Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Sziasztok
Én egy 37 éves pasi vagyok, kék szem, 180 magas, 90 kiló, sötét haj, kis szakál, sok tetoválás! Lányt, párt keresek minden jóra helyem van Veszprém megyében, de bizonyos távon tudok utazni!Szép napot!!!
Én egy 37 éves pasi vagyok, kék szem, 180 magas, 90 kiló, sötét haj, kis szakál, sok tetoválás! Lányt, párt keresek minden jóra helyem van Veszprém megyében, de bizonyos távon tudok utazni!Szép napot!!!
Sziasztok pasit fogadnánk ma éjszakára az adatlapunk szerint.
Sziasztok! Keresünk a mai napra egy kedves,intelligens, ápolt férfit 27-45 év között, aki meglátogatna minket! Várjuk a jelentkezésed!

Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkednék, akik számára izgató, ha valaki szex közben nézi őket.. Helyzettől függ, ha úgy alakul, be is szállhatok...
52/180/80, független, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok..
Párokkal szeretnék ismerkednék, akik számára izgató, ha valaki szex közben nézi őket.. Helyzettől függ, ha úgy alakul, be is szállhatok...
52/180/80, független, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok..
Sziasztok!
Ma este Győrből keresek hölgyet, párt!
Igényes, izmos, ápolt, diszkrét pasi vagyok! Hely, autó van!
Írjatok
Ma este Győrből keresek hölgyet, párt!
Igényes, izmos, ápolt, diszkrét pasi vagyok! Hely, autó van!
Írjatok
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Csinos , NÖT , PÁRT , aktiv pasit keres igényes 196cm Nyiregyházi pasi
Hely van!
Ma este
Hely van!
Ma este
Szép jó napot.
Házibarát lennék a környékemen.
Várom a levelet.
(Aki nem mer nem nyer) merj írni nekem.
Üdv. Albert
Várom a levelet.

(Aki nem mer nem nyer) merj írni nekem.

Üdv. Albert
sziasztok . Hosszabb távra keresünk fiatal heteró férfit aki normális egyszerű párhoz csatlakozna a cicis tagunk kényeztetésére részletek az adatlapon. kérjük olvasd el hogy kerüljük a felesleges köröket . szép napot és sok sikert mindenkinek
Nem kerestek ti senkit csak álmodoztok, egy levélre nem tudtok válaszolni, nem nőtettek ti fel még ehhez.
(Ez egy válasz Gangbang 74 üzenetére (2023. 04. 20. csütörtök 16:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 20. csütörtök 16:06

Sziasztok két 40 éves pasi csatlakozna párokhoz a hölgy örömére. Átlagos testalkat 17 18 cm intim. Irj privit
Sziasztok két 40 éves pasi csatlakozna párokhoz a hölgy örömére. Átlagos testalkat 17 18 cm intim. Irj privit
Nyiregyhazan parnak helyet biztositanek talikra
Ill hazibaratkent csatlakoznek

Ill hazibaratkent csatlakoznek
Sziasztok ! Párokat vagy hölgyeket keresek minden jóra ! Spermás , pisis punci nyalás a kedvencem ! Vagy aktus közbeni nyalás / a fiút is meg a lányt is izgatni = fuck licking/. +/ láb szex / !!!!!Olvass adatlapot // házibarát is lehetek - hosszútávra csak !!! //Csak a közelből keresek !!!?!?!!?! / Párokat kukkolnék szex közben /!!!!!!!! A méret nem számít !!!!(); smile ()(pisi szex is ok!!!!‘’’’
Sziasztok! Párt,bi párt kersnék a környező megyékből! Kor alkat mellékes!
Egy adag sperma valakinek oràlisan a késő esti óràkban?Bp, II.ker
Sziasztok 37/43 hetero pàr vagyunk néger pasit keresünk feleség kényeztetésére ha valaki ismer ilyen pasit irjon privàtba
Jó reggelt.
Üdv. Albert
Üdv. Albert
NYIREGYHÁZI PÁR keres igényes jótestű pasit.
CUCKOLD-ra , 150/50/23 holgytagunk rendszeres teleélvezésére
CUCKOLD-ra , 150/50/23 holgytagunk rendszeres teleélvezésére
Sziasztok! Sportos férfi keresi pár kapcsolatát, rendszeres talalkozasra.