sziasztok 38éves debreceni pár vagyunk lányt keresünk lányos játékokra pártól se zárkózunk el.

Sziasztok!
Lenne pár vagy nő? Szóló pasiként találkoznék
Lenne pár vagy nő? Szóló pasiként találkoznék

sziasztok! keresek kortól függetlenül életvidám párokat. 35 éves hetero srác vagyok. Korrekt, értelmes embereket keresek. utazni tudok, helyem van.
Sziasztok. Párral ismerkednék hosszabb távra..Házibarát is lennék.. Normális,kedves srác vagyok..
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 07. péntek 20:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 07. péntek 20:18
Törölt felhasználó (4702230)

Sziasztok. Párral ismerkednék hosszab távra..Házi barát is lennék.. Normális,kedves srác vagyok..
Meg mindig keressuk azt a pasit hosszutavra aki hetkoznap napkozbenben raerne
Egy 23 eves terhes 15/55 csinos nagymellu noi tagunk rendszeres kenyezteteseben CUCKOLD
Viberen fotocsere
Helyunk van
Nyiregyhazan
Egy 23 eves terhes 15/55 csinos nagymellu noi tagunk rendszeres kenyezteteseben CUCKOLD
Viberen fotocsere
Helyunk van
Nyiregyhazan
Sziasztok !
Budapesten heteró alapon hölgy , ill. heteró pár játszótársa lennék .
Valóban nagy mérettel rendelkezem
Budapesten heteró alapon hölgy , ill. heteró pár játszótársa lennék .
Valóban nagy mérettel rendelkezem
Sziasztok kedves diszkrét 30 as éveimben járó pasi vagyok ismerkedni szeretnék párral párokkal akikhez csatlakozhatnék kellemes időtöltéshez. Izgatja a fantáziám a kukkolás “extrém helyen” sok minden más. Zala megye
Biszex pár barátja lennék.
Sziasztok. Párral ismerkednék hosszab távra..Házi barát is lennék.. Normális,kedves srác vagyok..
Ma este kiverném valakinek Veszprémben, csak viszonzás nélkül, írj bátran

Békés megyében keresnék párt. Olyat aki találkozni is akar.
Normális vagyok én is legyetek ti is azok.
Normális vagyok én is legyetek ti is azok.
Sziasztok
Ismerkednèk hölggyel , párral
Ismerkednèk hölggyel , párral
Házibarat lennék olyan vékony párnál ahol a nudista a pár mind két tagja, és ahol a hölgy valóba vékony Kis mellű és valóban él hal a két férfi egy nő felállásert!!! Több éves tapasztalattal rendelkező vastag farokkal megáldott Nagyon szexuálisan túl fűtött igazi pina imádó férfi vagyok!!! Ha van egyáltalán ilyen paraméterek megáldott pár írjon
Sziasztok! Tengerparti nyaralásra keresek partnereket. Augusztus hónapban tervezem az utazást. A helyet együtt is tervezhetjük. Életkor mellékes, ápoltság nagyon fontos!
Sziasztok! Házibarát lennék 48 éves ápolt , mácis pasi vagyok! Többesben van tapasztalatom! Mobilis vagyok!
Házibarátot nem keres senki?
Ha mégis kérése olyat mint az adatlapomon ki van írva.
Akkor írjon nekem levelet.
Várom
Üdv. Albert
Ha mégis kérése olyat mint az adatlapomon ki van írva.
Akkor írjon nekem levelet.
Várom

Üdv. Albert
Meg mindig keressuk azt a pasit hosszutavra aki hetkoznap napkozbenben raerne
Viberen fotocsere
Helyunk van
Nyiregyhazan
Viberen fotocsere
Helyunk van
Nyiregyhazan
Nagy faszú házibarát lennék . Normális párnál. Bp+100km
Kaposvári szexmániás férfi vagyok. Olyan diszkrét pár, házaspár vagy hölgy hazibarátja lennék, akik esetleg tudnak alkalmazni is.
Holnap reggel 6 tól este 6 ig ráérek hölgyek kényeztetésére.
Akár fogadni is tudok.
Akár fogadni is tudok.