Sziasztok!
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
196cm magas sportos igenyes , kamagras farku potens pasi NŐT / PÁRT - keres hosszutavu sexkapcsolatra
Nyiregyhazan
Nyiregyhazan
Sziasztok Tatabányai 45 éves férfiként szeretnék pár házibarátja lenni,utazni is tudok de a hely is megoldható megbeszélés kérdése mert a gyermekem velem él.
HázibarátBarátnővel, feleséggel szeretkeznék! Cuckold, wifesharing izgat, de kukkolás is érdekel!
Keress üzenetben
Keress üzenetben
Orálpasi gabalyodna
Bp, vagy valamerre?

Pasit keresek harmadiknak, akár már holnap estére. Kulturált lakás szükséges.
Ma estére keresünk hellyel rendelkező korunkbeli 35-40 éves pasit 3.nak párom kényeztetésére hetero alapon . Szigethalom,Csepel, Dunaharaszti környékiek előnyben

Sziasztok ápolt normális jóképűnek tartott,bár ez relatív tudom 18/6 méretű (ha ez fontos,de szerintem nem.) Férfiként keresek ápolt,kedves hölgyet párt! A szimpátia,és a közös akarat fontos hiszen csak úgy történnek meg a kellemes dolgok. Szeretek nudizni Délegyre járok rendszeresen,ha van hölgy,vagy pár aki kacérkodik a gondolattal szívesen segítek ebben is. Légy ápolt kedves ,én is az vagyok.
Sziasztok!
Szegedi fiatal, sportos alkatú srác ismerkedne hölgyekkel vagy párokkal(heteró alapon, vagy cuckoldra). Helyem sajnos nincs, de minden más téren nem okoznék csalódást
Szegedi fiatal, sportos alkatú srác ismerkedne hölgyekkel vagy párokkal(heteró alapon, vagy cuckoldra). Helyem sajnos nincs, de minden más téren nem okoznék csalódást

Sziasztok! Szombat estére (07.22) keresek kalandot Bp, akár tartós házibarát is lennék. Helyem sajnos nincs utazni tudok! Sziasztok!
Házibarátót keresünk feleség többes örömére , kitartó , kemény , kellemes , méret elvárás .
sziasztok,hölgyet keresek kortol függetlenül szexre. Isaszegen.
Sziasztok ápolt hölgyel ,vagy egy kedves párral ismerkednék,normális ápolt méretes férfi vagyok,ha ez számít,de tudom nem ez a lényeg. Szeretem a naturista életmódot is ,rendszeresen járok Délegyházára,ha van olyan hölgy aki jönne nudizni,de egyedül nem akar,ő is írjon. Az ismerkedés fontos,és a szimpátia. Képeim vannak fent és adatlap is kitöltve. Ápoltság is fontos,alkati megkötésem nincs.
Házibarát nak jelentkeznék adatlapom szerint.
Kérlek olvazsd el, ha szimpatikus akkor hozzuk össze.
A képeim nem resauráltak nincs szerkeztve, kapsz amit látsz.
Nincs zsákbamacska.
Kérlek olvazsd el, ha szimpatikus akkor hozzuk össze.
A képeim nem resauráltak nincs szerkeztve, kapsz amit látsz.
Nincs zsákbamacska.

Sziasztok, Holnapi napra (csütörtök,július 20.) keresnénk valami izgalmas programot közösen... Mi 41 és 43 éves barátok vagyunk, többesben némi tapasztalattal, és szívesen csatlakoznánk párhoz, vagy egyedülálló hölgyhöz, aki kipróbálna ilyen jellegű izgalmakat, vagy ha már volt benne része, újra átélné. Mindketten átlagos testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk. Ha valakit érdeklünk privátban keressen minket, képet természetesen tudunk küldeni, és viber is van
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok! Párokat, illetve nőket keresek, akik kifejezetten szeretik az extra nagy és vastag intimet! Magas, sportos fiatal pasi vagyok, utazni tudok! Keressetek bátran.
Csinos 23/150/55 terhes baratnom kenyeztetesere kereunk
NAGYFARKU igenyes potens pasit
Hely van
Nyiregyhazan
NAGYFARKU igenyes potens pasit
Hely van
Nyiregyhazan
Sziasztok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció!
Autós kaland is érdekelne!
Írj, írjatok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció!
Autós kaland is érdekelne!
Írj, írjatok!
Házibarát állást vállalok,hosszabb távra.Helyem.van és utazni is tudok,Eger környékén.