50feletti férfit keresünk szombat esti ismerkedésre.Kapkodós ,bajszos ,szakállas ,hosszú hajú ,egyének ne keressenek.Bp- észak és szűk környéke.
Irtunk privàtbaSziasztok 37/43 éves par vagyunk 18-45éves korig keresünk hetero alapon nagy farku pasit pasikat a hölgy örömére vibered legyen
Irtunk privàtba
(Ez egy válasz Keksz Elek üzenetére (2023. 04. 13. csütörtök 12:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 13. csütörtök 12:28

Vidám, jó fej szexpajtásaimat keresem lányok, párok személyében lehetőleg hosszabb távra. Masszázst és (normál vagy erotikus, stb.) fényképezést, videózást is vállalok, illetve közös tartalomgyártáshoz is keresek partnereket.
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Sziasztok!
Diszkrét,ápolt pasiként péntek este párokhoz csatlakoznék hölgy örömére.
Nyìregyháza-Kisvárda.
Nyìregyháza-Kisvárda.
Vidám, jó fej szexpajtásaimat keresem lányok, párok személyében lehetőleg hosszabb távra. Masszázst és (normál vagy erotikus, stb.) fényképezést, videózást is vállalok, illetve közös tartalomgyártáshoz is keresek partnereket.
Sziasztok!
Nyìregyháza-Kisvárda
Nyìregyháza-Kisvárda
Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkednék, akik számára izgató, ha valaki szex közben nézi őket.. Helyzettől függ, ha úgy alakul, be is szállhatok...
52/180/80, független, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok..
Párokkal szeretnék ismerkednék, akik számára izgató, ha valaki szex közben nézi őket.. Helyzettől függ, ha úgy alakul, be is szállhatok...
52/180/80, független, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok..
NYIREGYHAZAN párt keresem!
Igényes potens teljesen szortelen kamagras pasi vagyok
Hely van 0-24
Hely van 0-24
Jó reggelt.
Házibarát lennék a környékemen.
Üdv. Albert
Házibarát lennék a környékemen.
Üdv. Albert
Miskolcon várok párt ahol a hölgyet kényeztem párja előtt
Sziasztok ! Párokat vagy hölgyeket keresek minden jóra ! Spermás , pisis punci nyalás a kedvencem ! Vagy aktus közbeni nyalás / a fiút is meg a lányt is izgatni = fuck licking/. +/ láb szex / !!!!!Olvass adatlapot // házibarát is lehetek - hosszútávra csak !!! //Csak a közelből keresek !!!?!?!!?! / Párokat kukkolnék szex közben /!!!!!!!! A méret nem számít !!!!(); smile ()(;:/….Pisi szex is ok
)();:/
)();:/
... húúú vazze... ott nem kis ego lehet... taxit ne küldjenek érted???
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 11. kedd 11:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 11. kedd 11:38
Törölt felhasználó (4500742)

Szia, irj rám!
Szia, irj rám!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 10. hétfő 12:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 10. hétfő 12:01
Törölt felhasználó (4695699)

Páromnak keresnék egy házibarátot csak hosszútávra és a közelből max 40 km . Hármas vagy csak kettes kalandokra.
NYIREGYHAZAN párt keresem!
Hely van 0-24
Hely van 0-24
Sziasztok Misi vagyok 29 éves pasi, szívesen találkoznék ma napközben párral hölggyel. Imádok örömet okozni.
Sziasztok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok! Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció!
Autós kaland is érdekelne!
Írj, írjatok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok! Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció!
Autós kaland is érdekelne!
Írj, írjatok!
Sziasztok 37/43 éves par vagyunk 18-45éves korig keresünk hetero alapon nagy farku pasit pasikat a hölgy örömére vibered legyen
Szegeden pár hölgytagjat masziroznam
Sziasztok!
Hetero pesti pasiként ismerkednék szívesen hölgyekkel és párokkal egyaránt. Az adatlapomon vannak képek és infók rólam. Amennyiben szimpatikus vagyok, a postaládám nyitva van számotokra.
Tisztelettudó és kulturált vagyok. Válaszolok mindenkinek.
Szép napot mindenkinek
Hetero pesti pasiként ismerkednék szívesen hölgyekkel és párokkal egyaránt. Az adatlapomon vannak képek és infók rólam. Amennyiben szimpatikus vagyok, a postaládám nyitva van számotokra.
Tisztelettudó és kulturált vagyok. Válaszolok mindenkinek.
Szép napot mindenkinek