Sziasztok. Férfi beszállót keresünk harmadiknak. Ha megtetszett az adatlapunk írj privátban kérlek. Puszi
Sziasztok, kecskemet vagy a kornyekben hazibarat lennek
Igenyes nem dohanyzo, borotvalt 40 -es vagyok

Szép jó reggelt.
Házi barát is lennék.
Mit is jelent ez nálam?
Szerintem.
A házibarát úgy gondolkodik és gondoskodik rólad, mint egy barát, vagy mint egy jó férj.
Mindenről beszélgethetsz vele és minden köztetek marad.
Ha kell megért, ha kell izgul érted, ha kell tűr és szenved érted.
Barátja a férjednek, bizalmasa mindkettőtöknek.
Akár a ház körüli kerti munkákba is segít nektek, vagy a házon belül a képességei szerint, mindez jó hangulatban.
Hívhatod éjjel, ha nem tudsz aludni és megiszik veletek egy pohár bort. Ezért olyannak kell lennie, mint ti vagytok.
Észben, mentalitásban és jellemben.
A legjobb szexpartner.
Ha akarod vagy látszik rajtad hogy szeretnéd, ő örömmel kinyal, miközben örül annak ha ezt élvezed.
Akár viszonzás nélkül is.
Türelmesen és természetesen vesz részt a közös szexben, és a közös kikapcsolódásban.
Kiváló harmadik.
Pótolhatatlan harmadik, ezt azonban diszkréten teszi.
Úgy baszik ahogy neked jó, úgy szopat ahogy egy királynőt illik.
A férjeddel megértik egymást, kiegészítik egymást és mindketten téged akarnak, kívánnak és szolgálnak.
Az örömük Te vagy.
Hát valami ilyesmi lenne számomra a jó házibarát.
Ha szeretnél velem egy ilyen kapcsolatot, akkor írj levelet nekem bátran, össze hozzuk.
Arc és egyébb fotót kérésre természetes küldök igény szerint privátba.
Üdvözlettel: Albert
Házi barát is lennék.
Mit is jelent ez nálam?
Szerintem.
A házibarát úgy gondolkodik és gondoskodik rólad, mint egy barát, vagy mint egy jó férj.
Mindenről beszélgethetsz vele és minden köztetek marad.
Ha kell megért, ha kell izgul érted, ha kell tűr és szenved érted.
Barátja a férjednek, bizalmasa mindkettőtöknek.
Akár a ház körüli kerti munkákba is segít nektek, vagy a házon belül a képességei szerint, mindez jó hangulatban.
Hívhatod éjjel, ha nem tudsz aludni és megiszik veletek egy pohár bort. Ezért olyannak kell lennie, mint ti vagytok.
Észben, mentalitásban és jellemben.
A legjobb szexpartner.
Ha akarod vagy látszik rajtad hogy szeretnéd, ő örömmel kinyal, miközben örül annak ha ezt élvezed.
Akár viszonzás nélkül is.
Türelmesen és természetesen vesz részt a közös szexben, és a közös kikapcsolódásban.
Kiváló harmadik.
Pótolhatatlan harmadik, ezt azonban diszkréten teszi.
Úgy baszik ahogy neked jó, úgy szopat ahogy egy királynőt illik.
A férjeddel megértik egymást, kiegészítik egymást és mindketten téged akarnak, kívánnak és szolgálnak.
Az örömük Te vagy.
Hát valami ilyesmi lenne számomra a jó házibarát.
Ha szeretnél velem egy ilyen kapcsolatot, akkor írj levelet nekem bátran, össze hozzuk.
Arc és egyébb fotót kérésre természetes küldök igény szerint privátba.
Üdvözlettel: Albert
Idős pár házibarátja lennék ahol a papa már nullán van,alkoholista,beteg stb...De a mama még kívánja a bizsergést.Irj bátran tel számot és beszélünk...
Egy kedves pár házibarátja lennék!Adatlapomon mindent megtaláltok,ha mégsem akkor írjatok bátran!
Sziasztok!
Most szombat (2023.07.01.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt kérlek privát üzenetben tedd !
Most szombat (2023.07.01.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt kérlek privát üzenetben tedd !
Sziasztok.Ma este pár, aki szívesen találkozna??(hely van).
Sziasztok. Bp-i Párral ismerkednék ahol a kipróbálhatnám az enyhe bisex játékokat, Teljesen kezdő de nagyon kíváncsi vagyok
Sziasztok! 42 éves pasi vagyok . Párokkal ismerkednék hetero alapon Budapest és vonzás körzetében. Szeretem a gátlástalan szexet.
Sziasztok mi 40 esztergomi pár vagyunk rendszeres hazibaratot keresünk akár heti 3 alkalomra is. Nagy intim elöny sportos alkat kitartó az ágyban s legalább annyira pervez mint mi!! Helyed legyen!!! Köszönöm szépen.
Sziasztok! Kedves pár házibarátja lennék leginkább Budapesten de ésszerű határokon belül utazni is tudok. 38 éves sportos srác vagyok.

Kizarolag NYIREGYHAZI pasit keresunk hetkoznap delelotti szabadidovel
Kigyurt test , nagy meret elony
CUCKOLDRA
Holgytagunk :
150/55/23 , terhes
Helyunk van
Fotos adatlap, viber elerhetoseggel jelentkezz.
Kigyurt test , nagy meret elony
CUCKOLDRA
Holgytagunk :
150/55/23 , terhes
Helyunk van
Fotos adatlap, viber elerhetoseggel jelentkezz.
Sziasztok! 29 férfi vagyok 19/5 mérettel. Párt keresek 3-as vagy cuckold szexre! Helyem van csak olyanok írjanak akik rövid ismerkedés után kamerát is kapcsolnak , könnyebb ismerkedés érdekében
Sziasztok ma megyünk a glory cafeba párok pasik gyertek
Párokkal ismerkednék Somogy vagy Baranya vármegyéből, akiket izgat ha szex közben valaki közelről nézi őket... Csak nézni szeretném, szex nélkül...
Budapesti és nyugat magyarországi idősebb párhoz csatlakoznék.
Sármos, igényes vidám pasi vagyok.
A többit egy finom kávé mellett megbeszéljük.
Pussz
Konci
Sármos, igényes vidám pasi vagyok.
A többit egy finom kávé mellett megbeszéljük.
Pussz
Konci
Sziasztok pár házibarátja lennék 36 éves férfi vagyok minden hétvégém szinte szabad csak az írjon aki komolyan gondolja köszönöm előre is.
Igényes, értelmes, fantáziadús házaspárnál lennék házibarát. Vidékiek is érdekelmek, utazni tudok. N