Sziasztok.Van Győrben házaspár akik házibarátot keresnek.Ha a párod nem tud kielégíteni vagy izgatja ha mással van.Akár hosszútávon is.Hely megoldható.Írj.
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Szívesen találkoznék párral MA ESTE belvárosba VAN HELYEM. 34 éves, sportos ,diszkrét,ápolt férfi vagyok, ha érdekellek írj és mutatok még képet és írók magamról részletesen.
Szép Estét! Budapest és környékén Párral szeretnék ismerkedni!!
sziasztok 38 éves debreceni pár vagyunk lányt keressünk lányos játékokra ma estére helyünk van

Szivesen találkoznék ma egy párral, helyem van budapesten belvárosba. 34éves sportos, diszkrét, ápolt férfi vagyok, több infó privátba.
Sziasztok! Pár keres házibarátot aki közelben lakik. Csak Borsodi pasi írjon nekünk! Adatlap szerint keresünk. Sok sikert mindenkinek.
Adatlapunk alapján keresünk ma estére ismerkedés, vagy akár több alkalomra baratkozas, akár bulizás, ami jól esik nőt harmadiknak. Házibarátnőt
Szivesen találkoznék ma egy párral, helyem van budapesten belvárosba. 34éves sportos, diszkrét, ápolt férfi vagyok, több infó privátba.
Sziasztok!
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
Sziasztok! Hölgyek,bi párok, shemale ismeretségét keresem,élvezetes,akár perverz kalandokhoz!
Jelentkeznék a feladatra
(Ez egy válasz lola_mia üzenetére (2023. 05. 26. péntek 11:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Jóképű, intelligens és nagy mérettel rendelkező igényes fiatal férfiként csatlakoznék szintén igényes párhoz harmadiknak hetero alapon csak a hölgy örömére Budapesten vagy közvetlen vonzáskörzetében!
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Ma este Szombathelyen és környékén szívesen csatlakoznék párhoz vagy lányhoz, utazni és fogadni is tudok!
Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkednék, akik számára izgató, ha valaki szex közben nézi őket..
52/180/80, független, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok..
Párokkal szeretnék ismerkednék, akik számára izgató, ha valaki szex közben nézi őket..
52/180/80, független, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok..
Kecskemét környéki pár segédeszköze lennék
Hosszú távra keresünk "barátot" lehetőleg a közelünkből.
34éves sportos, diszkrét, ápolt férfi vagyok nőkkel vagy párokkal szivesen ismerkednék több infó privátba. Helyem van Budapesten.
Sziasztok hölgyeket párokat keresek.
Helyel rendelkezem.Dohány utcában.(Bp)
Amatőr masszást szívesen nyujtók.
30èves 178cm 80kg vagyok.
Helyel rendelkezem.Dohány utcában.(Bp)
Amatőr masszást szívesen nyujtók.
30èves 178cm 80kg vagyok.