Sziasztok! Hölgyek,bi párok, shemale ismeretségét keresem,élvezetes,akár perverz kalandokhoz!
Jelentkeznék a feladatra
(Ez egy válasz lola_mia üzenetére (2023. 05. 26. péntek 11:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Jóképű, intelligens és nagy mérettel rendelkező igényes fiatal férfiként csatlakoznék szintén igényes párhoz harmadiknak hetero alapon csak a hölgy örömére Budapesten vagy közvetlen vonzáskörzetében!
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Ma este Szombathelyen és környékén szívesen csatlakoznék párhoz vagy lányhoz, utazni és fogadni is tudok!
Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkednék, akik számára izgató, ha valaki szex közben nézi őket..
52/180/80, független, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok..
Párokkal szeretnék ismerkednék, akik számára izgató, ha valaki szex közben nézi őket..
52/180/80, független, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok..
Kecskemét környéki pár segédeszköze lennék
Hosszú távra keresünk "barátot" lehetőleg a közelünkből.
34éves sportos, diszkrét, ápolt férfi vagyok nőkkel vagy párokkal szivesen ismerkednék több infó privátba. Helyem van Budapesten.
Sziasztok hölgyeket párokat keresek.
Helyel rendelkezem.Dohány utcában.(Bp)
Amatőr masszást szívesen nyujtók.
30èves 178cm 80kg vagyok.
Helyel rendelkezem.Dohány utcában.(Bp)
Amatőr masszást szívesen nyujtók.
30èves 178cm 80kg vagyok.
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék hölgyel vagy párral, normál testalkatú borotvált pasi vagyok, képet tudok küldeni privátban, 42 éves vagyok, 82 kg, igényes tisztelettudó pasi,178 magas.
A mai napon pénteken egész nap jó nekem,vagy este is, még a szombat este is megfelelő.
Írjatok privátban, utazni tudok bárhová.
Szép napot
Szívesen ismerkednék hölgyel vagy párral, normál testalkatú borotvált pasi vagyok, képet tudok küldeni privátban, 42 éves vagyok, 82 kg, igényes tisztelettudó pasi,178 magas.
A mai napon pénteken egész nap jó nekem,vagy este is, még a szombat este is megfelelő.
Írjatok privátban, utazni tudok bárhová.
Szép napot

sziasztok párt vagy lányt keresek pest illetve nográd megyében.ma (péntek ) estére amit keresek: kukkolás ,csak simogatás,csak farokverés ,a feleség ha szeretne csak idegen farkat fogni az is lehet, akár orál vagy 3as szex. esti óra 20 órától jó nekem utazni tudok. lehet szabadban is illetve ha tudtok fogadni vagy foglalok panziót közel hozzátok várom a jelentkezést sziasztok
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Szép Napot! Budapest és környékén Párral szeretnék ismerkedni! Lehetőleg hosszabb távú kapcsolat reményében!
xsziasztok. keresgélünk ismerkedünk kedvünk szerinti fiatal heteró férfival ,részletek az adatlapunkon. Fontos! tudj ismerkedni , akarj találkozni tudj utazni és kielégiteni .

Hazibarátot keresünk nagyobb mérettel.
Párokhoz csatlakoznék,akár hosszútávon,rendszeresen!
Telt hölgyet kényesztetnék hatvan és környékén
Sziasztok, rendszeres szexpartnerem keresem. Kitartó, kemény és többlövetű farokkal. Képeim az adatlapomon, helyem is van. szívesen lennék házibarát is!