Sziasztok. 41 éves férfi vagyok, hölgyet vagy párt keresek Körmend, Szombathely, Zalaegerszeg környékén, valamint Burgerland tartományból, Oberwart és környékén,
Sziasztok!
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
Barátnővel, feleséggel szeretkeznék! Cuckold, wifesharing izgat, de kukkolás is érdekel!
Keress üzenetben
Keress üzenetben
50-es házaspár házibarátja lennék.
Sziasztok !
Budapesten keresek kedd estére heteró alapon párt ill. elhanyagolt nőt !
Valóban nagy méretű , megbízható vagyok !!
Budapesten keresek kedd estére heteró alapon párt ill. elhanyagolt nőt !
Valóban nagy méretű , megbízható vagyok !!
Sziasztok ! Párokat vagy hölgyeket keresek minden jóra ! Spermás , pisis punci nyalás a kedvencem ! Vagy aktus közbeni nyalás / a fiút is meg a lányt is izgatni = fuck licking/. +/ láb szex / !!!!!Olvass adatlapot // házibarát is lehetek - hosszútávra csak !!! //Csak a közelből keresek !!!?!?!!?! / Párokat kukkolnék szex közben /!! ()(pisi szex is ok!!—-…
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Sziasztok!
Van hölgy vagy pár aki/akik lazulnanak velem MA??Meztelenkedés, beszélgetés,maszti...stb ahogy alakul!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!!
Van hölgy vagy pár aki/akik lazulnanak velem MA??Meztelenkedés, beszélgetés,maszti...stb ahogy alakul!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!!
Sziasztok mi 40 esztergomi pár vagyunk. Keresünk nagyob méretel hazibaratot. Akár már ma estére is hosszútávra rendszeresen keresünk heti 2 - 3 alkalom.
Kecskemét környéki pár házibarátja lennék
sziasztok.
Csatlakoznek erettebb parhoz, ahol nagy cicik vannak a holgytagnak.
Budapest, Pest megye,
Csatlakoznek erettebb parhoz, ahol nagy cicik vannak a holgytagnak.
Budapest, Pest megye,
Sziasztok! 21-25 között Berényben ismerkednék párokkal. Meztelen randi.
Sziasztok! 21-25 között Berényben ismerkednék párokkal. Meztelen randi.
sziasztok 38 éves debreceni pár vagyunk lányt keressünk lányos játékokra ma estére helyünk van pártól se zárkozunk el.
50es házaspár házibarátja lennék. Bp+100km
Üdv. Mindenkinek!
Párhoz beszállnék harmadiknak. Csongrád megye.
Viberen folytassuk, diszkréció adott!
Párhoz beszállnék harmadiknak. Csongrád megye.
Viberen folytassuk, diszkréció adott!
Sziasztok Csinos hölgytagunk kényeztetésére intelligens ,potens ,hellyel rendelkező pasit keresünk akár hosszabb távra is pm ben jelezz
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...negyvenes sportos pasi vagyok..üdv.
Sziasztok! Párokat, illetve szóló nőket keresek, akik kifejezetten szeretik az XXL intim méretet! Fiatal, magas, sportos pasi vagyok. Utazni tudok!
Sziasztok !
Valóban 23 cm es cerkámmal nőt dugnék , cumiztatnák a férj , pasija előtt Budapesten
Valóban 23 cm es cerkámmal nőt dugnék , cumiztatnák a férj , pasija előtt Budapesten