Sziasztok! Igényes, ápolt, nagy méretű férfiként házibarátja lennék egy érettebb budapesti párnak…
Pàrhoz csatlakoznèk mindenki örömère a mai nap. Az idösebb korosztàlyt kedvelem, 40 +.
Van helyem, de menni is tudok.
Privàtban írjatok ha benne vagytok.
Van helyem, de menni is tudok.
Privàtban írjatok ha benne vagytok.
Imádom a szexisen ,kihivóan ,fiatalosan öltözködő 50es 60as nőket . Szivesen lennék házibarát ilyen hölgytagú párnál ,hosszútávra keresek.
Sziasztok Házibarátot keresünk ha lehet hosszabb időre Szombat este pont ráérünk Legyen helyed
Sziasztok!
Párt vagy hölgyet keresnék ahova lenne lehetőség csatlakozni. Leginkább Sárvár +50km. Lehet alkalmi is de hosszabb távú kapcsolatnak jobban örülnék. Kor, alkat nem számít! Szimpátia fontos!
Leveleket privátban várom!
Párt vagy hölgyet keresnék ahova lenne lehetőség csatlakozni. Leginkább Sárvár +50km. Lehet alkalmi is de hosszabb távú kapcsolatnak jobban örülnék. Kor, alkat nem számít! Szimpátia fontos!
Leveleket privátban várom!
Sziasztok.
Párt keresek , ahova csatlakozhatnek hetero urkent. 28 eves vagyok, nagy intimmel.
Erettebb paroknak orulnek. Nagy cici , telt alkat a kedvelt szamomra.
Budapest , Komarom varmegyeben
Párt keresek , ahova csatlakozhatnek hetero urkent. 28 eves vagyok, nagy intimmel.
Erettebb paroknak orulnek. Nagy cici , telt alkat a kedvelt szamomra.
Budapest , Komarom varmegyeben
Szerda delelott 10h korulre keresunk egy jomeretu jokiallasu pasit
Holgytagunk kenyeztetesere.
Nyiregyhaza
Hely van
Holgytagunk kenyeztetesere.
Nyiregyhaza
Hely van
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
40es,50es 60as párt keresek kellemes kikapcsolódásra
Telt hölgyet kényesztetnék Hatvan és környékén! Mind házibarát!

Ma este szopnék, Tata, Komárom megye. Akár kíváncsi heterot is!
Sziasztok! Ma estére keresünk egy nem szakállas bi srácot (csak orál) hármas játékokra! Merj arcos fotót küldeni, anélkül nincs tali. Nem baj, ha nem dohányzol! Tata
Párokat kukkolnék, Budapest és környékén!
Sziasztok pasit esetleg keres valaki ma vagy holnap? Veszprém,Zala,Vas megyéből
31 éves pasi vagyok, minden jóra nyitott, privibe írj légyszi

Adatlapom szerint is keresek partnert/partnereket

Szegedi Hölgyet,esetleg párt keresek!
Barátnővel, feleséggel szeretkeznék! Cuckold, wifesharing izgat, de kukkolás is érdekel!
Keress üzenetben.
Keress üzenetben.
Kimondottan érett hölgyek társaságát keresem, a közelből.ha te is társas magányban vagy vagy csak ismerkednél barátkoznál hajrá! keress nyugodtan és eldöntjük hogyan tovább.Alkat kor mellékes, ápolt légy, az eszed és a szíved a helyén legyen..
ezt viszont nyújtom én is Csakis hosszútávra, alkalmi nem érdekel.