Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Sziasztok, rendszeres szexpartnerem keresem. Kitartó, kemény és többlövetű farokkal. Képeim az adatlapomon, helyem is van. szívesen lennék házibarát is!
Sziasztok
Van akik Békés megyeik
Van akik Békés megyeik
Sziasztok! Lányok? Párok? Hölgyek? Kölcsönös szimpátia estén csatlakozom szívesen elképzelésetek szerint. Részletek az adatlapomon! Kérlek olvassátok el feltétlenül. Köszönöm szépen!
Sziasztok
Pàrokat illetve hölgyeket keresek.
Budapesti helyek rendelkezem a dohàny utcàban.
30 èves 178cm 80kg igènyes pasi vagyo
Pàrokat illetve hölgyeket keresek.
Budapesti helyek rendelkezem a dohàny utcàban.
30 èves 178cm 80kg igènyes pasi vagyo
Sziasztok,Budapesten, vagy Komarom megyeben szibesen csatlakoznek erettebb parhoz vagy swinger buliba. Nagy intimmel, (27F)
Szép Estét! Budapest és környékén Párral szeretnék ismerkedni!
Sziasztok!
Diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni... 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni... 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Sziasztok,
fiatal sportos srác vagyok, párhoz csatlakoznék házibarátnak Budapesten és vonzáskörzetébe. Utazni tudok. Rendszeres, hosszú távra keresnék.Ha tudunk programokat csinálni kis plusszal megfűszerezve az mégjobb.
fiatal sportos srác vagyok, párhoz csatlakoznék házibarátnak Budapesten és vonzáskörzetébe. Utazni tudok. Rendszeres, hosszú távra keresnék.Ha tudunk programokat csinálni kis plusszal megfűszerezve az mégjobb.
34éves sportos,diszkrét,ápolt férfi vagyok párokkal vagy nőkkel találkoznék ma budapesten,helyem van kell több infó és kép privátba
Diszkrét ápolt pasiként pároknak nyalok,szopok,masszírozok.Alkalmanként vagy rendszeresen.
Zala, Vas és Somogy VÁRmegyékből ismerkednék párokkal vagy privát buli is érdekelne most a hosszú hétvégén
Sopronban ismerkednék mint házibarát
50/180/80 férfiként keresek intelligens partnereket, akár hosszabb távra.

Sziasztok! Házibarátot keresnénk !
Előny a nagy intim méret.
Előny a nagy intim méret.
Sziasztok húsvéti locsolót keresünk . további részlet az adatlapon . ui, locsolás minden héten lehet akár többször is

Borsod-Heves megyében szívesen lennèk házibarát hölgy örömére. Ápolt,kedves,fiatalos pasi vagyok.
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Sziasztok . húsvéti locsolót keresünk az adatlapunk szerint de nem csak húsvétra. kellemes húsvétot mindenkinek.
Jóképű, intelligens és igényes fiatal férfiként csatlakoznék szintén igényes párhoz harmadiknak hetero alapon csak a hölgy örömére Budapesten vagy közvetlen vonzáskörzetében!
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Házibarátkoznék egy kedves 50+ párral!Komolyan gondolom és merek is találkozni,ha úgy adódik!Kereseetek ha szimpatikus az adatlapom!