Miskolc környéki igényes pàr fiatal barátot keres...Viber legyen..
Sziasztok! Párral szeretnék ismerkedni az adatlapom alapján!
Andras vagyok, 27 eves hetero Ur.
Pest megyebol, szivesen ismerkednek a holgy oromere. Reszemrol utazas megoldhato. Kuldok kepet is magamrol, ha felkeltettem az erdeklodest.
Alapvetoen kedvelem a teltebb alkatot. Csak normal dolgok erdekelnek.
De adhatok telefonszamot is ha van erdeklodes reszetekrol is. Szivesen valaszolok a kerdeseitekre is.
Varom a visszajelzest.
Diszkrecio adott.
Udv, Andras
Pest megyebol, szivesen ismerkednek a holgy oromere. Reszemrol utazas megoldhato. Kuldok kepet is magamrol, ha felkeltettem az erdeklodest.
Alapvetoen kedvelem a teltebb alkatot. Csak normal dolgok erdekelnek.
De adhatok telefonszamot is ha van erdeklodes reszetekrol is. Szivesen valaszolok a kerdeseitekre is.
Varom a visszajelzest.
Diszkrecio adott.
Udv, Andras
Sziasztok! Adatlapom szerint keresek társat!

Hello, 40 éves, normális bp férfi vagyok, házibarát lennék ismét kellemes párnál
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 03. 21. kedd 11:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 21. kedd 11:03
Törölt felhasználó (4697280)

Sziasztok 37/43éves pár vagyunk hetero alapon keresünk. Agy mérettel rendelkező pasit pasikat
Sziasztok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok! Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció!
Autós kaland is érdekelne!
Írj, írjatok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok! Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció!
Autós kaland is érdekelne!
Írj, írjatok!
Sopronban ismerkednék, "házibarátkoznék" intelligens párral vagy hölggyel rendszeres erotikus kapcsolatra, sok mindenre nyitottan.
50/178680 megbízható, fiatalos férfiként keresek állandó partnereket a szabadidő kellemes eltöltésére.(Inkább privát levélben válaszoljatok)
50/178680 megbízható, fiatalos férfiként keresek állandó partnereket a szabadidő kellemes eltöltésére.(Inkább privát levélben válaszoljatok)
Szia, sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

Sziasztok 37/43éves pár vagyunk hetero alapon keresünk. Agy mérettel rendelkező pasit pasikat
Sziasztok!
Hétköznap délelőtti órákra keresek hellyel rendelkező partnereket a közelemből. Elsősorban párt vagy hölgyet. Párokkal akár hetero alapon, akár mindenki örömére, ez csak megbeszélés kérdése. Max diszkréció fontos.
Hétköznap délelőtti órákra keresek hellyel rendelkező partnereket a közelemből. Elsősorban párt vagy hölgyet. Párokkal akár hetero alapon, akár mindenki örömére, ez csak megbeszélés kérdése. Max diszkréció fontos.
Sziasztok. Bp-i Párral ismerkednék ahol a kipróbálhatnám az enyhe bisex játékokat, Teljesen kezdő de nagyon kíváncsi vagyok
Hello. Párral ismerkednék! Képcsere viberen! Kedveség,igényeség elvárt!
Sziasztok! Igényes budapesti párhoz csatlakoznék ma este… én 40-178-85 ápolt és igényes, nagyméretű srác.
Sziasztok! 25-én Mosonmagyaróváron töltöm az estét, szívesen csatlakoznék párhoz!
Szép jó reggelt.
Házi barát is lennék.
Mit is jelent ez?
KI A HÁZIBARÁT?
A házibarát úgy gondolkodik és gondoskodik rólad, mint egy barát, vagy mint egy jó férj.
Mindenről beszélgethetsz vele és minden köztetek marad.
Ha kell megért, ha kell izgul érted, ha kell tűr és szenved érted.
Barátja a férjednek, bizalmasa mindkettőtöknek.
Hívhatod éjjel, ha nem tudsz aludni és megiszik veletek egy pohár bort. Ezért olyannak kell lennie, mint ti vagytok.
Észben, mentalitásban és jellemben.
A legjobb szexpartner.
Ha akarod vagy látszik rajtad hogy szeretnéd, örömmel kinyal, miközben örül annak ha ezt élvezed.
Akár viszonzás nélkül is.
Türelmesen és természetesen vesz részt a közös szexben.
Kiváló harmadik.
Pótolhatatlan harmadik, ezt azonban diszkréten teszi.
Úgy baszik ahogy neked jó, úgy szopat ahogy egy királynőt illik.
A férjeddel megértik egymást, kiegészítik egymást és mindketten téged akarnak, kívánnak és szolgálnak.
Az örömük Te vagy.
Hát valami ilyesmi számomra a jó házibarát.
Ha tetszene velem egy ilyen kapcsolat, akkor írjanak levelet nekem bátran, össze hozzuk.
Üdvözlettel: Albert
Házi barát is lennék.
Mit is jelent ez?
KI A HÁZIBARÁT?
A házibarát úgy gondolkodik és gondoskodik rólad, mint egy barát, vagy mint egy jó férj.
Mindenről beszélgethetsz vele és minden köztetek marad.
Ha kell megért, ha kell izgul érted, ha kell tűr és szenved érted.
Barátja a férjednek, bizalmasa mindkettőtöknek.
Hívhatod éjjel, ha nem tudsz aludni és megiszik veletek egy pohár bort. Ezért olyannak kell lennie, mint ti vagytok.
Észben, mentalitásban és jellemben.
A legjobb szexpartner.
Ha akarod vagy látszik rajtad hogy szeretnéd, örömmel kinyal, miközben örül annak ha ezt élvezed.
Akár viszonzás nélkül is.
Türelmesen és természetesen vesz részt a közös szexben.
Kiváló harmadik.
Pótolhatatlan harmadik, ezt azonban diszkréten teszi.
Úgy baszik ahogy neked jó, úgy szopat ahogy egy királynőt illik.
A férjeddel megértik egymást, kiegészítik egymást és mindketten téged akarnak, kívánnak és szolgálnak.
Az örömük Te vagy.
Hát valami ilyesmi számomra a jó házibarát.
Ha tetszene velem egy ilyen kapcsolat, akkor írjanak levelet nekem bátran, össze hozzuk.
Üdvözlettel: Albert
Sziasztok. Kitartó ,nagy szerszámmal 50 es nem független hölgyet,házaspárt keresek.
Kellemes együttlétekre,állandó partnert !! N
Kellemes együttlétekre,állandó partnert !! N
Sziasztok! Bi Párral ismerkednék!
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Vidám, jó fej szexpajtásaimat keresem lányok, párok személyében lehetőleg hosszabb távra. Masszázst és (normál vagy erotikus, stb.) fényképezést, videózást is vállalok, illetve közös tartalomgyártáshoz is keresek partnereket.