Sziasztok! Biszexuális érdeklődèsü Párral szeretnék ismerkedni!
Lehetőleg Dél Pest és Csepel sziget !
Szépen kérem csak Párok !
Lehetőleg Dél Pest és Csepel sziget !
Szépen kérem csak Párok !
Sziasztok! Győrben vagy a környékén párhoz, Bi párhoz csatlakoznék, házibarátként elhanyagolt feleséget kényeztetnék, akár a férj jelenlétében is!
Mai estére keresek egy pesti házaspárt, hetero alapon, kizárólag a hölgy, háziasszony örömére.
Kedves, normális, ápolt 40 éves férfi vagyok. Diszkréció, IQ, EQ, alap és elvárt. Legyen kellemes esténk
Kedves, normális, ápolt 40 éves férfi vagyok. Diszkréció, IQ, EQ, alap és elvárt. Legyen kellemes esténk
Sziasztok MA estére Párt vagy Lányt keresek akinek lenne kedve ma találkozni! Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék -masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnert, partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Minél kevesebb a tabu, annál jobb! Ha számít az intim 21/6
Adatlapom szerint keresem partnerem smile wave
Idős hölgyeket keresek házibarátnak,nem baj ha nem vagy független.Pécs+30km
Szigetszentmiklós és közvetlen közelében Hölgy vagy Pár társaságát keresem!
Sziasztok.
Bpi 38éves pasi 187/100 sportos 19cm / párokat lányokat keresek kellemes időtöltésre Bp-en.
Bpi 38éves pasi 187/100 sportos 19cm / párokat lányokat keresek kellemes időtöltésre Bp-en.

Sziasztok!
Ma este tarsulnék párhoz.
Veszprém,Zala megye
Ma este tarsulnék párhoz.
Veszprém,Zala megye
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Sziasztok ápolt diszkrét férfiként ismerkednék kalandoznék. Nő esetleg pár aki nem a reptéri vagy a Szépvölgyi többest keresi, de egy egyedülálló férfival szívesen kalandozna?
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Idős hölgynek a házibarátja lennék.Baranya
Jeligen: Ha stílus van, minden van!
Kedves párok!
Ha úgy érzitek, hogy kettő jó, de három az igazi, akkor lehet, hogy pont engem kerestek.
Harmincas éveimben járó, intelligens, sportos, ápolt és kíváncsi férfi vagyok, aki nemcsak figyel, hanem érez, nemcsak jelen van, hanem meg is érti a finom rezdüléseket.
Nem tolakodom, de ha behívtok, stílusosan érkezem. Hiszek az egyensúlyban, a tiszteletben és abban, hogy a harmadik pont adja meg az igazi háromszög stabilitását.
Ha ti is nyitottak vagytok a minőségre és a harmóniára – írjatok. Lehet, hogy épp egy különleges élmény kezdete előtt állunk.
Kedves párok!
Ha úgy érzitek, hogy kettő jó, de három az igazi, akkor lehet, hogy pont engem kerestek.
Harmincas éveimben járó, intelligens, sportos, ápolt és kíváncsi férfi vagyok, aki nemcsak figyel, hanem érez, nemcsak jelen van, hanem meg is érti a finom rezdüléseket.
Nem tolakodom, de ha behívtok, stílusosan érkezem. Hiszek az egyensúlyban, a tiszteletben és abban, hogy a harmadik pont adja meg az igazi háromszög stabilitását.
Ha ti is nyitottak vagytok a minőségre és a harmóniára – írjatok. Lehet, hogy épp egy különleges élmény kezdete előtt állunk.
Na ehez is öreg vagyok.
(Ez egy válasz KukkoljMeg üzenetére (tegnap 08:35), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 08:35

Sziasztok!
2 fix pasit keresnénk 30-40 között. Utoljára próbáljuk…
Írj privátot, friss arcképet kérni fogunk! Nem kérünk bárhonnan letöltöttet, nem kérünk több éveset és semmiképpen sem szeretnénk képernyőfotót… ezekből kaptunk már bőven…
Írj privátot, friss arcképet kérni fogunk! Nem kérünk bárhonnan letöltöttet, nem kérünk több éveset és semmiképpen sem szeretnénk képernyőfotót… ezekből kaptunk már bőven…
Sziasztok!
sziasztok hőlgyek ismerkedés beszélgetés titkoskapcsolat webcam vagy szerető bármiben benne vagyok.
Hazibaratot keresünk Leginkább hosszú távon szeretnénk talalni partnert. Irj rank miutan elolvastad a bemutatkozásunk.
Sziasztok. 45éves, magára adó, diszkrét, egyedülálló férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Győr