Sziasztok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok! Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció!
Autós kaland is érdekelne!
Írj, írjatok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok! Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció!
Autós kaland is érdekelne!
Írj, írjatok!
Szia, sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

Jó napot.
Adatlapom szerint házibarát lennék a közelembe.
Várom a jelentkezést és a folytatást.
Szép napot.
Adatlapom szerint házibarát lennék a közelembe.
Várom a jelentkezést és a folytatást.
Szép napot.
40-50 közti pár házibarátja lennék,akár hosszútávon is!
Békés megyében keresek hosszabb távra párt!
Aki nem csak levelezni akar.
Diszkréció ápoltság fontos.
Utazni normál kereteken belül tudok.
Aki nem csak levelezni akar.
Diszkréció ápoltság fontos.
Utazni normál kereteken belül tudok.
Jövő hét pénteken szívesen lennék pár házibarátja nagy intim mérettel.
Infó az adatlapomon.
Infó az adatlapomon.
Csinos, bi hölgytagú pár házibaráti pozíció megüresedése miatt 18-40 év közötti, sportos, jó méretű, barna/fekete hajú srácot/férfit keres harmadiknak, a hölgy kényeztetésére.......Üzeneteket belső üziben várunk, aztán e-mailen folytatjuk. Fotó - és később telefonszám is - szükséges lesz...anélkül ne is jelentkezz....Békés megye és környező megyékből, távolabbról felesleges...
Soproniakkal ismerkednék... akár hosszabb erotikus barátságra...
Sziasztok
Hármasban tapasztalt pasas,házibarát ‘állást’ keres…
Moto
Hármasban tapasztalt pasas,házibarát ‘állást’ keres…

Moto
50 es házaspár házibarátja lennék ,hosszú távon.
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Igényes párt keresek hármasra, illetve szívesen lennék ilyen pár házibarátja.
30 éves sportos srác vagyok átlagos méretű (17cm) de szép farokkal. Egyedül lakom a 9. kerületben.
30 éves sportos srác vagyok átlagos méretű (17cm) de szép farokkal. Egyedül lakom a 9. kerületben.
Sziasztok, párhoz csatlakoznék Vas Zala megyébe kellemes időtöltéshez izgatja a fantáziám a kukkolás. Kedves diszkrét pasi vagyok
.Debrecenbe !!40 éves 20+farokkal keresek nőt párt. .Helyem van utazni is tudok.
Sziasztok.
Kezdő bi férfiként keresek olyan házaspárt, akikhez hosszútávon csatlakozhatnék mint házibarát, akár mindkét fél örömére.
Imádom a női testet és a puncit, de égek a vágytól, hogy egy megfelelő párral megéljem, megéljük vágyainkat. Nem okozna számomra problémát, hogy a feleség aktiv, vagy passziv részvételével a férjet is finoman kényeztessem, érzékien leszopnám, spermáját lenyelném. Igény esetén mindezt hagynám is... Emellett természetesen bármi jóban benne vagyok a feleség kényeztetését illetően is.
Igényes, értelmiségi, humoros pasi vagyok átlagos mérettel és sok spermával...
Győr-Esztergom-Székesfehérvár háromszögből keresek.
Kezdő bi férfiként keresek olyan házaspárt, akikhez hosszútávon csatlakozhatnék mint házibarát, akár mindkét fél örömére.
Imádom a női testet és a puncit, de égek a vágytól, hogy egy megfelelő párral megéljem, megéljük vágyainkat. Nem okozna számomra problémát, hogy a feleség aktiv, vagy passziv részvételével a férjet is finoman kényeztessem, érzékien leszopnám, spermáját lenyelném. Igény esetén mindezt hagynám is... Emellett természetesen bármi jóban benne vagyok a feleség kényeztetését illetően is.
Igényes, értelmiségi, humoros pasi vagyok átlagos mérettel és sok spermával...
Győr-Esztergom-Székesfehérvár háromszögből keresek.
Sziasztok ! Párokat vagy hölgyeket keresek minden jóra ! Spermás , pisis punci nyalás a kedvencem ! Vagy aktus közbeni nyalás / a fiút is meg a lányt is izgatni = fuck licking/. +/ láb szex / !!!!!Olvass adatlapot // házibarát is lehetek - hosszútávra csak !!! //Csak a közelből keresek !!!?!?!!?! / Párokat kukkolnék szex közben /!! ()(pisi szex is ok!!////
50 es házaspár házibarátja lennék hosszabb távra.
60 körüli pár Budapesten? Helyem van
Ma este T.bánya?? 58 éves pár.
Veszprémben kiverném valakinek de csak viszonzás nélkül