Sportos, 50-es, bi pasit keresünk!
Szentendrén lakunk!
Szentendrén lakunk!
Sziasztok
Kinek a párját locsolhatom meg MA vagy HOLNAP
??
Moto
Kinek a párját locsolhatom meg MA vagy HOLNAP

Moto
Sziasztok!
Lányt vagy párt keresek! Utazni tudok!
Lányt vagy párt keresek! Utazni tudok!
Sziasztok.
Szolnok környékén Hölgy + Úr párral szívesen ismerkednék
Szolnok környékén Hölgy + Úr párral szívesen ismerkednék

Sziasztok!Pápa és környékén keresek párt vagy lánytkölcsönös örömszerzésre hetero alapon
Hölgy,pár házibarátja lennèk,hosszabb távra.Cseréld le a vibrátorod rám
.

Sziasztok érett molett párral ismerkednék kellemes időtöltéshez hétfőn Zala megyéből kedves diszkrét pasi vagyok.
Sziasztok! 2 baràt csatlakozna igényes és normális párhoz. Mi sportos testalkatúak vagyunk, 39 és 42 évesek. Tapasztalatunk van, utazni is tudunk. Intim méretünk: 21 cm és 23 cm. Privátban szívesen ismerkednénk!
Sziasztok
Pàrokat illetve hölgyeket keresek.
Budapesti helyek rendelkezem a dohàny utcàban.
30 èves 178cm 80kg igènyes pasi vagyok.
Pàrokat illetve hölgyeket keresek.
Budapesti helyek rendelkezem a dohàny utcàban.
30 èves 178cm 80kg igènyes pasi vagyok.
Sziasztok!
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Sziasztok
Szivesen ismerkednék 50 + os párral
A feleség kényeztetés érdekében
Csak heteró alapon
Szivesen ismerkednék 50 + os párral
A feleség kényeztetés érdekében
Csak heteró alapon
Sziasztok.
Kezdő bi férfiként keresek olyan házaspárt, akikhez hosszútávon csatlakozhatnék akár mindkét fél örömére.
Imádom a női testet és a puncit, de égek a vágytól, hogy egy megfelelő párral megéljem, megéljük vágyainkat. Nem okozna számomra problémát, hogy a feleség aktiv, vagy passziv részvételével a férjet is finoman kényeztessem, érzékien leszopnám, spermáját lenyelném... Emellett természetesen bármi jóban benne vagyok a feleség kényeztetését illetően is.
Igényes, értelmiségi, humoros pasi vagyok átlagos mérettel és sok spermával...
Kezdő bi férfiként keresek olyan házaspárt, akikhez hosszútávon csatlakozhatnék akár mindkét fél örömére.
Imádom a női testet és a puncit, de égek a vágytól, hogy egy megfelelő párral megéljem, megéljük vágyainkat. Nem okozna számomra problémát, hogy a feleség aktiv, vagy passziv részvételével a férjet is finoman kényeztessem, érzékien leszopnám, spermáját lenyelném... Emellett természetesen bármi jóban benne vagyok a feleség kényeztetését illetően is.
Igényes, értelmiségi, humoros pasi vagyok átlagos mérettel és sok spermával...
Sziasztok húsvéti locsolót keresünk . további részlet az adatlapon . ui, locsolás minden héten lehet akár többször is wave
Igényes NYIREGYHAZI pasi HÁZIBARÁT szerepet keres
Extrem potencia , kemény kitarto farok , sűrű sperma
Ha szivesen látnád ahogy barátnőd , feleséged megdolgozzák rendszeresen.
Diszkrét belvárosi ujjépitésű lakásban hely van.
Extrem potencia , kemény kitarto farok , sűrű sperma
Ha szivesen látnád ahogy barátnőd , feleséged megdolgozzák rendszeresen.
Diszkrét belvárosi ujjépitésű lakásban hely van.
Jóképű, intelligens és igényes fiatal férfiként csatlakoznék szintén igényes párhoz harmadiknak hetero alapon csak a hölgy örömére Budapesten vagy közvetlen vonzáskörzetében!
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.

Törölt felhasználó (4697956)

Sziasztok . húsvéti locsolót keresünk az adatlapunk szerint de nem csak húsvétra. kellemes húsvétot mindenkinek.
Sziasztok . húsvéti locsolót keresünk az adatlapunk szerint de nem csak húsvétra. kellemes húsvétot mindenkinek.
Házibarátkoznék Sopronban
506178/78 megbízható, független férfiként keresek intelligens partnereket laza erotikus játékokra, meztelenkedésre, kukkolásra.

Házibaràt lennék diszkréten hosszú távon. Elhanyagolt férj vagyok. Igényes pasi. Olyan párt keresek akinek tudok segíteni hogy valóra váljon az álmunk. Hétvégi szerelmi napok. Maszsàzs órákon át. Támogatás wellness hétvége.
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció ! ejnye1
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció ! ejnye1
Finom érintések ,simogatások !