Sopronban ismerkednék párral...akár hosszabb távra is. 50 /178/80 férfiként keresek intelligens partnereket...
Szigethalom-Dunavarsány környékén keresek partnert-párt
Van egy régi álmom ! Egy párocskánál harmadikként.... Miközben a férj kutya pózban dugja a párját... Én 69-ben nyalnám a hölgytagot... És a ki-ki csusszanó farkat nyalnám...néha be is kapnám...Aztán a teleélvezett puncit teljesen kinyalnám ! Persze ezt is lehet fokozni... Mert ezt eltudnám képzelni egy lesötétített ,panoráma ablakos furgonban is egy nyilvános parkolóban ! Vagy akár egy swingers klubban is,ahol többen is láthatják...
Vidám, jó fej szexpajtásaimat keresem lányok, párok személyében lehetőleg hosszabb távra. Masszázst és (normál vagy erotikus, stb.) fényképezést, videózást is vállalok, illetve közös tartalomgyártáshoz is keresek partnereket.
Sziasztok!
Hetero pesti pasiként ismerkednék szívesen hölgyekkel és párokkal egyaránt. Az adatlapomon vannak képek és infók rólam. Amennyiben szimpatikus vagyok, a postaládám nyitva van számotokra.
Tisztelettudó és kulturált vagyok. Válaszolok mindenkinek.
Szép napot mindenkinek!
Hetero pesti pasiként ismerkednék szívesen hölgyekkel és párokkal egyaránt. Az adatlapomon vannak képek és infók rólam. Amennyiben szimpatikus vagyok, a postaládám nyitva van számotokra.
Szép napot mindenkinek!
Sziasztok!
Szép napot mindenkinek!
Szép napot mindenkinek!
sziasztok , puncit nyalnék. ha érdekel irj. gorinchem hollandisa.
Sziasztok sperma imádó párral ismerkednék, akik szeretik a hármas, cuckold játékokat a meztelenkedést, amatőr masszázs játékokat, elnyújtott orgazmusokat. Hosszabb távra gondolkozó párt keresek akik komolyan gondolják 95%-ba szabadak a hétvégéim. Nagyon szex centrikus férfi vagyok élvezzük az életet.
Sziasztok! Kedves Párral ismerkednék hosszú távra! Utazni tudok!Házibarát lennék.
sziasztok , puncit nyalnék. ha érdekel irj. gorinchem hollandisa.
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Sziasztok!
Van hölgy vagy pár aki/akik lazulnanak velem MA??Meztelenkedés, beszélgetés,maszti...stb ahogy alakul!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!!
Van hölgy vagy pár aki/akik lazulnanak velem MA??Meztelenkedés, beszélgetés,maszti...stb ahogy alakul!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!!
Sziasztok Klub látogatáshoz vagy akár privát talihoz hellyel rendelkező potens tisztelettudó srácot Pm et írj
Sziasztok pasit keresünk hazobaratnak Fejér megye lecci csak ha komolyan gondolod 50+ legyél
sziasztok . Hosszabb távra keresünk fiatal heteró férfit aki normális egyszerű párhoz csatlakozna a cicis tagunk kényeztetésére részletek az adatlapon. kérjük olvasd el hogy kerüljük a felesleges köröket . szép napot és sok sikert mindenkinek
Sziasztok! Adatlapunk alapján keresünk.Szép napot mindenkinek!
Kedves, szexi pár Somogy vagy Baranya vármegyéből??? Csak kukkolni szeretnék diszkréten..
Van egy régi álmom ! Egy párocskánál harmadikként.... Miközben a férj kutya pózban dugja a párját... Én 69-ben nyalnám a hölgytagot... És a ki-ki csusszanó farkat nyalnám...néha be is kapnám...Aztán a teleélvezett puncit teljesen kinyalnám ! Persze ezt is lehet fokozni... Mert ezt eltudnám képzelni egy lesötétített ,panoráma ablakos furgonban is egy nyilvános parkolóban ! Vagy akár egy swingers klubban is,ahol többen is láthatják...
üdvözlet Mindenkinek
Zalai szolgáloként keresem partnerem ,ahol nem csak szexuálisan, mentálisan,de akár a hétköznapokban soförként ,cselédként, alkalmi ügyintézőként is segíthetném az Úralkodom mindennapjait,igényes Férfiként
köszönöm a bizalmat előre is
Zalai szolgáloként keresem partnerem ,ahol nem csak szexuálisan, mentálisan,de akár a hétköznapokban soförként ,cselédként, alkalmi ügyintézőként is segíthetném az Úralkodom mindennapjait,igényes Férfiként
köszönöm a bizalmat előre is
sziasztok . Hosszabb távra keresünk fiatal heteró férfit aki normális egyszerű párhoz csatlakozna a cicis tagunk kényeztetésére részletek az adatlapon. kérjük olvasd el hogy kerüljük a felesleges köröket . szép napot és sok sikert mindenkinek