.03.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Pénteken (2023.03.03.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Sziasztok !
sziasztok! minden hétköznap napközben elütném az időt nővel vagy párral! akár fotózhatunk videózhatunk saját részre vagy diszkréten az oldalra is!

Sziasztok. Kizárólag instagramon válaszolunk!!! Insta nevünk: harmasvagyak2
Igényes 22/25éves pár vagyunk...Kizárólag 45év alatt keresünk!
Anyagiaktól mentesen keresünk egyetlen partnert aki valóban ápolt igényes és legalább 16cm es intimmel rendelkezik! Aki a bemutatkozása során egy normál és egy intim képet nem hajlandó küldeni azzal nem is folytatnánk a beszélgetést! Első soron cuckoldra(kettesben a párommal) másod sorom hármasra keresünk!
Anyagiaktól mentesen keresünk egyetlen partnert aki valóban ápolt igényes és legalább 16cm es intimmel rendelkezik! Aki a bemutatkozása során egy normál és egy intim képet nem hajlandó küldeni azzal nem is folytatnánk a beszélgetést! Első soron cuckoldra(kettesben a párommal) másod sorom hármasra keresünk!
sziasztok! keresek kortól függetlenül életvidám párokat. 35 éves hetero srác vagyok. Korrekt, értelmes embereket keresek. utazni tudok, helyem van.
Győr és környékéről keresünk pasit nagyobb intim mérettel a feleség közös kényeztetésére. Arra járok fuvarba kíméljenek,több 100 kilóméterről se írj kérlek..
Arcos képet kérünk,viber legyen..
Arcos képet kérünk,viber legyen..
sziasztok. Nagy faszú házibarát lennék. Idősebb, házaspárt keresek ,hosszabb távra. Duci,telt hölgy a gyengéim! N
Sziasztok. Kizárólag instagramon válaszolunk!!! Insta nevünk: harmasvagyak2
Hétfőn szabadidővel rendelkezik valaki vagy párok? Bács-csongrád-dél pest megye.
Szia, sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

Sziasztok, bisex hazaspart keresek tabuk nelkuli rendszeres kapcsolatra
adatlapom szerint

Sziasztok!
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Nőkkel vagy párokkal ismerkednék ma este Budapesten helyem van. 33éves,sportos,ápolt,diszkrét férfi vagyok.Több infó és kép privátba.