Sziasztok lányok,asszonyok.Webkamerás társam szex partnerem keresem kortól függetlenül. Ha elhanyagolt vagy esetleg nincs sok szabadidőd titkos vágyaid vannak amiket otthon nem kapsz meg vagy beszélnélgetnél esetleg el mondanád valakinek a vágyadeidat titkaidat én vagyok az. Szeretnék egy partnert akivel kizárólag interneten keresztül akár név nélkül arc diszkréten. skye rodger.rodger2
Írjátok ránk privatba
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 09. vasárnap 07:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 09. vasárnap 07:56
Törölt felhasználó (3898512)

Sziasztok! 2 baràt csatlakozna igényes és normális párhoz. Mi sportos testalkatúak vagyunk, 39 és 42 évesek. Tapasztalatunk van, utazni is tudunk. Intim méretünk: 21 cm és 23 cm. Privátban szívesen ismerkednénk!
Sziasztok Házibarátot keresünk Lehet pár is bi hölggyel
Kedves, arányos jófej párt keresek 40 éves korig, ahol a férfi bi nem jelent akadályt.
Sziasztok! Pár hölgytagját masszíroznám, kényeztetném ma is a párja előtt vagy vele közösen…Gyöngyös-Eger-Hatvan-Jászberény-Gödöllő-Pá- sztó..
locsolás hölgyeknek szép vastag locsolóval
sziasztok
27 éves szabolcsi srác vagyok. Szeretném kipróbálni a 3-ast, tömegközlekedéssel tudok megyén belül utazni, ismerkedést viberen tudjuk folytatni, akit érdekel írjon nyugodtan

Sportos, 50-es, bi pasit keresünk!
Szentendrén lakunk!
Szentendrén lakunk!
Sziasztok
Kinek a párját locsolhatom meg MA vagy HOLNAP
??
Moto
Kinek a párját locsolhatom meg MA vagy HOLNAP

Moto
Sziasztok!
Lányt vagy párt keresek! Utazni tudok!
Lányt vagy párt keresek! Utazni tudok!
Sziasztok.
Szolnok környékén Hölgy + Úr párral szívesen ismerkednék
Szolnok környékén Hölgy + Úr párral szívesen ismerkednék

Sziasztok!Pápa és környékén keresek párt vagy lánytkölcsönös örömszerzésre hetero alapon
Hölgy,pár házibarátja lennèk,hosszabb távra.Cseréld le a vibrátorod rám
.

Sziasztok érett molett párral ismerkednék kellemes időtöltéshez hétfőn Zala megyéből kedves diszkrét pasi vagyok.
Sziasztok! 2 baràt csatlakozna igényes és normális párhoz. Mi sportos testalkatúak vagyunk, 39 és 42 évesek. Tapasztalatunk van, utazni is tudunk. Intim méretünk: 21 cm és 23 cm. Privátban szívesen ismerkednénk!
Sziasztok
Pàrokat illetve hölgyeket keresek.
Budapesti helyek rendelkezem a dohàny utcàban.
30 èves 178cm 80kg igènyes pasi vagyok.
Pàrokat illetve hölgyeket keresek.
Budapesti helyek rendelkezem a dohàny utcàban.
30 èves 178cm 80kg igènyes pasi vagyok.
Sziasztok!
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Sziasztok
Szivesen ismerkednék 50 + os párral
A feleség kényeztetés érdekében
Csak heteró alapon
Szivesen ismerkednék 50 + os párral
A feleség kényeztetés érdekében
Csak heteró alapon
Sziasztok.
Kezdő bi férfiként keresek olyan házaspárt, akikhez hosszútávon csatlakozhatnék akár mindkét fél örömére.
Imádom a női testet és a puncit, de égek a vágytól, hogy egy megfelelő párral megéljem, megéljük vágyainkat. Nem okozna számomra problémát, hogy a feleség aktiv, vagy passziv részvételével a férjet is finoman kényeztessem, érzékien leszopnám, spermáját lenyelném... Emellett természetesen bármi jóban benne vagyok a feleség kényeztetését illetően is.
Igényes, értelmiségi, humoros pasi vagyok átlagos mérettel és sok spermával...
Kezdő bi férfiként keresek olyan házaspárt, akikhez hosszútávon csatlakozhatnék akár mindkét fél örömére.
Imádom a női testet és a puncit, de égek a vágytól, hogy egy megfelelő párral megéljem, megéljük vágyainkat. Nem okozna számomra problémát, hogy a feleség aktiv, vagy passziv részvételével a férjet is finoman kényeztessem, érzékien leszopnám, spermáját lenyelném... Emellett természetesen bármi jóban benne vagyok a feleség kényeztetését illetően is.
Igényes, értelmiségi, humoros pasi vagyok átlagos mérettel és sok spermával...
Sziasztok húsvéti locsolót keresünk . további részlet az adatlapon . ui, locsolás minden héten lehet akár többször is wave