Budapesti, hellyel rendelkező pasit keresünk hosszú távra,a hölgy kényeztetésére.48-52 év közötti,16-17 centi intim mérettel.Tudd hogy mi kell egy nőnek a hármasban!
Szívesen csatlakoznèk párokhoz a hölgy örömère. Budapest ès környèke. Hely megoldott.
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Sziasztok! Szombat délutánra, estére keresek
hölgyet, vagy párt közös huncutkodásra Miskolcon.
Hely van, de a közelbe én is tudok utazni
hölgyet, vagy párt közös huncutkodásra Miskolcon.
Hely van, de a közelbe én is tudok utazni
50 / 178 /80, jó méretű férfiként Sopronban ismerkednék intelligens hölggyel vagy párral, sok mindenre nyitottan.
sziasztok
42 eves aktiv bi ferfi vagyok,bi parokkal ismerkednek akikkel napkozben lehet talalkozni
magas,ferfias az alkatom,apolt es egeszseges vagyok
farkam 18cm,borotvalt
van kello tapasztalat,nem vagyok kamus
irjatok,ismerkedjunk
42 eves aktiv bi ferfi vagyok,bi parokkal ismerkednek akikkel napkozben lehet talalkozni
magas,ferfias az alkatom,apolt es egeszseges vagyok
farkam 18cm,borotvalt
van kello tapasztalat,nem vagyok kamus
irjatok,ismerkedjunk
sziasztok . Hosszabb távra keresünk fiatal heteró férfit aki normális egyszerű párhoz csatlakozna a cicis tagunk kényeztetésére részletek az adatlapon. kérjük olvasd el hogy kerüljük a felesleges köröket . szép napot és sok sikert mindenkinek
Jóképű, intelligens és igényes fiatal férfiként csatlakoznék szintén igényes párhoz harmadiknak hetero alapon csak a hölgy örömére Budapesten vagy közvetlen vonzáskörzetében!
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Jelentkezem...
(Ez egy válasz SUPERWILD üzenetére (2023. 05. 03. szerda 12:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 03. szerda 12:50

Sziasztok!
58éves pár keres pasit,Fejér megyéböl!
Olyan jelentkezzen aki komunikativ!! Nem csak ír egy üzit aztán fél napra eltünik!!
Ilyenböl már elegünk van!! Ja és érjen rá hétvégén este fele!
Olyan jelentkezzen aki komunikativ!! Nem csak ír egy üzit aztán fél napra eltünik!!
Sziasztok! Budapest és környékén Párral szeretnék ismerkedni!
Sziasztok!
Hölgyekkel, párokkal, bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!
Képeim és videóm is van fent az oldalon és komolyan gondolom a keresést. Már több lánnyal és párral is találkoztam innen és mindig nagyon jól éreztük magunkat és egymást.
Hölgyekkel, párokkal, bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!

Képeim és videóm is van fent az oldalon és komolyan gondolom a keresést. Már több lánnyal és párral is találkoztam innen és mindig nagyon jól éreztük magunkat és egymást.
Sziasztok!
Amennyiben szimpatikus vagyok az adatlapom alapján, beszélgessünk és meglátjuk a kémiai is működik-e
Szép napot (Ez egy válasz X üzenetére (2021. 01. 28. csütörtök 17:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 28. csütörtök 17:21
Amennyiben szimpatikus vagyok az adatlapom alapján, beszélgessünk és meglátjuk a kémiai is működik-e
Szép napot (Ez egy válasz X üzenetére (2021. 01. 28. csütörtök 17:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3949622)

Sziasztok. Mi egy 20-as évei végén járó pár vagyunk. Még mindig keresünk egy házibarátot hosszútávra.
Kérünk kép nélkül ne írjatok. Puszi andi és Bence
Kérünk kép nélkül ne írjatok. Puszi andi és Bence
Sziasztok!
Házaspár keresi a család házibarátnőjét. Barátkozástól és szabadidő közös eltöltésétől kezdve az utazáson és szexen át akár a poliamor kapcsolatig minden lehetséges. Keresünk hölgy masszőrt is a hölgy tag részére. Privát üzenetet írj!
Sziasztok. Szabolcs megyei párt keresek.Napközben is ráérek.
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Irtam mail-t
Sziasztok! Hármasban tapasztalat srácként ismerkednék párokkak. Budapest és környéke, ésszerű határokon belül utazni tudok!
Sziasztok!
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
Sziasztok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok! Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció!
Autós kaland is érdekelne!
Írj, írjatok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok! Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció!
Autós kaland is érdekelne!
Írj, írjatok!